Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (3)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

18 minut temu, Waldi napisał:

No to miodzio. Niech Ci ten Józek służy i sztela bez zmian trwa. A na Bawarię chetnie bym sie przeprowadził... Bo w Tym Naszym kraju coraz ciekawiej w tej Polsko-Polskiej wojnie. Mateusz Co&LTD cuda wyprawiają i coraz więcej haraczu pobierają

Właśnie kombinuję co by tu zrobić żeby mi Józek dom przepisał 🤔🤭

Żony nie ma nawet byłej, dzieci też nie ma (podobno), więc po co mu ten dom 🤔, a mnie za wieloletnią opiekę by się należało i bardzo przydało. Hotel bym otworzyła 😎

Eh, pomarzyć, to nie grzech (podobno) :-)

• Lubię to 2

2 godziny temu, Waldi napisał:

@Heidi @INEZ Ja to bym jego  sposób ćwiczeń lekko zmodyfikował by tych dołków nie było, a przyjemność z plastyki tych mięśni (tych  co wspominałaś) była obopólna   

@Waldi  Ty nasz bohaterze...:flaga-twarz:. widać masz głowę nie od parady i nie tylko głowę :płacz-łzy-radość-twarz:

• Lubię to 2

2 godziny temu, Waldi napisał:

@Heidi @INEZ Ja to bym jego  sposób ćwiczeń lekko zmodyfikował by tych dołków nie było, a przyjemność z plastyki tych mięśni (tych  co wspominałaś) była obopólna   

Gdzieś Ty się @Waldiuchował 🤔:oklaski:

• Lubię to 1

46 minut temu, Heidi napisał:

@Waldi  Ty nasz bohaterze...:flaga-twarz:. widać masz głowę nie od parady i nie tylko głowę :płacz-łzy-radość-twarz:

Ja już myślałam, że tacy mężczyźni dawno wymarli jak dinozaury, a tu proszę na forum opiekunka radzi jest taki jeden 😋

• Lubię to 2

2 godziny temu, INEZ napisał:

Właśnie kombinuję co by tu zrobić żeby mi Józek dom przepisał 🤔🤭

Żony nie ma nawet byłej, dzieci też nie ma (podobno), więc po co mu ten dom 🤔, a mnie za wieloletnią opiekę by się należało i bardzo przydało. Hotel bym otworzyła 😎

Eh, pomarzyć, to nie grzech (podobno) :-)

Skoro konkurencji nie masz, a jesteś z nim 24/7... znajdź sposób:szept:Szkoda oddać komukolwiek... 

• Lubię to 2

11 minut temu, INEZ napisał:

Gdzieś Ty się @Waldiuchował 🤔:oklaski:

A gdziesz sie chował... zaraz chował:haha:, Dużymi literami kiedyś tu  pisałem:oklaski:

Może nie pamietasz, ale casting przy przymierzalni kiedyś tu był, co prawda zaczęło sie od BH...:mur:

• Lubię to 2

Godzinę temu, Heidi napisał:

Wiedza przychodzi późno, ale nie za późno, o ile coś się z tym da zrobić ( niekoniecznie zarobić, :d do skarpety wszystkiego nie upchniesz  ) 

Od jednego z trenerów personalnych ( tak to się teraz nazywa)  na jednym z popularnych platform video usłyszałem - nie zawsze warto co się opłaca, nie zawsze się opłaca to co warto. I nie opłaca sie kupić samochodu za sto tysięcy, którego utrzymanie kosztuje rocznie 5 tys ,   i wykorzystuje sie go tylko jeden miesiąc, a który traci na wartości. Ale warto.... bo spełnione marzenia nie maja ceny. Bo to dopiero sie rozumie jak ma się 80 lat, i gdy sie mówi do wnuków : dziadek zawsze marzył o kamperze, a wnuki i co dziadku ??? ooooohhh!!! , ohhh  babcia nie pozwoliła. Więc ważne jest kto Cię otacza, kto popchnie Cie we właściwym kierunku,  kto Ci powie zrób, nie bij piany. Po prostu zrób ...

Tak w ogóle polecam posłuchać człowieka, mądrze mówi - Jacek Walkiewicz  

• Lubię to 1
  • Zgadzam się 1

2 godziny temu, Heidi napisał:

Eureka....Struś ciągle ucieka O.o.

Zarobioną jesteś? A może ci niedobrze:(

Hej...Hej Sokole z długą szyją ,  gdzie jesteś? Beton penetrujeszO.o?

