Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Rozmowa przy kawie (1)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 18.04.2018 o 20:23, ivanilia40 napisał(a):

Dlaczego mają wylecieć? Jeśli każde z nich będzie pisało ze swojego konta,a jeszcze lepiej jak uprzedzi moderację o korzystaniu z wspólnego rotera to problemu nie powino być.

Rozwiń  

Wanilko...mam wątpliwości... przeczytaj regulamin jeszcze raz.i próby wyjaśnienia niedawnej sytuacji.

A ja mam wieczór taki,,,siedzimy na kanapie w salonie i mamy czas z laptopami ,,slodziak swoje sprawy a ja swoje,,wszyscy zadowoleni,,pogadamy w miedzy czasie ,,tam jakieś całuski polecą,,coś zjemy z czekoladek czy owocków,,likierek poleci czy winko,,fajnie jest,,,a potem razem na górę ,,lazienka i łóżko,,,:serce: a nawet jak w dzień ja na laptopie jestem to słodziak w życiu mi nic nie powiedział,ze coś nie pasi ,,bo i tak wszystko on robi,,a ja mam urlop,,,kochany jest,,,poprostu kochany,,,:serce:

• Lubię to 7

W dniu 18.04.2018 o 05:46, Baśka powtarzająca się napisał(a):

Dzięki . Zawsze na Ciebie można liczyć . Oklapła jestem dzisiaj ...jakaś ....a tu nie ma pod ręką jakiejś szklanki z kawą ...żeby se łyknąć i ślady szminki pozostawić ....Kawy przeznaczonej dla klienta w krawacie ...nieawanturującego się ....Pytanko , czy aby na pewno sypnęłaś 3 łyżeczki , bo coś słabowita ta kawka ...jakaś  ?....

Rozwiń  

Sypnełam nawet 3,5! Jakie ślady "śminki"????? Teraz juz są takie, które nie zostawiają śladów.... oj musze Cie podszkolić Basieńko :d

• Lubię to 5

W dniu 18.04.2018 o 20:45, Nugatka napisał(a):

Sypnełam nawet 3,5! Jakie ślady "śminki"????? Teraz juz są takie, które nie zostawiają śladów.... oj musze Cie podszkolić Basieńko :d

Rozwiń  

Hallo ...teraz mi to.mówisz , że 3,5 ? ...Już miałam spać ...z łóżka nadaję ...ale po takiej dawce to nie zasnę przecież .....Podszkol mnie ...nie będę zostawiala śladów na kolnierzykach koszul 

W dniu 18.04.2018 o 20:28, Afryka napisał(a):

Ja też się odmeldowuję.:cześć3:

Dobranoc Milusińscy.... tylko nie " narąbać" tu znowu ze...eści stron ,bo się wkurzę...:haha:

Rozwiń  

zawsze narąbią tyle głupot ,że trzeba omijać,,,nischt zu tragisch,,,a Ty pisz co chcesz też,,ja tak robię,,zero stresu i problemu,,:love:

• Lubię to 1

Dzień dobry ....Połamana ...rozlazła jakaś , ale już na nogach jestem ...jasność mnie wybudziła ...Trzeba zebrać się w sobie i rozbujać ....Szatan jeszcze parzy , ale taki smakuje najbardziej ...jak dopiję do połowy to kopa dostanę ...rozruszam się ....Teraz jeszcze ze dwa łyki i na cugaska pora , żeby sprawdzić , czy przez noc nie oduczyłam się palenia . Szkoda by było ...tyleeee lat pielęgnuję , dbam o ten nałóg i teraz na stare lata miałabym się oduczyć ....?

Miłego dnia MRÓWECZKI :cmok:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

Pokaż więcej  

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

Pokaż więcej  

• Dodaj nową pozycję...