Mirelka1965 16927 Zgłoś ten post Napisano poniedziałek o 08:36 54 minut temu, ORIM napisał: Zaczynam się o Ciebie martwić a że nie wspomnę że będę zazdrosny Nie bojaj....są zalety dodatnie i zalety ujemne....może ja ta ujemna jestem Chyba o anioła, tfu....aniona nie musisz być zazdrosny? 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mirelka1965 16927 Zgłoś ten post Napisano poniedziałek o 08:39 11 minut temu, Mania40 napisał: Witam wszystkich serdecznie. Jestem z pomorza, szukam prywatnej oferty pracy. Pozdrawiam serdecznie Mariola serdecznie....Ofert szukaj w klubach...tutaj się tylko witamy....Skąd z Pomorza? Mało kto się chwali swoim miastem....A szkoda.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Maria Jolanta 6472 Zgłoś ten post Napisano poniedziałek o 08:40 12 minut temu, Mania40 napisał: Witam wszystkich serdecznie. Jestem z pomorza, szukam prywatnej oferty pracy. Pozdrawiam serdecznie Mariola Witaj. Oferty pracy, również prywatne to w innym dziale. Tam napisz i szukaj. Powodzenia. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mirelka1965 16927 Zgłoś ten post Napisano poniedziałek o 08:41 10 minut temu, Baśka powtarzająca się napisał: Pierły ...poszszłyy...Żyłka zerwana i ....rozrzucone przed damy ....hehehehe Dobrze, że nie przed wieprze...jeszcze by się ucieszyli co niektórzy z prezentu... 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
hawana 1224 Zgłoś ten post Napisano poniedziałek o 08:43 43 minut temu, foczka63 napisał: Tak się zdarza,kiedy ktoś na własne życzenie zarzyna kurę znoszącą złote jaja.Najważniejsze ,że wraz ze zniszczeniem tamtego nie udało sie zniszczyć społeczności:)Myślę,że każdy z nas,desantowców,przyjętych tu tak sympatycznie w swoim tempie sie na OR odnajdzie:)Ja się odnalazłam dośc szybko,czego pozostałym życzę:)Miłego dnia:) Kasiu, ja wiem, ze Ty to potrafisz nazywac fajnie nawet osly z wroclawskiego zoo , ale moze by to forum nazwac OPR? To taki wiekszy respekt budzi 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
hawana 1224 Zgłoś ten post Napisano poniedziałek o 08:45 17 minut temu, Mania40 napisał: Witam wszystkich serdecznie. Jestem z pomorza, szukam prywatnej oferty pracy. Pozdrawiam serdecznie Mariola Witaj Maniu, szukaj, bywaj, bedzie nam milo Ciebie poznawac 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mirelka1965 16927 Zgłoś ten post Napisano poniedziałek o 08:46 1 minutę temu, hawana napisał: Kasiu, ja wiem, ze Ty to potrafisz nazywac fajnie nawet osly z wroclawskiego zoo , ale moze by to forum nazwac OPR? To taki wiekszy respekt budzi OPR czyli opiernicz na żądanie, bo inaczej się nie da? 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Baśka powtarzająca się 2556 Zgłoś ten post Napisano poniedziałek o 08:46 4 minuty temu, Mirelka1965 napisał: Dobrze, że nie przed wieprze...jeszcze by się ucieszyli co niektórzy z prezentu... A jak ...Przecież my w gumiakach łazimy . Radocha by była , że hej ... 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Baśka powtarzająca się 2556 Zgłoś ten post Napisano poniedziałek o 08:48 4 minuty temu, hawana napisał: Kasiu, ja wiem, ze Ty to potrafisz nazywac fajnie nawet osly z wroclawskiego zoo , ale moze by to forum nazwac OPR? To taki wiekszy respekt budzi Co się pani cepia Kasinego chrześniaka ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mirelka1965 16927 Zgłoś ten post Napisano poniedziałek o 08:49 1 minutę temu, Baśka powtarzająca się napisał: A jak ...Przecież my w gumiakach łazimy . Radocha by była , że hej ... Jak w gumiakach to grzybiarze, specjaliści od trufli.... 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Baśka powtarzająca się 2556 Zgłoś ten post Napisano poniedziałek o 08:51 Teraz, Mirelka1965 napisał: Jak w gumiakach to grzybiarze, specjaliści od trufli.... Widzisss...to też ja taka grzybiara jestem . Coś w tym musi być ...nie ma to tamto ...Od naczelnych pewnie nie pochodzę , tylko od poszukiwaczy trufli ...Dawać mi tu te pierły ... 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
hawana 1224 Zgłoś ten post Napisano poniedziałek o 08:54 5 minut temu, Baśka powtarzająca się napisał: Co się pani cepia Kasinego chrześniaka ? Haha, zobaczymy , moze sie ksiadz przy chrzcielnicy pomyli i sie moje przyjmie z...koniecznosci 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
