Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Rozmowa przy kawie (1)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 23.04.2018 o 16:33, Mirelka1965 napisał(a):

Jakieś rozdowojenie jaźni masz...parę minut temu @ORIM na tapecie, a teraz @lucyna.beata...:szydera::haha: Nie chcesz mnie dopuścić do tego kółka wzajemnej adoracji? 

Rozwiń  

Może na sam pierw dołączyć,a dopuścić to może poźniej,kiedyś 

• Lubię to 2

Jakieś rozdowojenie jaźni masz...parę minut temu @ORIM na tapecie, a teraz @lucyna.beata...:szydera::haha: Nie chcesz mnie dopuścić do tego kółka wzajemnej adoracji? 

Rozwiń  

zostaw...niech dziewczyna sie rozwija,..zobaczymy co z tego wyjdzie:szydera:

• Lubię to 1

Witam j i już z De,,,wchodze tutaj a ja tutaj wiszę przez kilka dni nie wylogowana,,,a ja po landach i granicach się obracałam,,,ale już nawet rozpakowana i policzyłam ile bucików tym razem przywiozlam i tylko 13 par,,a słodziak jak je zobaczył to stanął i wytrzeszcz oczów i od razu ,,nie ma potrzeby więcej kupowac ,,a ja do niego ,,że to tylko częsc ,,bo cała kompania jeszcze została w domu,,więc teraz kombinuje co mi wymyślec na moje buciki-hahaha wpadła Blondi do slodziaka i zrobiła tym razem rewolucję w jego domu ale to dopiero początek ale jakie mamy nowe Emotki-:oklaski: i ile ich,,musze się zapoznać ,,,brawo,,

• Lubię to 1

W dniu 23.04.2018 o 16:49, ORIM napisał(a):

a widzisz a kolezanki mi chciały wmowić że do takiej kiecki silikony potrzebne 

Rozwiń  

I miały rację ...Koniecznie sobie zrób ...silikony . Bez silikonów będziesz niekorzystnie wyglądał w takiej kiecce z takim dekoltem

W dniu 23.04.2018 o 16:49, ORIM napisał(a):

a widzisz a kolezanki mi chciały wmowić że do takiej kiecki silikony potrzebne 

Rozwiń  

Bo cycki każda z nas ma inne ,,moje są nie silikony ale jeszcze mimo wieku sie jako tako prezentują i nawet bez biustonosza mogłabym chodzic bo nie mam zwisów ani obwisów ,,były całe życie masowane i może dlatego??? :oklaski::oklaski::oklaski:

W dniu 23.04.2018 o 15:05, sayonara 52 napisał(a):

@NNNdanuta tych duzych kotow Maincoon bedziesz pilnowac?

Jesli tak, to zazdroszcze,

Rozwiń  

Córuś moja ma dwa takie, a jeden nie nadaje się niestety do podróży, więc zgłosiłam się na ochotnika bo też lubię z nimi być... :hura:Będę "se" leżeć i głaskać... null

• Lubię to 1

Rozwiń  

Tobie miłość wyznałam na samym początku,ale jeśli pamięć cię zawodzi to powtórzę ja ciebia ljubliu ,a na dowód,że to prawda,poświęcam się i emotę wklejam..

• Lubię to 1

W dniu 23.04.2018 o 15:49, Mirelka1965 napisał(a):

Noooo, zdurniałam jak mi się poprzestawiało....:haha:Ale nadal tej nowej wersji nie ogarniam...jakieś dziwne krzaczki i znaczki mam....:sos:

Rozwiń  

A mi się zaczął internet zawieszać :(, a same emotki ładują mi się długą chwilę... jeszcze coś tu nie gra... :(

• Lubię to 2

W dniu 23.04.2018 o 17:00, Blondi napisał(a):

Bo cycki każda z nas ma inne ,,moje są nie silikony ale jeszcze mimo wieku sie jako tako prezentują i nawet bez biustonosza mogłabym chodzic bo nie mam zwisów ani obwisów ,,były całe życie masowane i może dlatego??? :oklaski::oklaski::oklaski:

Rozwiń  

tylko dlatego i nie zaprzestawaj zacnej praktyki masażu 

• Lubię to 1

Przepraszam,ze tak wpadam i  przeszkadzam  w  rozmowach przy kawie,ale ktos mi moze wytlumaczyc ,gdzie ta poczta jest?

Nie chodzi mi o ta na gorze po prawej. Np. jak mam napisac do kogos na ta poczte? Odbierac juz sie naumialam,a w druga strone juz gorzej.

Prosze o pomoc :)

• Lubię to 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

Pokaż więcej  

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

Pokaż więcej  

• Dodaj nową pozycję...