Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (3)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Janeczka1963 napisał:

@Heidi, @elf, doceniajcie wasze drugie połówki,bo nie wiecie jakimi Jesteście szczęściarami:love::serce:

Chyba faktycznie zacznę to doceniać. Do tej pory było to dla mnie normalne że jak wracałam że zlecenia to mąż brał wolne miałam śniadanko do łóżka i ogólnie skakał jak pasikonik bym przypadkiem się nie przepracowala.   Czego nie umiem ijskonnie widział to zaraz hyc w pomidory ogródek czy po prostu tak polazic po działce.  Może @Janeczka1963 ma rację. 

2 minuty temu, Janeczka1963 napisał:

@Heidi, @elf, doceniajcie wasze drugie połówki,bo nie wiecie jakimi Jesteście szczęściarami:love::serce:

@Janeczka1963  , bo trzeba na nich dużo krzyczeć i wymagać. Bat w rękę i stawiać trzeba wysokie cele, potem już konik w zaprzęgu idzie, obroku na koniec dnia dostanie, czarną peleryną zarzucony na koniec dnia otulony i z rana w kierat od nowa . Wzroku podnieść mu nie wolno, koło od wozu musi skrzypieć rytmicznie i głośno.  Tak u mnie wygląda jego życie:szydera:

@elf i @Heidi dziękuję Wam za ten pozytywny akcent na koniec dnia :cmok:

Dobrze, że tacy mężczyźni jak Wasi mężowie istnieją nie tylko w wyobraźni :oklaski:

O swoim ślubnym mogę napisać tylko tyle, że ani mnie ani naszym dzieciom nigdy niczego nie brakowało właśnie dzięki temu, że ciężko pracował :love:

1 minutę temu, Heidi napisał:

@Janeczka1963  , bo trzeba na nich dużo krzyczeć i wymagać. Bat w rękę i stawiać trzeba wysokie cele, potem już konik w zaprzęgu idzie, obroku na koniec dnia dostanie, czarną peleryną zarzucony na koniec dnia otulony i z rana w kierat od nowa . Wzroku podnieść mu nie wolno, koło od wozu musi skrzypieć rytmicznie i głośno.  Tak u mnie wygląda jego życie:szydera:

najważniejsze, że jest wam razem dobrze:love:, a doceniać się trzeba wzajemnie:serce:

2 minuty temu, elf napisał:

Chyba faktycznie zacznę to doceniać. Do tej pory było to dla mnie normalne że jak wracałam że zlecenia to mąż brał wolne miałam śniadanko do łóżka i ogólnie skakał jak pasikonik bym przypadkiem się nie przepracowala.   Czego nie umiem ijskonnie widział to zaraz hyc w pomidory ogródek czy po prostu tak polazic po działce.  Może @Janeczka1963 ma rację. 

Może ma , może nie ma. Licho tam wie co oni bez nas robią , kiedy pańskie oko w DE na PoP jest skoncentrowane>:(

3 minuty temu, Niezapominajka 67 napisał:

@elf i @Heidi dziękuję Wam za ten pozytywny akcent na koniec dnia :cmok:

Dobrze, że tacy mężczyźni jak Wasi mężowie istnieją nie tylko w wyobraźni :oklaski:

O swoim ślubnym mogę napisać tylko tyle, że ani mnie ani naszym dzieciom nigdy niczego nie brakowało właśnie dzięki temu, że ciężko pracował :love:

...., ale helikoptera jeszcze nie masz . No widzisz, a @elf ma i mnie nim odwiedzi już niedługo:oklaski:

Teraz, Niezapominajka 67 napisał:

Nie mam :$

....., ale odwiedzić mnie możesz :d. No i tego się trzymajmy:oklaski:. Faceci powinni myśleć jak jaskiniowcy: mają zabezpieczyć ogień i jadło,  i bezpieczeństwo stada. Resztę to my sobie same ukręcimy:haha:

1 minutę temu, Heidi napisał:

....., ale odwiedzić mnie możesz :d. No i tego się trzymajmy:oklaski:. Faceci powinni myśleć jak jaskiniowcy: mają zabezpieczyć ogień i jadło,  i bezpieczeństwo stada. Resztę to my sobie same ukręcimy:haha:

Przewaznie to sobie kręcimy bat na własny tylek :szydera:

2 minuty temu, Heidi napisał:

Pewnie, że mogę :oklaski:

Najwyżej przylecę helikopterem rządowym :cool:

9 minut temu, elf napisał:

@Heidi aż się boję ciebie odwiedzić... Bo nie wiem co mnie czeka na tej kawie. Heidi planujesz sernik upiec?. Bo ja po zleceniu to leniwa jestem 

Co Ty ? Jakieś robaki chodzą Ci po głowie  ? Jakie pieczenie ?  Mam jeszcze  2 kawałki ciasta , po którym PoP.... :o:p musiałam oprać.  Sernika nie mam, ale mam pralkę :szydera:. Zapraszam sedecznie. Czas picia kawy powinien w sam raz odpowiadać czasowi prania :szydera:

O 30.06.2020 at 07:35, Heidi napisał:

:d nie zbliżać  sie do  von,  bo włosów nie myła  2 tygodnie. Może tam już jest jakieś Zoo i w nim  zwierzęta:papieros:

Dzień  dobry.  Bramy miasta otwieram. Kto ma wolne niech już szpilki zakłada na stopy i w te pędy niemiecki  bruk szlifować  czas zacząć. Jakimś  mazidłem usta wymalowac , bo jak @Blondi napotkasz nieumalowana  to wstydu będzie pełne  wiadro. 

Tu masz rację. Ledwo oczy otworze i od razu malowanko. Usta lmusza być pomalowane. No już tak mam od wieków... Jest 7 rano a już babcia szuka mnie. A mam iść do niej przed 8 godz. Tego się trzymam.