Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Asystent

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 11.08.2021 o 16:54, pietrobus napisał(a):

To twoją prababcię już lubię.  

Moja była wieszczką ponoć. Zawsze dom w ziołach miała różnych.

(Dla niewtajemniczonych, istnieją jeszcze inne zioła prócz bazylii i oregano ☺️)

Rozwiń  

No co Ty nie powiesz ,nie wiedziałam

Moja ciocia była prawie wróżką .Stawiała karty ,a uczyła się od koleżanki która była wróżką słynącą w całej okolicy  ze swoich trafnych przewidywań .Byłam u niej jakieś 35 lat tamu

Czarnego kota nawet miała

W dniu 11.08.2021 o 13:06, adamos6 napisał(a):

,@marcys od 1 października jadę znów do Niemiec,dużo pisania,dlaczego? Przynajmniej teraz jade. Skwituje to tak...smród ,gnój i ubostwo tak wygląda sytuacja ludzi biednych.Pozdrawiam.

Rozwiń  

Masakra ale to nie nowina tak naprawdę .

W dniu 11.08.2021 o 16:54, pietrobus napisał(a):

To twoją prababcię już lubię.  

Moja była wieszczką ponoć. Zawsze dom w ziołach miała różnych.

(Dla niewtajemniczonych, istnieją jeszcze inne zioła prócz bazylii i oregano ☺️)

Rozwiń  

A jakie ?

Tarot nie pokazuje przyszłości, tylko to co może wydarzyć się jeżeli podejmiesz takie a nie inne kroki. Coś zawsze wynika z czegoś. U mnie parę rzeczy się zmieniło, np. z wyjazdem za granicę. Długo by opowiadać. W tarocie jestem jeszcze leszczem.

W dniu 11.08.2021 o 19:54, pietrobus napisał(a):

Tarot nie pokazuje przyszłości, tylko to co może wydarzyć się jeżeli podejmiesz takie a nie inne kroki. Coś zawsze wynika z czegoś. U mnie parę rzeczy się zmieniło, np. z wyjazdem za granicę. Długo by opowiadać. W tarocie jestem jeszcze leszczem.

Rozwiń  

Tarot to tarot coś w rodzaju pasjansa ,można sobie postawič samemu .Odczytywanie przyszłości z kart to wyžsza szkoła magii

W sekrecie zdradzę ,že do tej pory wszystko mi się sprawdziło ,czasami to aż ciarki mi po plecach przechodzą jak o tym myślę i tak szczerze to właśnie z tego powodu nigdy więcej do žadnej wróžbitki nie poszłam i nie pójdę .Ježeli chodzi to co ma się wydarzyć w naszym życiu  to jednak lepiej nie wiedzieć niż wiedzieč (chyba )

Edytowane przez INEZ

W dniu 11.08.2021 o 18:48, pietrobus napisał(a):

Coś o kartach mówiłaś? To mój rozkład.  Karty Writhe mam jeszcze Marsylskiego. Ale ten lubię, jest swój kolory ma dla mnie ładne.

FB_IMG_1614108631362.jpg

Rozwiń  

Co Ty tu piszesz jakieś nazwy ...szyfrem...coś jaśniej proszę a tak na marginesie dobry topik do kart ,,Asystent karciany "cokolwiek to znaczy

W dniu 11.08.2021 o 22:02, Fun??ny napisał(a):

Co Ty tu piszesz jakieś nazwy ...szyfrem...coś jaśniej proszę a tak na marginesie dobry topik do kart ,,Asystent karciany "cokolwiek to znaczy

Rozwiń  

Albo opiekunki

Powiem ci że z tradycyjnych kart nigdy nie wróżyłem. Jestem w stanie podziwu dla ciebie. Nie znam znaczeń tamtych kart. Dobry pomysł powróżyć. Ogólnie myśląc że wyjazd w jedną stronę to przez T... Kaczyńskiego i jego środowisko. Chłopaki dali wczoraj do wiwatu i pokazali że się nie liczą z kimkolwiek. Taka demokracja A jak taka demokracja zaczyna się, to znak że czas wyjechać.

