Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (3)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

@elf modły  zbiorowe  zrobiliśmy  i  jest :oklaski:, znalazł się  Rodzynek,  a nawet dwa. Tylko ten drugi trochę nieśmiały,  albo nieogarnięty :|. W każdym bądź razie na razie  ich nie pożarłyśmy:szydera:. Jeszcze nie.  Trzeba ich trochę utuczyć.   @Kleopatra  na razie  wystartowała z szarlotką, ja  z mlekiem. Zobaczymy kto jeszcze coś na ruszt rzuci. Może masz coś czego wczoraj nie zjedliście:szydera:?

Teraz, Niezapominajka 67 napisał:

Fasolka po bretońsku jest już gotowa. Teraz idę na ogród pracować. Może coś dzisiaj upiekę ale nie będzie to ciasto z jabłkami :trele:

Może  być z jabłkami,  bo @Kleopatra  taka roztargniona, że sama nie wie co  upiekła.  Najpierw była szarlotka z papierówkami , a potem szarlotka z różą   :szydera:. Widać  Opat jeden skostniały palec  uchylił i ona nową  recepturę zdobyła :szydera:

Ja dziś  pije... Szkoda że tylko wodę mineralną. Ale jak wrócę to idę do "Kurdów" na piwo.  Miło was widzieć takich wesołych i roześmianych. Jednak nasza praca to nie przelewki.  Szczególnie miło widzieć @Niezapominajka 67. Tym bardziej że ostatnio ma coś pecha do Podopiecznych.  Pozdrawiam że słonecznego Ostsee i życzę udanego popołudnia. Jak będę u "Kurdów to może i fotkę machnę ukradkiem... Będziecie mogły zazdrościć.. Żartuję. Całuski 

7 minut temu, Heidi napisał:

Może  być z jabłkami,  bo @Kleopatra  taka roztargniona, że sama nie wie co  upiekła.  Najpierw była szarlotka z papierówkami , a potem szarlotka z różą   :szydera:. Widać  Opat jeden skostniały palec  uchylił i ona nową  recepturę zdobyła :szydera:

A Ty dalej nie zdradziłaś jakie to mleko pijesz:szydera:

4 minuty temu, elf napisał:

Ja dziś  pije... Szkoda że tylko wodę mineralną. Ale jak wrócę to idę do "Kurdów" na piwo.  Miło was widzieć takich wesołych i roześmianych. Jednak nasza praca to nie przelewki.  Szczególnie miło widzieć @Niezapominajka 67. Tym bardziej że ostatnio ma coś pecha do Podopiecznych.  Pozdrawiam że słonecznego Ostsee i życzę udanego popołudnia. Jak będę u "Kurdów to może i fotkę machnę ukradkiem... Będziecie mogły zazdrościć.. Żartuję. Całuski 

Już zazdrościmy

19 minut temu, Niezapominajka 67 napisał:

Fasolka po bretońsku jest już gotowa. Teraz idę na ogród pracować. Może coś dzisiaj upiekę ale nie będzie to ciasto z jabłkami :trele:

A Ty mi możesz tą fasolkę podesłać ale nie mam jabłek żeby Ci zapłacić

@Wenusia  bardzo ładnie:serce:. Wzorcowo  dokładnie:oklaski:

Chcesz nam przekazać informację  dodatkową,  że tak wyglądają  spracowane ręce opiekunki? :szydera:. Dawać  mi  ją  na roboty!!!  Koty  trzeba nakarmić,  kuwety wysprzątać :szydera:

Teraz, Heidi napisał:

@Wenusia  bardzo ładnie:serce:. Wzorcowo  dokładnie:oklaski:

Chcesz nam przekazać informację  dodatkową,  że tak wyglądają  spracowane ręce opiekunki? :szydera:. Dawać  mi  ją  na roboty!!!  Koty  trzeba nakarmić,  kuwety wysprzątać :szydera:

Hihihi przypominam że ja na urlopie jestem od miesiąca, no jak tu z obgryzionymi pazurami wyjść na deptak no jak  

Koty na karmione, kuwety posprzątane a ja se leżę i mrucze

1 minutę temu, Wenusia napisał:

Hihihi przypominam że ja na urlopie jestem od miesiąca, no jak tu z obgryzionymi pazurami wyjść na deptak no jak  

Koty na karmione, kuwety posprzątane a ja se leżę i mrucze

@Wenusia  ja nie łapię:szok:. Po  to  sobie pazurki ślicznie zrobiłaś,  żeby po nich  ludzie na deptaku  deptali:szok:?  

Edytowane przez Heidi

1 minutę temu, Heidi napisał:

@Wenusia  ja nie łapię:szok:. Po  to  sobie pazurki ślicznie zrobiłaś,  żeby po nich  ludzie po deptaku  deptali:szok:?  

żeby łoglądali a nie deptali przeca na deptaku chodzisz jak na wybiegu, tu popaczą tam popaczą a potem biegną do sklepów szukać tych samych odpowiedników

@Wenusia A... teraz rozumiem:631_bulb:.  

Jesteś  odstawiona akurat na wyjazd:oklaski: . Mam robotę na 6 tygodni  do samotnej Pani w centrum Hannover . Zdrowa  jak rydz, tylko  dokucza  jej  samotność.  Ktoś  chętny?  Od 1.09.2020. 

27 minut temu, Wenusia napisał:

No to po kawusi :kawa: popołudniowej siup chluśniem, podziwiając moje pikne paznokietki oj dawno nie miałam French_a chyba ze sto lat temu, ale co tam za następne sto lat znowu sobie zrobię

IMG_20200813_164633.jpg

Oj to za 100 lat będą naprawdę pikne:szydera: