Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (1)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

23 godzin temu, Heidi napisał:

torebka.jpg.f5904ab7d9c3a135e4045384aa5560e6.jpgChcecie się pośmiać ? Proszę bardzo : zrobiłam wirtualne zakupy. Frustracja, stres w mig wyleczona. Interesuje mnie tylko wysoki Qalitet , więc podróbki  torebek nie wchodzą w grę. Skoro mój małżonek to Krokodyl , zatem krokodyla skóra w sam raz dla mnie , bo bedę Go mieć zawsze przy sobie. Argument to silne narzędzie, cena nie gra roli ( tylko 980 euro) . Jak zamówię więcej dla moich koleżanek z Opiekunkowa , to dostaniemy rabat. Co wy na to ?:d. @Łukasz zaraz zjeżdża i dostanie wypłatę. Zadysponujemy jego kasą ? Jak dobry kumpel, to nam nie pożałuje :d

A ja sobie wdzianko z jesiotra strzele;)

12 godzin temu, lucyna.beata napisał:

spakowalam sobie juz pierwsza torbe z zakupami do domu:hura:...mam jeszcze dwie....:szok:

dobrze ze zostawiam tu troche rzeczy:d wiec szansa jest ze zabiore sie ze wszystkim..:oklaski:

obejrzalam widok za oknem zapowiada sie ladny mrozny dzionek wiec jak dziadek z zakupow wroci wybiore sie popedalowac....trza kcal spalic po obiedzie odstresowac przewietrzyc ...posluchac czegos innego niz klasyka...-.-

podoba mi sie sciezka z filmu "joe black"  -thomas newman whisper of  a thrill - pelna nazwa tego kawalka...jak chce ktos posluchac...dla mnie niezly zwlaszcza w polaczeniu ze scena ktorej ten kawalek dotyczy

Uwielbiam ten film!

1 godzinę temu, violka napisał:

image.thumb.png.4c55e7216c1687cb3d78c73fc24aa869.pngTo jest torebka Hermes za jedyne 837000 zł i tym razem nie pomyliłam zer :szok: To musiał być wyjątkowy krokodyl . Teraz zastanawiam sie , czy @Heidi ma jeszcze do kogo wracać :haha:

Hm na ten model sie czeka dlugo,,Birkin czy cos nazywa sie,

Nawiasem mowiac nie rozumiem dlaczego ,,gwiazdy,, szaleja za ta torebka,

A ja z liści palmowych sobie bikini strzelę,,na paradowanko po plaży,,,,:love: 

ale mnie ludzie zaskakują a zwłaszcza dziadki,,jeden wczoraj się wkręcił u nas na imprezę,,dziadek 88 lat i sam przyjechał na Camping z przyczepą Campingową,,,i mało tego ,,szuka kobiety,,co ja się uśmialam z niego,,jak on opowiadal o zapoznanych paniach,,dziadek fit jakich mało,,

• Lubię to 1

3 minuty temu, sayonara 52 napisał:

Hm na ten model sie czeka dlugo,,Birkin czy cos nazywa sie,

Nawiasem mowiac nie rozumiem dlaczego ,,gwiazdy,, szaleja za ta torebka,

Droga jest, a dla wielu im droższa, tym wyższy status posiadacza wskazuje...znaczy kompleksiki leczymy....:tak2:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...