Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (3)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

11 godzin temu, Funny napisał:

Opowiadasz....opowiadasz ...a on Ci nagle rozumiem cię  @Niezapominajka 67po naszemu

no też tak może się zdarzyć O.o

Kiedyś jedna Niemka  nie przyznała.się że rozumie po polsku i podsłuchiwała jak ja rozmawiałam przez telefon .Następnie donosiła do rodziny a Ci poskarżyli na mnie do agencji

Wszędzie znajdą się jacyś donosiciele i kapusie .Trzeba uważać .

41 minut temu, [email protected] napisał:

Witam wszystkich grupowiczów i opiekunów serdecznie jestem tu nowa, mam na imię Dorota. Chętnie poczytam Wasze uwagi. Myślę, że wiele się mogę nauczyć od Was.

Witaj Dorota

@[email protected] cześć robaczku. Miło cię widzieć 

Wiecie co stopy mnie bolą i nawet nie wiem czemu. Lekarz pewnie powiedziałby że to po covid bo teraz wszystko to wina covid, nawet dzisiejsze zimno i jutrzejsze słońce. Już czasem mam dosyć kto kiedy i jakie miał objawy.  Myślę że jak rano się obudzę to może jyz mnie stopy nie będą boleć.  Czego wam życzyć?. Szczęścia?, radości?. A może po prostu byśmy lubili siebie i innych.. Dobranoc Robaczki 

5 godzin temu, Funny napisał:

Byla kawa i ciasteczka na wynos,superowo:oklaski:słonko grzało i my na laweczce czy można czegoś więcej chcieć?Janeczka jest urocza i bardzo ciepła :cmok:foty były ale tylko dla nas :hura:

Świetnie - cieszę się ...udało ... obie

Edytowane przez waldiroom

4 godziny temu, abc'21 napisał:

Ja juz wiem, że będzie udana, pomimo pełni. Biomed dla kierowcy korzystny. Układ planet obojętny. Będzie spała jak suseł, byle furman rumaków gwałtownie nie podcinał :pianino:

Tak spalam jak susel w łóżku całe 4 godz to sukces :oklaski:

10 godzin temu, Janeczka1963 napisał:

:oklaski::hura:, Huuurrra :oklaski:, spotkałyśmy się, była kawusia i ciacho na świeżym powietrzu, pogoda dopisała, Dzięki @Funny to bardzo miła i skromna osóbka, pełna uroku osobistego, Dzięki @Funny za spotkanie i miło spędzony czas:cmok:, Kiedyś to powtórzymy :oklaski:

Powtórzymy i weźmiemy z sobą  ,,gumowe ucho "bo bardzo chce :szydera:

Witajcie wczesnie milusińscy, busik niebawem odbierze mnie z domu no i jedziem w świat :tak2:żeby tylko szczęśliwie dojechac ,gadalam wczoraj ze zmienniczka i dziadkiem...na moj gust jest ok .Jade pozytywnie nastawiona jak zawsze  :dKawe zostawiam moja w termosie :kawa::kawa::kawa::kawa:a rogale to może dziś ktoś inny :haha:

Dzień dobry we wtorek. Otwieram żaluzje a tutaj tulipanki główki pochylily od chłodu,  tak jakoś smutno mi się zrobiło. Nadal nocne chłodny nawiedzajs centrum Polski a W niedziele czeka na mnie słoneczna letnia kreacja komunijna. Najgorsze ze, sklepy zamknięte i nic już nowego nie wymyślę.. ☹️  To co chodź kawy się napijemy cieplutkiej świeżo zmielonej, świeżo zaparzonej w ten chłodny wtorek.  Kto po mleko idzie? 

Edytowane przez elf
Potrzebowałam mleka

6 godzin temu, Funny napisał:

Witajcie wczesnie milusińscy, busik niebawem odbierze mnie z domu no i jedziem w świat :tak2:żeby tylko szczęśliwie dojechac ,gadalam wczoraj ze zmienniczka i dziadkiem...na moj gust jest ok .Jade pozytywnie nastawiona jak zawsze  :dKawe zostawiam moja w termosie :kawa::kawa::kawa::kawa:a rogale to może dziś ktoś inny :haha:

Dzien dobry . Bitte Am Morgen 

68EC630A-E7FA-46C5-83AD-0EBE2DB1C39B.jpeg

15 godzin temu, Niezapominajka 67 napisał:

Aż tak źle z Tobą

Nie będę udawał, że jest super. Np moja ciocia mając 85 lat pamięta w jakiej sukience pierwszy raz do szkoły poszła.... oraz takie fragmenty ze swojego dzieciństwa :kopara:, a ja za cholerę nie mogę sobie przypomnieć takich drobiazgów . He he.... 

ps. wiem dlaczego, przyjdzie na mnie kolej:mur:

41 minut temu, waldiroom napisał:

Nie będę udawał, że jest super. Np moja ciocia mając 85 lat pamięta w jakiej sukience pierwszy raz do szkoły poszła.... oraz takie fragmenty ze swojego dzieciństwa :kopara:, a ja za cholerę nie mogę sobie przypomnieć takich drobiazgów . He he.... 

ps. wiem dlaczego, przyjdzie na mnie kolej:mur:

Jakby Ci założyli sukienkę to byś pamiętał ☺na każdego przyjdzie czas a jak tak będziesz głową w mur walił to sie nie dziw że wcześniej niż później

2 godziny temu, elf napisał:

Dzień dobry we wtorek. Otwieram żaluzje a tutaj tulipanki główki pochylily od chłodu,  tak jakoś smutno mi się zrobiło. Nadal nocne chłodny nawiedzajs centrum Polski a W niedziele czeka na mnie słoneczna letnia kreacja komunijna. Najgorsze ze, sklepy zamknięte i nic już nowego nie wymyślę.. ☹️  To co chodź kawy się napijemy cieplutkiej świeżo zmielonej, świeżo zaparzonej w ten chłodny wtorek.  Kto po mleko idzie? 

Nie martw się glowki sie podniosą i....ugryzłam się w jezyk