Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (1)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Blondi napisał:

@erikawitaj ,,gdzie Ty byłaś,:płacz:, a gdzie jestes,, Zakladaj temat ,,bo nie ma chyba ,,nic mi nie świta z kasą za podróż pis gdzie jesteś,,,a co do agencji to masz rację ,,coraz więcej skarg slyszę na nich,olewka pełna ale dla Ciebie:serce:  i pozdrowienia dla kogutka:serce:

@Blondi jestem w domu:love: zaraz założę, trochę zapomniałam jak tu sie poruszać:hahaha:ale ..ale troche  posmaruję tutaj opinii :hahaha: źle i dobrze . Niech nie myślą te dobre Agencje  :hahaha:,że są w porządku dla opiekunek! Pracy fullll!!! 

• Lubię to 2

3 minuty temu, Blondi napisał:

Ledwo się tutaj dokopałam:rozpacz: masara,,,ślimak łączy łączy i raptem bum i nie ma nic,,ja pisżę post i wysyłam a tu bum ,nie poszlo bo ślimak rozłaczył;:rozpacz: więc przechytrzyłam ślimaka,,napiszę i szybko kopiuję,,jak ślimak zje mój post ,,to czekam cierpliwie kiedy mnie polaczy i wklejam i jest gotowiec:hahaha: takie rzeczy robią Damy do towarzystwa:hahaha: jeszcze internetu nie ma dla Damy,,:płacz:bo po co ma pół portala przyciągnąc na wiochę,,hahhaha porażka:rozpacz:

Mój się znowu zbuntował i odciął od świata na czas jakiś >:( A córka zapewniła że po 28 listopada będzie internet na pewno! O.o>:( I tut mir'lajdowała >:( A mają w swojej stolarni internet :rozpacz: tam gdzie ta kuchnia jest i nie chcą się podzielić :płacz: Wnuk chce mi udostępnić swój telefon jako router, ale co mi to da? Na godzinę? Na dwie? :rozpacz::rozpacz: 

4 minuty temu, erika napisał:

@Blondi jestem w domu:love: zaraz założę, trochę zapomniałam jak tu sie poruszać:hahaha:ale ..ale troche  posmaruję tutaj opinii :hahaha: źle i dobrze . Niech nie myślą te dobre Agencje  :hahaha:,że są w porządku dla opiekunek! Pracy fullll!!! 

Tego się nie zapomina ,poruszania,,:hahaha:,,Trochę zmienili może , ale do ogarnięcia,dasz radę,,  :love:

2 minuty temu, Mirelka1965 napisał:

Mój się znowu zbuntował i odciął od świata na czas jakiś >:( A córka zapewniła że po 28 listopada będzie internet na pewno! O.o>:( I tut mir'lajdowała >:( A mają w swojej stolarni internet :rozpacz: tam gdzie ta kuchnia jest i nie chcą się podzielić :płacz: Wnuk chce mi udostępnić swój telefon jako router, ale co mi to da? Na godzinę? Na dwie? :rozpacz::rozpacz: 

To samo mam tutaj,,udostępnianie z telefonu,,,internetu,,:rozpacz:oni są jak niedorozwoje,,niestety,,>:(

5 minut temu, erika napisał:

No to smaruj @erika bo my złaknieni sensacji jesteśmy ;):d

A ja mam labę bo dziadek nawet kolacji nie jadł tylko do restauracji pojechał zresztą jak co piątek ;) Powiedział ,że wróci o 21 i potem od razu do łóżka go zagonię i już kolejny dzień mam z głowy .Jutro na zakupy muszą mnie zabrać .Idę zaraz zobaczyć jakie specjały dziadek ma w piwnicy bo piwa mi się nie chce pić :święty::hahaha:

• Lubię to 1

Głównie to zaczęła wymiotować i wołać że chce do szpitala. Cukier spadł ( jest diabetyczką ) ale nie drastycznie ale po badaniu zabrali ją do szpitala z powodu bólu brzucha po lewej stronie. Bardziej na wszelki wypadek, mam nadzieję....