hawana 1224 Zgłoś ten post Napisano poniedziałek o 09:00 (edytowane) 14 minut temu, Baśka powtarzająca się napisał: A jak ...Przecież my w gumiakach łazimy . Radocha by była , że hej ... Hm...musze sprostowac. Fioletowa to codziennie na obcasach zapitala, w dodatku fioletowych i z fioletowa torebka. Normalnie Paris Szik. Dla zamydlenia oczu dupomyjcem sie nazywa. Taka skromna natura w niej drzemie Edytowane poniedziałek o 09:01 przez hawana 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mirelka1965 16927 Zgłoś ten post Napisano poniedziałek o 10:42 1 godzinę temu, Baśka powtarzająca się napisał: Widzisss...to też ja taka grzybiara jestem . Coś w tym musi być ...nie ma to tamto ...Od naczelnych pewnie nie pochodzę , tylko od poszukiwaczy trufli ...Dawać mi tu te pierły ... Dam, czemu nie....tylko wprzódy muszę te pierły mieć... Ale jak już je będę miała, to dla ciebie je rozerwę i rzucę przed....kaloszki.... 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KRAGIEL H 2 Zgłoś ten post Napisano poniedziałek o 12:44 Witam - rozpoczynam moje wyprawy w charakterze opiekunki -aktualnie pracuję w Erfurcie i chciałabym się spotkać z inną opiekunką lub opiekunkami na pogaduchy podczas pauzy. 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mirelka1965 16927 Zgłoś ten post Napisano poniedziałek o 13:10 21 minut temu, KRAGIEL H napisał: Witam - rozpoczynam moje wyprawy w charakterze opiekunki -aktualnie pracuję w Erfurcie i chciałabym się spotkać z inną opiekunką lub opiekunkami na pogaduchy podczas pauzy. serdecznie....Bywaj, pisz, baw się....znajdziesz na pewno coś interesującego dla siebie... Mamy taki wątek "Szukam znajomych"...w nim napisz swój kod pocztowy i jeśli ktoś jest z okolicy to będzie odzew...wpisz również na mapie opiekunów swoje miejsce pobytu....ułatwi to poszukiwania stęsknionym polskiej mowy... Zapraszamy na kawkę...na salonach ploty się odbywają i kontakty między ludzkie zacieśniają... 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Zofijka 2 Zgłoś ten post Napisano wtorek o 09:04 To i ja witam. Mam nadzieję, że zagoszczę tu na dłużej. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mirelka1965 16927 Zgłoś ten post Napisano wtorek o 10:11 Godzinę temu, Zofijka napisał: To i ja witam. Mam nadzieję, że zagoszczę tu na dłużej. Bardzo serdecznie O twoim zadomowieniu na dlużej jestem głęboko przekonana Znajdziesz miejsce na , koleżeństwo do , wielbicieli kuchni i muzyki, fotografów, samochodziarzy i wielu innych ludków...wszystkich sympatycznych, serdecznych, pomocnych...A jak tacy nie będą, to Rozgaszczaj się 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
hawana 1224 Zgłoś ten post Napisano wtorek o 19:29 Wyciagam dla kiki 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
kubalibra 8 Zgłoś ten post Napisano wtorek o 19:41 O 22.7.2014 at 21:00, Redakcja napisał: Witamy na forum opiekunkaradzi.pl! Drodzy Opiekunowie, dziękujemy Wam za dołączenie do naszej Społeczności. W tym miejscu możecie się przedstawić i krótko napisać o sobie i swoim doświadczeniu. Życzymy Wam znalezienia na forum nie tylko odpowiedzi na nurtujące Was pytania, ale przede wszystkim znajomych i przyjaciół. Pozdrawiamy ciepło, Redakcja forum Opiekunkaradzi.pl Dobry wieczor:) banitka Kika1 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Maria Jolanta 6472 Zgłoś ten post Napisano wtorek o 19:46 3 minuty temu, elzbieta engelmohr-paul napisał: Dobry wieczor:) banitka Kika1 Zanim się pojawiłaś to już rozesłano czerwony dywan. Witaj. 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
hawana 1224 Zgłoś ten post Napisano wtorek o 19:46 3 minuty temu, elzbieta engelmohr-paul napisał: Dobry wieczor:) banitka Kika1 Witaj Eluniu Twoje przybycie tylko swiadczy o tym, ze desant trwa 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mirelka1965 16927 Zgłoś ten post Napisano wtorek o 19:48 6 minut temu, elzbieta engelmohr-paul napisał: Dobry wieczor:) banitka Kika1 serdecznie nową koleżankę.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ivanilia40 1927 Zgłoś ten post Napisano wtorek o 19:51 8 minut temu, elzbieta engelmohr-paul napisał: Dobry wieczor:) banitka Kika1 Dobry wieczór Kika, dodam,że desant wciąż przybywa i końca nie widać i wcale się nie nudzi jak to niektóre żużlówy myślą.. 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mirelka1965 16927 Zgłoś ten post Napisano wtorek o 19:54 2 minuty temu, ivanilia40 napisał: jak to niektóre żużlówy myślą.. 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach