Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Rozmowa przy kawie (1)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, violka napisał:

Bo trafiasz na takich zołzowatych , że sprawia Ci to przyjemność , informować ich , że nie wrócisz :hahaha:

To nie o zołzowatość chodzi :| Tylko mam wrażenie, że oni chcą nas zawłaszczyć i przywiązać do siebie, a ja ich tylko nie wprowadzam z błędu :cool:

1 minutę temu, violka napisał:

Bo trafiasz na takich zołzowatych , że sprawia Ci to przyjemność , informować ich , że nie wrócisz :hahaha:

Już widzę ten błysk w oku i uśmiech zadowolenia na twarzy @Mirelka1965 jak informuje swoich podopiecznych ja już tu nigdy nie wrócę!!!!!!!!!!!!>:(:d

1 minutę temu, jolantapl. napisał:

Już widzę ten błysk w oku i uśmiech zadowolenia na twarzy @Mirelka1965 jak informuje swoich podopiecznych ja już tu nigdy nie wrócę!!!!!!!!!!!!>:(:d

Tylko raz miałam radochę i satysfakcję :d I to jak wielką!!! :d Po trzech latach miałam nawet ochotę jeszcze patelnią przyłożyć, ale strzymałam jak zobaczyłam, że uśmieszek samozadowolenia i pychy zniknął w mgnieniu oka :d I to wystarczyło! Mina była bezcenna i aż żal, że nie miałam jak tego faktu uwiecznić :| Cudowny film byłby na pochmurne dni :d

Dzisiaj już dygam przed wami, bo jakiś przystojniak er ruft mich an i mówi , że czeka . Tylko dlaczego informuje mnie, że kupi jajka, bułki i tort ? Hmmmm....., czy to będzie rzucanie do celu :)  ? Teraz zacytuję Danuśkę z "Krzyżaków" :     Boję się :o:o:o

kangur no malutka.jpg

Edytowane przez Heidi
  • Lubię to 1

Opiekunkowo szykuje się do snu :płacz: I znowu trzeba do rana czekać na stymulujące rozmowy, inteligentne uszczypliwości, radosne wiadomości, śmieszne docinki, podnoszenie na duchu gdy trzeba i wiele innych cudowności, które tu zawsze na nas czekają :święty: Zatem kochani, dobrej nocy :serce: Do jutra :całus:

4 minuty temu, Mirelka1965 napisał:

Tylko raz miałam radochę i satysfakcję :d I to jak wielką!!! :d Po trzech latach miałam nawet ochotę jeszcze patelnią przyłożyć, ale strzymałam jak zobaczyłam, że uśmieszek samozadowolenia i pychy zniknął w mgnieniu oka :d I to wystarczyło! Mina była bezcenna i aż żal, że nie miałam jak tego faktu uwiecznić :| Cudowny film byłby na pochmurne dni :d

kamera niepotrzebna . Ten film zostanie w Twojej głowie do końca . Tak miłych chwil , nie zapomina się nigdy :d:całus:

1 minutę temu, Heidi napisał:

Dzisiaj już dygamprzed wami, bo jakiś przystojniak er ruft mich an i mówi , że czeka . Tylko dlaczego informuje mnie, że kupi jajka, bułki i tort ? Hmmmm....., czy to będzie rzucanie do celu :)  ? Teraz zacytuję Danuśkę z "Krzyżaków" :     Boję się :o:o:o

kangur no malutka.jpg

Czy ty już śnisz? O.o Jakie bułki, jaki tort? O.o Oszalałaś ze szczęścia na półtora dnia przed Heimweg'em? O.o:d

Witam!  @aga1 chyba kuchnie masz daleko ,,zaraz zrobię tą:kawa::kawa::kawa: częstowac się ,,ja juz piję i pale ,wszystko w komplecie mam,,,ale jakie super pachnące i zimne powietrze ,,pachnie deszczem,,lubię takie,,,:święty: 

@Maria Jolanta o której poszła babcia spać ,,musisz sobie dzien przestawić,,może i tak być,,ale życzę Ci dobrego odpoczynku,,

Wracamy i nie wracamy do naszych PDP  ,tak czytam Wasze posty  i u mnie to pewne na 100% ,że ja nie wracam,,skończyło się ,,szukam takiego miejsca ,gdzie wszystko będzie mi pasowało pod każdym względem,,ale chyba takie miejsce będe miała tylko u slodziaka,,chyba czas się nim zając:hahaha::serce::love:

Miłego czwartku ,,już 10 ,,hurra ,,,a kiedy będzie 20:płacz::hahaha:

Dzieeeeeń doooooobry Opiekunkowo :serce: Melduję się na stanowisku przy :kawa: i siorbię :d Dziękuję @Blondi za twój upór przygotowywania skoro świt ulubionego napoju :całus: Uzmysłowiłam sobie, że tydzień już za mną, a tylko 39 dni przede mną :d Dlatego tym, co na obczyźnie życzę, aby dni upływały jak najszybciej, a tym co w domku niech czas leci najwolniej jak tylko może :d Miłego dnia Kochani :serce:

6 minut temu, aga1 napisał:

Hej @Blondi nie ma to jak z rana .Myśli mozna pozbierać do  kupy.  ( nie pomylić ) .

Z rana to dopiero głowa jak balon,,wszystko by się chcialo naklepać i mieć dzien już za sobą:płacz::hahaha: 

cholernie mi się dłuży,,ja już żyję czymś innym,,a nie pracą,,a uczyć mi się nie chce ,,ale muszę,,muszę,,kopa sama sobie muszę dać:hahaha: 

57 minut temu, aga1 napisał:

Dzień dobry - kto wczesnie wstaje, temu....... ( dowolna interpretacja). Juz czwartek a jutro piatek i mój koniec tygodnia pracy . Jeszcze mam dwie godziny błogiego spokoju, nie wiem  czy dalej leżakować czy może cos poczytać.. Dobrego dnia .:serce:

Dopiero jak poszłam do zamrażarki po rybkę obiadową :) to zajarzyłam, że dzisiaj piatek . To znaczy, że od popołudnia mam wolne . He he taka mała rzecz a cieszy :):):):) .

• Lubię to 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...