Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Rozmowa przy kawie (1)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 24.11.2017 o 19:20, aga1 napisał(a):

Okulary , okulary !!!!

Rozwiń  

Wiem ,że jest glucha:szept: ale i ślepa :nie_widzę: -pomylka jakaś,,jeszcze pracuje w opiece? o matko i córko:mur: kogo oni już zatrudniają,,musze isc się przejrzeć w lustro,,czy ja się nadaje na opiekunkę:płacz:

W dniu 24.11.2017 o 19:28, Blondi napisał(a):

Wiem ,że jest glucha:szept: ale i ślepa :nie_widzę: -pomylka jakaś,,jeszcze pracuje w opiece? o matko i córko:mur: kogo oni już zatrudniają,,musze isc się przejrzeć w lustro,,czy ja się nadaje na opiekunkę:płacz:

Rozwiń  

Ja jestem głucha i ślepa i co? :ostrzegam: Fast perfect die GesellschaftDame :haha:

W dniu 24.11.2017 o 19:28, Blondi napisał(a):

Rozwiń  

Wystarczy, że jest ładna:hura:.

Ja za chwilę też będę bardzo senna,:spioch:,czemu człowiekowi się chce spać,,tyle godzin traci na nic:święty:

ja to szybko zmykam do łóżeczka,,bo czekam jutra,,tak jest dzien w dzien ,,też już mam nawyki starcze :rozpacz: nie chcę być stara:$ ale będę,,trudno,,:35_thinking: ale póki co? nie ma co się za wczas zamartwiac,,:oklaski:

W dniu 24.11.2017 o 19:29, jolantapl. napisał(a):

A mój dziadek już grzecznie śpi :oklaski:a ja mam czas na klepanko z Wami jeszcze dobrą godzinkę bo potem też idę spać coś dzisiaj jakaś senna jestem :$

Rozwiń  

Moj podopieczny tez spi, na 100 % grzecznie. Ręce na kołdrze trzyma :oklaski:

• Lubię to 1

W dniu 24.11.2017 o 19:48, Mirelka1965 napisał(a):

@Blondi idzie do :683_bed: o swoim słodziaku śnić,  @jolantapl. miała jeszcze czas jakiś klepać, ale się wymiksowała, @aga1 na chwile wpadła i zniknęła....I znowu sama jestem jak ta sierotka Marysia :smutek: Tylko krasnoludków ktoś mi zajumał :przekleństwa:

Rozwiń  

Najpierw na papierosa mnie wywołujesz a potem plotkujesz o mnie za moimi plecami :szept: chciałam nadrobić zaległości i poczytać ale 2 godziny to za długa przerwa nie bycia na tym forum ,żeby nadążyć za tym  co się tu wypisujeO.o

• Zgadzam się 1

W dniu 24.11.2017 o 19:49, aga1 napisał(a):

Moj podopieczny tez spi, na 100 % grzecznie. Ręce na kołdrze trzyma :oklaski:

Rozwiń  

Sprawdż jeszcze czy nie  ma błogiego uśmiechu na ustach  jak nie to jednak grzeczny jest i nic nie kombinuje nawet w myślach :)

Edytowane przez INEZ

Ostatnio słucham piosenek  Ani Dąbrowskiej. Ma zmysłowy głos i w ogóle fajna babka jest.  Wkleje cos na dobranoc, może Wam sie tez spodoba. Niestety nie wkleję :( . Chyba pobrać nie mozna . A to spryciula :):) . Ale Maleńczuk nie ma nic do ukrycia .

• Lubię to 3

W dniu 24.11.2017 o 19:53, jolantapl. napisał(a):

Najpierw na papierosa mnie wywołujesz a potem plotkujesz o mnie za moimi plecami :szept: chciałam nadrobić zaległości i poczytać ale 2 godziny to za długa przerwa nie bycia na tym forum ,żeby nadążyć za tym  co się tu wypisujeO.o

Rozwiń  

Nie obgadywałam O.o Zaprosiłam,  odzewu nie było, poszłam sama, potem się martwiłam, a teraz to mi się chce spać :nie_słyszę: A z tym nie nadążaniem to masz całkowitą rację :nie_mówię: Ja wpadam czasami w taką frustrację, że płakać mi się chce :szydera: I wiele mi ucieka, na tyle postów chciałbym odpowiedzieć i wpadam w stres i muszę zjeść coś słodkiego :haha:

W dniu 24.11.2017 o 19:48, Mirelka1965 napisał(a):

@Blondi idzie do :683_bed: o swoim słodziaku śnić,  @jolantapl. miała jeszcze czas jakiś klepać, ale się wymiksowała, @aga1 na chwile wpadła i zniknęła....I znowu sama jestem jak ta sierotka Marysia :smutek: Tylko krasnoludków ktoś mi zajumał :przekleństwa:

Rozwiń  

Nie wpadam, nie ten rocznik :) . Weszłam na Fakty i głosu nie było . A, że jestem masterkowicz to pogrzebałam i przywróciłam ten słuszny walor w laptopie :):) .

• Lubię to 1

To ja :512_airplane_small: szybkim transportem wysyłam na otarcie łez/paszczy ciasteczka w ten niezwykły dzień.Słodko, lecz nie przesadnie. 7 x wyciągniesz rękę i pysia syta. Teraz już z głodu cukrowego nikomu nic złego nie zrobisz 

ciastunia.jpg

Edytowane przez Heidi
  • Lubię to 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

Pokaż więcej  

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

Pokaż więcej  

• Dodaj nową pozycję...