Edytowane przez pietrobus

W dniu 12.08.2021 o 05:53, pietrobus napisał(a):

Powiem ci że z tradycyjnych kart nigdy nie wróżyłem. Jestem w stanie podziwu dla ciebie. Nie znam znaczeń tamtych kart. Dobry pomysł powróżyć. Ogólnie myśląc że wyjazd w jedną stronę to przez T... Kaczyńskiego i jego środowisko. Chłopaki dali wczoraj do wiwatu i pokazali że się nie liczą z kimkolwiek. Taka demokracja A jak taka demokracja zaczyna się, to znak że czas wyjechać.

Rozwiń  

A no dali fest porażka....

W dniu 11.08.2021 o 16:28, adamos6 napisał(a):

@marcys @marcys@marcys od 1 października jadę znów do Niemiec,dużo pisania

Rozwiń  

Rozumiem, że coś nie wyszło, ale od 2 tygodni czekam na info :) o liczbie godzin w miesiącu. Nie odpuszczę! Napisałeś a to i na b znajdziesz czas.

Nie przejmuj się. Wszyscy jedziemy na tym samym wózku.

W dniu 12.08.2021 o 12:00, Fun??ny napisał(a):

Dużo by pisać znajdziesz w necie .Nie chce tu na polityczne tematy wchodzić .

Rozwiń  

Zerknę sobie bo wczoraj czasu na wiadomości z kraju i ze świata nie miałam .

W dniu 11.08.2021 o 13:49, marcys napisał(a):

Czyli eksperyment się nie udał? Nie jest tak kolorowo jak by to miało być? Nic nie piszesz o liczbie godzin. Mam rozumieć, że nie polecasz tej pracy?

Rozwiń  

Wyszedł eksperyment,za długo trzeba czekać za pieniędzmi 2-3 tyg. to  jest chore. Mam przyznane 60 godz. po 38 zł brutto. Netto daje to około 28 zł.Mowa o stawkach godzinowych. To finansuje Unia Europejska.Pozdrawiam.

W dniu 12.08.2021 o 18:58, adamos6 napisał(a):

Wyszedł eksperyment,za długo trzeba czekać za pieniędzmi 2-3 tyg. to  jest chore. Mam przyznane 60 godz. po 38 zł brutto. Netto daje to około 28 zł.Mowa o stawkach godzinowych. To finansuje Unia Europejska.Pozdrawiam.

Rozwiń  

60 godz na miesiąc ???może stawka na godzinę nie jest zła ale mało godzin.... to wtedy  szału nie ma .

W dniu 12.08.2021 o 18:58, adamos6 napisał(a):

Rozwiń  

A z tym czekaniem na SWOJĄ KASĘ to tu też różnie bywa .I nie rozumiem dlaczego jedna firma potrafi kasę przelać już ostatniego na konto a inne 8,10,15 a nawet jedna 2O skoro niemieckie rodziny nawet w połowie miesiąca za nas płacą .?!

Edytowane przez Fun??ny

W dniu 12.08.2021 o 22:09, Fun??ny napisał(a):

60 godz na miesiąc ???może stawka na godzinę nie jest zła ale mało godzin.... to wtedy  szału nie ma .

Rozwiń  

Dokładnie ,szału nie ma, a tym bardziej ,że mam 15 na godz.,bo tak umówiłem na początku a z gęby   nie chciałem robić t....ka!   Dużo pisania. Pozdrawiam.

W dniu 12.08.2021 o 22:22, Fun??ny napisał(a):

A z tym czekaniem na SWOJĄ KASĘ to tu też różnie bywa .I nie rozumiem dlaczego jedna firma potrafi kasę przelać już ostatniego na konto a inne 8,10,15 a nawet jedna 2O skoro niemieckie rodziny nawet w połowie miesiąca za nas płacą .?!

Rozwiń  

obracają pieniędzmi, przy dużych agencjach to są ogromne kwoty.

W dniu 13.08.2021 o 05:12, adamos6 napisał(a):

Dokładnie ,szału nie ma, a tym bardziej ,że mam 15 na godz.,bo tak umówiłem na początku a z gęby   nie chciałem robić t....ka!   Dużo pisania. Pozdrawiam.

Rozwiń  

to było za piękne... ale mam nadzieję, że te czasy kiedyś przyjdą. adamos6 głowa do góry, lepiej próbować niż potem żałować. Jesteś i tak wielki!