Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Rozmowa przy kawie (1)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

@Betty Ty ze swoją twórczoscią spiewacką się marnujesz na steli z babcią,a może tak na dwa głosy z babcią??? hahahaha:d

W dniu 15.03.2016 o 17:19, ullcia napisał(a):

Witajcie :) Poczytałam Was,nadrobiłam zaległości i jestem w temacie.Trochę się tu działo ostatnio.

@Blondi którego dokładnie wracasz?

Rozwiń  

Dokladnie to ja jeszcze nie wiem ,na oko tylko wiem !!! tutaj jest mały problem bo do końca jeszcze mi nic nie wiadomo,może to będzie niedziela? a może i nawet poniedziałek :(

• Zgadzam się 1

W dniu 15.03.2016 o 17:50, Betty napisał(a):

a ile bedziesz w Polsce Blondi? bo nawet jak bedziesz w Polsce to pamietaj, ze my tu tesknimy :)

Rozwiń  

Betty czy Ty myslisz ,że ja w namiocie mieszkam? :hahaha:

moje biuro się właśnie remontuje -odnawia na mój powrót abym spokojnie mogła sobie:piwo: wypic i na laptopie posiedziec,przecież ja już nie potrafię żyć bez internetu,a zakupy jakieś może zrobię nowe a większośc rzeczy kupuje w internecie,,także proszę uprzejmie towarzystwo się nie martwic za wczasu -bo ja nie znikam ,może na trochę ,może w dzień nie będę ale wieczorkiem? 

W dniu 15.03.2016 o 17:19, ullcia napisał(a):

Witajcie :) Poczytałam Was,nadrobiłam zaległości i jestem w temacie.Trochę się tu działo ostatnio.

@Blondi którego dokładnie wracasz?

Rozwiń  

ullcia chcesz zabrać się ze mną? 

moja babcia już przeżywa ,że mnie za chwilę nie będzie ,już wypytuje ile dni jeszcze będe i już smutna,tak mam co wyjazd , co wyjazd mój to babcia smutna a potem jeszcze płacze,,,miłe to jest ,że mnie lubi ,zresztą ja ją też ,idzie z nią wytrzymac ,:)

• Zgadzam się 1

W dniu 15.03.2016 o 16:27, Betty napisał(a):

Adam, taki jestes wszechstronny muzycznie to zrob cos artystycznie: 

wiem, ze inna ilosc sylab w wyrazach Warszawa i Wieden, ale daloby sie zebys mi to zaspiewal jako Wieden jest pusty bez Ciebie... jest ktos komu bym to chetnie wyslala :) 

Rozwiń  

Adam i Ty sie nie przyznales, ze masz to w swoim repertuarze? o Ty!!!!!! to ja mam sama znajdowac? przerob mi te Warszawe na Wieden 

• Zgadzam się 1

W dniu 15.03.2016 o 19:08, Blondi napisał(a):

@Betty jesteś super ,,,chcesz aby biedak się popłakał? jak usłyszy ,,że Wiedeń jest pusty bez Ciebie" -romantycznie się zrobiło !!!

Rozwiń  

oj tak... ostatnio zlozylam mu, to przyjaciel, propozycje nie do odrzucenia....  zapytalam co robi wieczorem i czy nie wybralby sie ze mna do piwnicy... bo tu w kamienicy, kamienica chyba z 19 wieku...  no i tam sa 3 pietra w dol tych piwnic... takie w cegle robione, ale sama sie boje pojsc.... dlaczego facetom to wszystko sie jakos z podtekstem kojarzy....

W dniu 15.03.2016 o 19:18, Betty napisał(a):

oj tak... ostatnio zlozylam mu, to przyjaciel, propozycje nie do odrzucenia....  zapytalam co robi wieczorem i czy nie wybralby sie ze mna do piwnicy... bo tu w kamienicy, kamienica chyba z 19 wieku...  no i tam sa 3 pietra w dol tych piwnic... takie w cegle robione, ale sama sie boje pojsc.... dlaczego facetom to wszystko sie jakos z podtekstem kojarzy....

