Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (1)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

dzieciaki tutaj wszyscy piszący ,mieliście kiedy problemy z nawiązaniem znajomosci ? ja nigdy i Wy na 100% też nie ,.czy to w autobusie czy na dworcu czy w sklepie , gadulec leci równo,

np, w autobusie to czas zleci migiem jak się ma następnego gadulca i zawsze nawet trafiam na takiego ,znajomości od fula się zawiera i nieraz nawet trwa taka znajomośc długo długo, ale jest jeden warunek ,,trzeba nadawać na tych samych falach i tak my tutaj nadajemy" i dlatego z nas by była zgrana paka-też tak uważacie?

• Zgadzam się 1

ostatnio pewna babcia poczęstowała mnie nalewką ale odmówiłam mówiąc,że jestem w pracy...no i auto.....a ona na to....pij nie przejmuj się,ja 20 lat jeździłam po alkoholu i nic.....:hahaha: rozwaliła mnie

W dniu 9.03.2016 o 20:17, Blondi napisał(a):

dzieciaki tutaj wszyscy piszący ,mieliście kiedy problemy z nawiązaniem znajomosci ? ja nigdy i Wy na 100% też nie ,.czy to w autobusie czy na dworcu czy w sklepie , gadulec leci równo,

np, w autobusie to czas zleci migiem jak się ma następnego gadulca i zawsze nawet trafiam na takiego ,znajomości od fula się zawiera i nieraz nawet trwa taka znajomośc długo długo, ale jest jeden warunek ,,trzeba nadawać na tych samych falach i tak my tutaj nadajemy" i dlatego z nas by była zgrana paka-też tak uważacie?

Rozwiń  

w moim wieku to już muszę uważać:p

W dniu 9.03.2016 o 20:17, ullcia napisał(a):

ostatnio pewna babcia poczęstowała mnie nalewką ale odmówiłam mówiąc,że jestem w pracy...no i auto.....a ona na to....pij nie przejmuj się,ja 20 lat jeździłam po alkoholu i nic.....:hahaha: rozwaliła mnie

w moim wieku to już muszę uważać:p

Rozwiń  

ulcia ,proszę cię ! na co uważać? jaki wiek , a ja tak beztrosko lecę i na nic nie uważam i chyba tak mi z tym dobrze ,przed siebie i do przodu i nie patrzę w tył :hahaha:

W dniu 9.03.2016 o 20:42, Blondi napisał(a):

ulcia ,proszę cię ! na co uważać? jaki wiek , a ja tak beztrosko lecę i na nic nie uważam i chyba tak mi z tym dobrze ,przed siebie i do przodu i nie patrzę w tył :hahaha:

Rozwiń  

hahhahahaha....pozory trzeba stwarzać....no wiesz jak ta kura....zrobię jeszcze ze dwa okrążenia zeby nie pomyślał,że jestem łatwa :hahaha::hahaha::hahaha:

W dniu 9.03.2016 o 20:49, ullcia napisał(a):

hahhahahaha....pozory trzeba stwarzać....no wiesz jak ta kura....zrobię jeszcze ze dwa okrążenia zeby nie pomyślał,że jestem łatwa :hahaha::hahaha::hahaha:

Rozwiń  

a widzisz tam jakiegoś koguta? aby był tylko przystojny i nie garbaty:hahaha: to możesz nawet 10 okrążeń zrobic-hahaha

ulcia bo tu jeżdzą wszyscy golnięci troszkę,czy stary czy młody na imprezie piją a potem za kierownicę i prująąaa i ta babcia też taka imprezowiczka ,a nalewka to lekarstwo przecież,,

W dniu 10.03.2016 o 11:36, adamos1 napisał(a):

ha ha no jest do czego się przytulić   ------My faceci to uwielbiamy i nie tylko  to ha ha-----dziękujemy!

Rozwiń  

inne zdjecia moga nie przejsc przez cenzure :)

W dniu 10.03.2016 o 13:44, adamos1 napisał(a):

ponoć jestem facetem -dziękuję w imieniu swoim i innych--bo chyba się wstydzą,bo nie wiem czego  ,chyba tego co mają miedzy nogami   ha ha

Rozwiń  

oj Adas, Adas.... moze maja tak malo, ze tylko wstyd im pozostaje ? :)

• Zgadzam się 1

W dniu 10.03.2016 o 11:36, adamos1 napisał(a):

ha ha no jest do czego się przytulić   ------My faceci to uwielbiamy i nie tylko  to ha ha-----dziękujemy!

Rozwiń  

Faceci kwiatków nie lubią ,ewentualnie przyjmą flache lub zmysłowo seksowny perfum ale najlepszym prezentem dla faceta jest kobieta ,mój mąż całe życie nigdy nic nie chciał tylko mnie w prezencie -to chyba coś  w tym jest,,,ale miłe i to jak bardzo i się zrobiło znowu seksownie i cudownie,:święty::hahaha:

• Zgadzam się 1

W dniu 10.03.2016 o 16:15, Blondi napisał(a):

@adamos1  i takich jest bardzo dużo facetów ,ale nie mówią bo są wstydziochy -hahahha

Rozwiń  

ale patrz: napisal, ze jest taki sam... czyli w prezencie chcialby Ciebie :) sorki, ja mam durne skojarzenia :)

Ullcia, tu nikt nie pisal, oprocz Ciebie o tym, ze penis decyduje o byciu meskim.... nikt z nas tak nie uwaza, nawet Adam!!!! ale udany seks w zyciu tez sie przydaje, chociaz nawet dla mnie nie jest najwazniejszy..... Poranne tosty niedzielne w wykonaniu mojego męża i szczotkwanie mi wlosow, uwieeeeeelbiam, dzialaja na mnie duuuuzo bardziej i mozniej niz kazdy seks...  a jak patrze jakim jest ojcem dla dzieci to juz wymiekam calkowicie z uwielbienia dla niego... bo zeby okazac sie prawdziwym mezczyzna wcale nie trzeba sciagac spodni by to pokazac!!!!! nie tedy droga... 

W dniu 10.03.2016 o 16:36, Florcia napisał(a):

Rozwiń  

lubię tą babke  ma inny charakter przekazywania humoru ale mi to pasi!

W dniu 10.03.2016 o 16:57, Florcia napisał(a):

Jestem pewna, że większość mężczyzn nie zgodzi się z Tobą :). Czy można porównać sex kobiety z mężczyzną do porannych tostów w niedzielę?!..albo do...szczotkowania włosów?! Co Ty na to Somebody?:hahaha:

Rozwiń  

nie wiem ,może się pogubiłem ,ale co masz na mysli ?  oczywiście ,kobieta ,pierwsza a potem pedicur -nawet nie wiem czy dobrze napisałem ,ha ha  ,,lepiej mieć swoją naturalną a nie Barby nie tylko z wyglądu ale i z charakteru  ha ha

to jest   dobre ha ha

tylko ,że nieraz tak jest w życiu..

@adamos1Odniosłam się do słów Betty:"...udany seks w zyciu tez sie przydaje, chociaz nawet dla mnie nie jest najwazniejszy..... Poranne tosty niedzielne w wykonaniu mojego męża i szczotkwanie mi wlosow, uwieeeeeelbiam, dzialaja na mnie duuuuzo bardziej i mozniej niz kazdy seks...".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

Pokaż więcej  

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

Pokaż więcej  

• Dodaj nową pozycję...