No przecież pisałam że przybiegnę później:))) @Heidiprzypomnij mi kochana na czym polega penetracja betonu?;))

• Lubię to 2

29 minut temu, Waldi napisał:

Wiedza przychodzi późno, ale nie za późno, o ile coś się z tym da zrobić ( niekoniecznie zarobić, :d do skarpety wszystkiego nie upchniesz  ) 

Od jednego z trenerów personalnych ( tak to się teraz nazywa)  na jednym z popularnych platform video usłyszałem - nie zawsze warto co się opłaca, nie zawsze się opłaca to co warto. I nie opłaca sie kupić samochodu za sto tysięcy, którego utrzymanie kosztuje rocznie 5 tys ,   i wykorzystuje sie go tylko jeden miesiąc, a który traci na wartości. Ale warto.... bo spełnione marzenia nie maja ceny. Bo to dopiero sie rozumie jak ma się 80 lat, i gdy sie mówi do wnuków : dziadek zawsze marzył o kamperze, a wnuki i co dziadku ??? ooooohhh!!! , ohhh  babcia nie pozwoliła. Więc ważne jest kto Cię otacza, kto popchnie Cie we właściwym kierunku,  kto Ci powie zrób, nie bij piany. Po prostu zrób ...

Tak w ogóle polecam posłuchać człowieka, mądrze mówi - Jacek Walkiewicz  

Ale ta babcia zazdrosna o marzenia dziadka ,bałala się może że jak wyrwie tym kamperem to tylko siwy dym po nim zostanie jak po biegnącym strusiu 😝

• Lubię to 2

4 minuty temu, Amaranta napisał:

Ale ta babcia zazdrosna o marzenia dziadka ,bałala się może że jak wyrwie tym kamperem to tylko siwy dym po nim zostanie jak po biegnącym strusiu 😝

bardzo prawdopodobne :haha:

• Lubię to 1

Godzinę temu, Waldi napisał:

Skoro konkurencji nie masz, a jesteś z nim 24/7... znajdź sposób:szept:Szkoda oddać komukolwiek... 

On już dawno testament napisał oddał Gminie albo Kościołowi ,może jeszcze @INEZzaadoptować . Sama miałam kiedys taką propozycję ,za późno wszystko... kurcze. :))

• Lubię to 1

1 godzinę temu, Amaranta napisał:

On już dawno testament napisał oddał Gminie albo Kościołowi ,może jeszcze @INEZzaadoptować . Sama miałam kiedys taką propozycję ,za późno wszystko... kurcze. :))

Tak myślałem.... zapomniałem o testamencie - kościół (katolicy - Bawaria) lub Amt... Sic!!! 

Byłem w już w takim miejscu, gdzie  rodzina zaczęła być zazdrosna.... Testamentu nie było, więc mi podziękowali... Ale tam była rodzina 🤷‍♀️

• Lubię to 1

1 godzinę temu, Amaranta napisał:

No przecież pisałam że przybiegnę później:))) @Heidiprzypomnij mi kochana na czym polega penetracja betonu?;))

Zapytaj strusia:d. Chociaż on to już wie , że głową betonu nie przebije. 

Ja też już wiem że z innym zwierzem kopać się nie warto:herbata-twarz: . Co to za zwierzę? Ktoś wie może? :d

• Lubię to 1

4 godziny temu, adamos6 napisał:

@Heidi a co byś chciała po treningu? I to szare najlepsze,bo zdrowe.

Po części masz rację: pachnące mydła nie zawsze są dobre dla skóry.  Szare mydło brzydkie i śmierdzące, ale czasem przynosi ulgę alergikom, chociaż skład ma z całkiem tanich olei.  Prawdziwie dobre myło 100 g kosztuje ok. 25 pln i nie chodzi tu o cenę, tylko właśnie o dobroczynne składniki  i też film.

Z mydłem jest jak z człowiekiem: Niby to ten sam skład kości i innych detali, ale charakter i też zapach różny :p. Zbliżysz do swojej skóry i niby nie gryzie , tylko czasem lepiej jeśli sie wcześniej urwie film:$.

• Lubię to 1

3 godziny temu, INEZ napisał:

Ja już myślałam, że tacy mężczyźni dawno wymarli jak dinozaury, a tu proszę na forum opiekunka radzi jest taki jeden 😋

Bo On z właściwymi ludźmi spędza czas :d, dlatego taki ułożony:d 

• Zgadzam się 1

3 godziny temu, Waldi napisał:

Czasem można w spodnie upchnąć :d. Pchaj w spodnie, w skarpetach szybko się niszczą gumki :usta-ręka-twarz:, a nie daj boże dziura sie zrobi:żółwik-twarz:

• Lubię to 1

3 godziny temu, Waldi napisał:

Może nie pamietasz, ale casting przy przymierzalni kiedyś tu był, co prawda zaczęło sie od BH...:mur:

Nie bój żaby, z nami nie zginiesz :). BH to w życiu ważna rzecz, teraz juz wiesz. Uczymy się do śmierci

• Lubię to 1