Rozwiń  

hahahaha Betty bał się ,abyś go nie zgwałciła -:d a mało tego ,piwnice dla niego jak lochy i może jeszcze byś go tam sobie uchowała w którejś-hahhaha  miał strach w oczach:d

u nas wszędzie muzyka króluje ,w każdym temacie mamy miuzik i jest wesoło:hahaha:

• Zgadzam się 1

W dniu 15.03.2016 o 19:49, ullcia napisał(a):

ja z tych już nie palących :cool: ja mam wolne...leżę i sączę czerw one wino....no ale pflegedienst mają inaczej ;)

Rozwiń  

no proszę, jakie luksusy ,ullcia leży i pachnie i pije jeszcze i gdzie będzie lepiej,,,no ja nie jestem winowa ani wódkowa, jestem piwoszką,,bardzo dobrze piweczko:piwo:wpływa na pracę nerek , a winko czerwone na czerwone komórki i wszystko jest wskazane -także tylko pić,,,:)

• Zgadzam się 1

W dniu 15.03.2016 o 20:05, Blondi napisał(a):

no proszę, jakie luksusy ,ullcia leży i pachnie i pije jeszcze i gdzie będzie lepiej,,,no ja nie jestem winowa ani wódkowa, jestem piwoszką,,bardzo dobrze piweczko:piwo:wpływa na pracę nerek , a winko czerwone na czerwone komórki i wszystko jest wskazane -także tylko pić,,,:)

Rozwiń  

też wolę piwo :piwo: ale tu mi nie smakuje

W dniu 15.03.2016 o 20:11, Betty napisał(a):

smacznego wszystkim... ja za alkoholem nie przepadam wcale... jakis rum do herbaty co najwyzej... nie smakuje mi alkohol.... w przeciwienstwie do lodow :)

Rozwiń  

Betty a tu wszyscy beczkami w siebie wlewają,,,takie nałogi !! dzwonic do zoll -hahahahha:):lody::lody::lody::lody::lody::lody::lody::lody::lody::lody::lody::lody::lody::lody: wystarczy bo dystrybutor popsuję zaraz!!!!to dla  koleżanki Betty !

• Zgadzam się 1

W dniu 15.03.2016 o 20:21, Blondi napisał(a):

Betty a tu wszyscy beczkami w siebie wlewają,,,takie nałogi !! dzwonic do zoll -hahahahha:):lody::lody::lody::lody::lody::lody::lody::lody::lody::lody::lody::lody::lody::lody: wystarczy bo dystrybutor popsuję zaraz!!!!to dla  koleżanki Betty !

Rozwiń  

ha... tylko nie zoll.... ja kiedys bylam w Polsce Zollbeamte pare lat :)

W dniu 15.03.2016 o 20:21, ullcia napisał(a):

też wolę piwo :piwo: ale tu mi nie smakuje

Rozwiń  

a no właśnie ,jeszcze musi być ten smak ,bo bez smaka ani rusz,taka prawda!:)

@Betty gdzie ty nie byłas jeszcze,też jesteś kobietą latawicą ,kobietą która żadnej pracy się nie boi, opowiedz cos o tym zoll-u,,jak było,ciekawskie jajo ze mnie,,,:)

• Zgadzam się 1

W dniu 15.03.2016 o 20:25, Blondi napisał(a):

a no właśnie ,jeszcze musi być ten smak ,bo bez smaka ani rusz,taka prawda!:)

@Betty gdzie ty nie byłas jeszcze,też jesteś kobietą latawicą ,kobietą która żadnej pracy się nie boi, opowiedz cos o tym zoll-u,,jak było,ciekawskie jajo ze mnie,,,:)

Rozwiń  

ej, tylko nie latawicą.... latawica to u nas w gwarze miejskiej dziewczyna,ktora lata puszczajac sie z kazdym.... to nie o mnie.... ja z tych zakochanych we wlasnym mężu :) 

co do cła to opowiadac nie moge...  powiem tyle: odeszlam stamtad by nie miec nic wspolnego i nie byc kojarzona z cłem.... jezeli slyszeliscie niepochlebne opinie o celnikach to duzo wiecie...

ok! ,,Latawce dmuchawce" ,no widzisz ,muszę się ugryśc w język , latawica to zalatana dziewczyna ,zapracowana ,urobiona i wszystko w biegu i już wytłumaczyłam się,,,

a ja jaka latawica i jaka zakochana w swoim skarbeczku,,hahahahha i to już trwa pół wieku,,,

• Zgadzam się 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

Pokaż więcej  

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

Pokaż więcej  

• Dodaj nową pozycję...