Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Składki w De. Inne sprawy.

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie:)

Czy może ktoś szczerze ,uczciwie polecić solidną agencję niemiecką opłacająca składki w De,z dobrym niemieckim ? Mam koszmar po oszukańczej umowie podstępnej z seniodi24!! Okradła mnie tam właścicielka na 500eu- bo nie dałem rady dojechać do opiekuna po przerwie,zdrowie siadło,a bilet nawet kolejowy w De kupiłem. Zaświadczenia lekarskie mam w Pl,ale tam musiałem wracać koleją do Polski,jak mogłem chory w nocy znaleźć lekarza w De,??Marzłem na peronie,itd. Jednak mimo tego straszeniem,nękaniem pismami ,też z jej znajomej kancelarii prawnej,telefonami zastraszającymi nawet do rodziców-wymogła od nich przelew na 500eu!! Co za szuja, i tak ma dalej oszukiwać w De innych,okradać za ciężką pracę?? Pismo do Prokuratury poszło,innych instytucji. Będzie kres jej oszustwom,matackim,podstępnym umowom. Zdrowie zniszczyła,nerwy,moje i rodziców!:płacz: Poradźcie. Dziękuję serdecznie. Aż strach jechać ponownie po tym...

Dołącz do dyskusji

Publikujesz jako gość. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zostanie dodany po sprawdzeniu go przez moderatora. Nie chcesz czekać? Zaloguj się lub załóż konto

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...