8 minut temu, jolantapl. napisał:

A ja mam labę bo dziadek nawet kolacji nie jadł tylko do restauracji pojechał zresztą jak co piątek ;) Powiedział ,że wróci o 21 i potem od razu do łóżka go zagonię i już kolejny dzień mam z głowy .Jutro na zakupy muszą mnie zabrać .Idę zaraz zobaczyć jakie specjały dziadek ma w piwnicy bo piwa mi się nie chce pić :święty::hahaha:

Na bogato, na bogato....;):d Jak on taki pan, to kraby, krewetki, steki z rekina.... I trufle ;):cool::d

Koniec z chorobami,,dzisiaj koło mnie latają śluby,,,w De to wiadomo jakie wesela ,,urząd ,,teraz juz nawet świadków nie potrzeba,,potem restauracja ,,obiad ,kawa ciasto cos do popicia i weg nach Hause

w Stanach nie lepsze miala moja koleżanka wesele,,,widziałam na zamku jakie wesela robią,,porażka ,stypa a nie wesele,,,wiec ja sobie już obmyśliła ,,jak to ja bym zrobiła w razie co!!!

wiec biorę słodziaka za rączunię i idziemy do urzędu,,my sami ,,nikt więcej,,bierzemy  ślub,,a potem w samolocik i do ciepłych krajów  na urlopik,,,po powrocie zapraszamy znajomych na obiad wystawny i na picie  z baletami,,może nawet być w domu,,bo duży salon mamy-hahahha ale sobie krakam :hahaha: chyba z nudów 

3 minuty temu, Blondi napisał:

Koniec z chorobami,,dzisiaj koło mnie latają śluby,,,w De to wiadomo jakie wesela ,,urząd ,,teraz juz nawet świadków nie potrzeba,,potem restauracja ,,obiad ,kawa ciasto cos do popicia i weg nach Hause

w Stanach nie lepsze miala moja koleżanka wesele,,,widziałam na zamku jakie wesela robią,,porażka ,stypa a nie wesele,,,wiec ja sobie już obmyśliła ,,jak to ja bym zrobiła w razie co!!!

wiec biorę słodziaka za rączunię i idziemy do urzędu,,my sami ,,nikt więcej,,bierzemy  ślub,,a potem w samolocik i do ciepłych krajów  na urlopik,,,po powrocie zapraszamy znajomych na obiad wystawny i na picie  z baletami,,może nawet być w domu,,bo duży salon mamy-hahahha ale sobie krakam :hahaha: chyba z nudów 

A krakaj sobie,  krakaj, tylko nie zapomnij nas na to wystawne party zaprosić :d:d:d Chcemy też pobalować :d

Mirelka1965 to ok, mi by się nie chciało tak daleko też jechać, na jakieś spotkania z opiekunką czy opiekunem. Miałem 2 razy auto na swoje jazdy,ale też się nie umawiałem, na takie spotkania jeździłem...nie lubię nadmiernego blablania...czasami jestem typem samotnika. Jeździłem autkiem na wycieczki i ok.A teraz mam ofertę w okolice Franfurtu,znów nad Menem,haha.Dziadek łóżkowy,ale nie po szpitalu...Stan zdrowia ok.Oby nie do czasu.Stawka 1500 plus 300 święta, słowem dobrze.Aha,internet jest podłączony,bo jest tam zmiennik

• Lubię to 2

2 minuty temu, Łukasz napisał:

Mirelka1965 to ok, mi by się nie chciało tak daleko też jechać, na jakieś spotkania z opiekunką czy opiekunem. Miałem 2 razy auto na swoje jazdy,ale też się nie umawiałem, na takie spotkania jeździłem...nie lubię nadmiernego blablania...czasami jestem typem samotnika. Jeździłem autkiem na wycieczki i ok.A teraz mam ofertę w okolice Franfurtu,znów nad Menem,haha.Dziadek łóżkowy,ale nie po szpitalu...Stan zdrowia ok.Oby nie do czasu.Stawka 1500 plus 300 święta, słowem dobrze.Aha,internet jest podłączony,bo jest tam zmiennik

To powodzenia trzymam kciuki :całus:

6 minut temu, Łukasz napisał:

No nareszcie jakieś godziwe pieniążki :d Bardzo się cieszę że trafiłeś coś fajnego :całus: A tak z innej beczki, to coś cię do tej @violka gna....coraz bliżej, coraz bliżej ;):d

9 minut temu, Maria Jolanta napisał:

Jak wrócicie z podróży poślubnej ( o ile wrócicie :d ) to zabraknie kasy na obiadek. :hahaha:

Nic nie zabraknie ,,pół lasu sprzeda i będzie,,:hahaha: ale w życiu bym już nie robiła imprezy wielkiej ,,wielkiego wydarzenia,,bo to w zasadzie dla nas ,,dla nas do dalszego życia a nie dla znajomych,,co ja gadam,,co ja krakam,,koniec,,:love:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...