Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Rozmowa przy kawie (1)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 9.10.2017 o 18:51, Mirelka1965 napisał(a):

@Hal już nam do łóżeczek drogę wskazuje, a ja dopiero wieczór zacząć chcę :love:. Tańczyć nie będę, bo po lesie w deszczu łaziłam, potem serię spotkań plotkarskich odbyłam :d. A po wczorajszym upojnym dzionku kaca wirtualnego mam, a że latka nie te co kiedyś to oczka mi się przymykają :spioch: Ale zanim lapusia zamknę to puszczę coś mojego ulubionego Trolla

I choć słowa nie do końca pasują, to początek refrenu jak ulał do nas pasuje :love:. No więc przed snem znowu białe tango!!! :d:d:d 

Rozwiń  

Super pioseneczka i melodyjka też, ale po wczorajszym balowaniu i dzisiejszym dniu - jestem mocno wyczerpana i muszę odpocząć, bo jutro też mnie czeka droga do Gdyni a więc i wieczór się zejdzie jak do domciu wrócę, tak więc moje życiowe akumlatory muszę snem naładować, by jutro Was :serce: Przywitać :) A jak wrócę, powiedzieć Wam Kochani :serce: Dobranoc, tak jak dziś :) Miłych i spokojnych snów ~ Kochane Opiekunkowo :serce: Cudownie że Jesteście Serdeńka :) Dobranoc...

...Zatęskniłam za moim Synkiem (zam. w Anglii) Michasiem :serce:

Który, też tak pieknie na gitarze gra i śpiwewa... :)

...Niechaj Was Kochani :serce: Ta piękna piosenka Smokie :) Do bajecznego snu ukołysze... :całus:

Edytowane przez Hal
poprawa tekstu
  • Lubię to 1

W dniu 9.10.2017 o 19:15, Hal napisał(a):

Super pioseneczka i melodyjka też, ale po wczorajszym balowaniu i dzisiejszym dniu - jestem mocno wyczerpana i muszę odpocząć, bo jutro też mnie czeka droga do Gdyni a więc i wieczór się zejdzie jak do domciu wrócę, tak więc moje życiowe akumlatory muszę snem naładować, by jutro Was :serce: Przywitać :) A jak wrócę, powiedzieć Wam Kochani :serce: Dobranoc, tak jak dziś :) Miłych i spokojnych snów ~ Kochane Opiekunkowo :serce: Cudownie że Jesteście Serdeńka :) Dobranoc...

...Zatęskniłam za moim Synkiem (zam. w Anglii) Michasiem :serce:

Który, też tak pieknie na gitarze gra i śpiwewa... :)

...Niechaj Was Kochani :serce: Ta piękna piosenka Smokie :) Do bajecznego snu ukołysze... :całus:

Rozwiń  

No dziewczyny fajne ciacho było kiedyś :love: To tylko po nas upływu czasu nie widać :d Ale nasze forumowe ciacha @adamos60 i @Łukasz zniknęły :rozpacz: Chociaż pojawiło się nowe @Marcus.Betreuer i na dodatek mądrze prawi. Znaczy się pożytek będziemy miały, bo będzie z kim białe tango zapląsać :d 

W dniu 9.10.2017 o 19:45, jolantapl. napisał(a):

Dobranoc.Spokojnej nocy Wszystkim życzę hm mnie dzisiaj strasznie zmęczyło szukanie odpowiedniej oferty dla siebie i wirtualne wymienianie euro,których jeszcze nie mam pewnie jutro zaśpię przez to na kawę .

Rozwiń  

Ani się waż zaspać!!! Rano jak odpalę lapusia :kawa: ma stać :d A teraz specjalnie na dobranoc dla małych i dużych :serce: Słodkich snów Opiekunkowo :serce:

W dniu 9.10.2017 o 19:52, Katii napisał(a):

Mirellka  jestes niezatapialna:serce:

Rozwiń  

@Katii tylko nie to!!! :d Titanic też podobno niezatapialny był :love: Ale za komplement dziękuję, urlopuj się na całego i bywaj tu :d Ja już jestem tak głęboko uzależniona, że dzień zaczynam od Forum i kończę na Forum :serce: I jest mi tu z Wami tak faaaaaajnie!!!! :całus::całus::całus:   

W dniu 10.10.2017 o 04:28, Katii napisał(a):

Witanko dla wszystkich !.Spioszki wstawać na :kawa:usie.Przypadłosc wczesnęgo  wstawania  pozostała i w związku z tym  prosze nie  mowic ,ze nigdy Wam :kawa: nie zrobiłam,Smacznego:serce:

Rozwiń  

Dzieeeeeń dooooobry Opiekunkowo :serce: Już siorbię :kawa:kę.  @Katii  ,pyszna, jest gorąca, pachnąca, aromatyczna :d Jak ja lubię być obsługiwana :d Jakby jeszcze śniadanko do łóżeczka, to byłaby pełnia szczęścia!!! :d Może jutro ktoś spełni życzenie me? :d

No to muzyka z rana dla wszystkich którzy już wstali, którzy właśnie wstają i dla tych którzy jeszcze się kokoszą, dla tych na urlopie i dla tych w pracy, dla tych co szukają pracy i dla tych co tę pracę mają :serce:. Może muzyka nie jest najwyższych lotów, ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma hi, hi, hi...

