Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (1)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 12.05.2018 o 19:39, Mirelka1965 napisał(a):

Melduję, że wróciłam....:oklaski: Objedzona do wypęku...:oklaski: A teraz biorę się za zaległości...:smutek: 5 stron...jak można tyle naklepać w tak krótkim czasie? :szok:

Rozwiń  

A ty gdzie kochana byłaś?.Jestem między wódką ,a spaniem i tak sobie zaglądam do was.W końcu urlop mam,Mania świnkę Pepę ogląda w laptopie,a ja sobie przeglądam co tam u was kochani.

W dniu 12.05.2018 o 19:59, Teresadd napisał(a):

A ty gdzie kochana byłaś?.Jestem między wódką ,a spaniem i tak sobie zaglądam do was.W końcu urlop mam,Mania świnkę Pepę ogląda w laptopie,a ja sobie przeglądam co tam u was kochani.

Rozwiń  

Na kolacji proszonej...:szydera: Jutro w obiadkowym wątku zdjątka zapodam i napiszę co było...a fajne było jedzonko, oj fajne...:oklaski:

W dniu 12.05.2018 o 20:01, Mirelka1965 napisał(a):

Na kolacji proszonej...:szydera: Jutro w obiadkowym wątku zdjątka zapodam i napiszę co było...a fajne było jedzonko, oj fajne...:oklaski:

Rozwiń  

Oooo.Świetnie.Ja nadrabiam zaległości towarzyskie i rodzinne.I w świętą Helenę nie bawię się.Po niedzieli czas roboty szukać,a i nad morze wybieram się .Bo to u mnie cała wyprawa.

W dniu 12.05.2018 o 19:32, Barbara48 napisał(a):

Witam wieczorowa porą. Nawet tak duzo nie naskrobaliście, juz wszystko ogarnęłam. 

Udało nam się dzisiaj spotkać z forumowym kolęgą.

Spędziliśmy bardzo miłe popołudnie przy włoskiej kawie, spacerach i rozmowach.

A @Baśka powtarzająca się mówiła, tylko nie jedź na rowerze bo ucieknie:szydera:.

Nie uciekł, rowerka też nie ukradli, dzień uważam za udany. 

Rozwiń  

Spotkałaś RASPUTINA??????????

• Lubię to 2

Ja dzis miałam wolny dzien ,Rano spotkałam sie  corkami i synem Pdp bardzo mili, i sympatyczni,niespodziewałam sie tylu ciepłych i miłych słów.Az mi było głupio ze ja taka miła jestem ale chyba tak jest.I cały dzień dla mnie.Obiad w knajpce,kawusia lody.spacer Men ,lenistwo książka.....

super teraz leze w łóżeczku i Was czytam...jutro..hm chyba lenistwa ciąg dalszy.Juz niedługo bo  pod koniec przyszłego tygodnia. jade do domku...Pozdrowionka  dla wszystkich

• Lubię to 2

W dniu 12.05.2018 o 20:01, Mirelka1965 napisał(a):

Rozwiń  

Chyba prosiak był grilowany  z pomarańczami w ryjku:donos:  owoce morza ,wszelakiego rodzaju,ostygi,kawior,szampan z truskawkami...no nie wiem co tam jeszcze....a teraz to tylko ..pieprzówka moze pomoc

W dniu 12.05.2018 o 19:47, Paolo napisał(a):

Darko co się ogląda za każdą szparko...

Rozwiń  

Mőj miły Przyjacielu

Jak zawsze przyznawałam Tobie rację, to w tym temacie masz błędne wyobrażenie, ale i tak Ciebie kocham za Twój humor .

Bardzo się cieszę że mogę Ciebie poczytac 

• Lubię to 2
  • Zgadzam się 1

W dniu 12.05.2018 o 23:40, Barbara48 napisał(a):

Boszsze.tylko nie Rasputin.

Ja wiem, że cóś tam zgrzeszyłam, ale nasz ojczólek Paolinek mi wybaczy. 

Rozwiń  

Ojczólek może Ci wybaczy Basiuniu ....alee...czy ojczulek to już taka pewna nie bądź xd

Dzień dobry .....

Wczoraj padłam jak kawka . Dziś przed już 6-tą  byłam ganz wach ....Nowa sztela ...nowy PDP-ny ...a jak będzie ....okaże się w praniu . Pierwsze wrażenie bardzo miłe ...zmienniczka była ze mną tylko z 1,5 -2 godziny ...córki PDP-go pogoniły mnie , żebym odpoczęła po podróży , bo niezorientowana za dobrze chciałam już przejmować obowiązki ...Teraz siedzę przy kawce ...po cichu weszłam na górkę , żeby ją zaparzyć ....ja mam bezpośrednie wyjście na taras i ogród ...Córka , która mieszka tutaj na 2 piętrze dyskretnie , żeby pan dr.( czyt. PDP-ny ) nie widział zapodała mi popielniczkę ....miętuski na przegryzkę ....ona tez przegryza miętuskami ....i ....idę zajarać , bo przy kawie się chce .Mocno ...

Miłej , spokojnej niedzieli MRÓWECZKI :cmok:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

Pokaż więcej  

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

Pokaż więcej  

• Dodaj nową pozycję...