W dniu 10.10.2017 o 04:28, Katii napisał(a):

Witanko dla wszystkich!.Spioszki wstawać na :kawa:usie.Przypadłosc wczesnęgo  wstawania  pozostała i w związku z tym  prosze nie  mowic ,ze nigdy Wam :kawa: nie zrobiłam,Smacznego:serce:

Rozwiń  

Witaj Kasieńko i Opiekunkowo :serce: Aromat Twojej kwusi obudził mnie i przywiódł do Was Kochane Dziewczęta :serce: By wspólnie z Wami powitać dzisiejszy dzień :) Tak więc, bardzo dziękuje za tę poranną miłą pobudkę i pyszność :kawa: ja dodam tylko po ciasteczku dla tych co chcą odrobiny słodkości :ciacho: Jeśli Ktoś z Was jest głodny, to zapraszam na śniadanko ~ Smacznego :) Pozdrawiam bardzo serdecznie Każdą i Każdego z Was w naszym Opiekunkowie  :serce: Życząc pogodnego i spokojnego a ponad to szczęśliwego dnia... :) Moc serdeczności dla Was Wszystkich Serdeńka :serce:

muesli-617686__340.jpg

W dniu 10.10.2017 o 07:15, jolantapl. napisał(a):

Dzień dobry Witam Was Wszystkich za kawę dziękuję .Miłego i udanego dnia Wam życzę.

Rozwiń  

Zaspaliśmy? ;) @jolantapl. coś ostatnio się "opierniczasz" :d Urlop, urlopem ale......stawiasz popołudniową :kawa:, unbedingt :d

W dniu 10.10.2017 o 07:54, jolantapl. napisał(a):

@Mirelka1965 uwielbiam te zwierzaczki z tego filmu i te ich śpiewanie ha ha

Rozwiń  

Ja jestem na zabój zabujana w Julianie :serce: I w poprzednim telefonie miałam dzwonki na każdą okazję ale przeeeeepadły :rozpacz:

ktoś tu napisał ,że zamilkłem ,nie   ,po prostu  nie chce zbyt angażować się w życiu portalu  , na różnych ludzi się trafia itd. ,,,,Zyczę Wam miłego tyg. i dużo energii w pokonywaniu ciężaru jakim jest niesienie pomocy ludziom starym i schorowanym ,bo to kawałek ciężkiego chleba.

• Lubię to 2
  • Zgadzam się 1

W dniu 10.10.2017 o 11:51, adamos60 napisał(a):

ktoś tu napisał ,że zamilkłem ,nie   ,po prostu  nie chce zbyt angażować się w życiu portalu  , na różnych ludzi się trafia itd. ,,,,Zyczę Wam miłego tyg. i dużo energii w pokonywaniu ciężaru jakim jest niesienie pomocy ludziom starym i schorowanym ,bo to kawałek ciężkiego chleba.

Rozwiń  

Dlaczego nie chcesz się angażować w życie portalu? przecież to nie życie ludzi tylko trochę wirtualny świat .Możesz wypowiadać się w neutralnych tematach czyli takich,które nie budzą zbyt wielu emocji np.ulubione dania na obiad.

• Lubię to 1

Jolanta.pl , bo jak danie będzie za słone to też można sobie wrogów narobić, albo zbyt obfite czy też zbyt ładnie podane. Wiesz ludzie są różni : w paski i podłużni . Kto wie ile osób zarejestrowanych jest na naszym portalu ? . Kto wie ile osób tylko podgląda nasze wpisy ? Kto wie ile osób dobrze się tu  bawi , a  ile frustruje, a ile krytykuje  ? Kto wie skąd wzięło się przysłowie " człokowiek człowiekowi wilkiem jest " ? Kto wie , jak wyglądałby świat w DE  bez opiekunek ? Kto wie.... ?  

Wiadomym jest, że do krytyki jest wielu, do tworzenia rzeczywistości niestety nie. 

Edytowane przez Heidi
  • Lubię to 1
  • Zgadzam się 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

Pokaż więcej  

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

Pokaż więcej  

• Dodaj nową pozycję...