Skocz do zawartości

Wyjaśnienie na prośbę moderatora

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
6 minut temu, INEZ napisał:

proszę o decyzję czy zostaje na forum czy nie

Decyzję o powrocie podjęliśmy wiele miesięcy temu. Obecnie konto Inez ma u nas czystą kartkę (brak punktów karnych), bez względu na przeszłość. 

Pozdrawiamy

• Lubię to 2
  • Zgadzam się 1

4 minuty temu, violka napisał:

Moja pamięć ma się bardzo dobrze, niestety  .

Możesz wyjaśnić jeszcze , jak  osoba , która pisze , że czuje się ignorowana na forum , może w takich bezemocjanalnych zabawach jak skojarzenia , czy inne państwa miasta , notorycznie pomijać posty innego użytkownika forum . Ta osoba jest ignorowana , czy ignoruje ? Jest atakowana , czy atakuje ? 

Stań przed lustrem i porozmawiaj szczerze sama ze sobą 

Zaraz Ci to wyjaśnie bo ta osoba przeczytała,że próbuje być miła a i tak ją Wszyscy ignorują po za tym to co się odezwałam do tej niby ignorowanej osoby to był zaraz problem ,że się jej czepiam.To co lepsze ignorowanie czy wieczne ataki ?

• Lubię to 1
  • Zgadzam się 1

2 minuty temu, Moderator napisał:

Decyzję o powrocie podjęliśmy wiele miesięcy temu. Obecnie konto Inez ma u nas czystą kartkę (brak punktów karnych), bez względu na przeszłość. 

Pozdrawiamy

:hura:Pozdrawiam Wszystkich nie w cudzysłowie :cmok:

Zakopałam "topór wojenny "

Mam prośbę czy @Radek50

• Zgadzam się 1

1 minutę temu, INEZ napisał:

Zaraz Ci to wyjaśnie bo ta osoba przeczytała,że próbuje być miła a i tak ją Wszyscy ignorują po za tym to co się odezwałam do tej niby ignorowanej osoby to był zaraz problem ,że się jej czepiam.To co lepsze ignorowanie czy wieczne ataki ?

Pokaż cytaty z tym wiecznym atakowaniem  Twojej osoby . 

• Administrator
4 godziny temu, INEZ napisał:

Poprosiłam moderatora o reakcję w sprawie próby szantażowania mnie bo sama nie mogłam sobie dać rady a nie chciałam zgłaszać sprawy na policje

4 godziny temu, INEZ napisał:

Jeszcze dzisiaj zgłaszam sprawę na policję za rozsyłanie moich zdjęć bez mojej zgody oraz za próby szantażu i uporczywe nękanie mnie przez @Radek50 .Do tej pory tego nie zrobiłam bo myślałam,że ta osoba się opamięta i nie posunie się do czegoś takiego i muszę to napisać chociaż teraz nie ma już znaczenia bo ta osoba była mi kiedyś bardzo bliska.

12 minut temu, INEZ napisał:

No wie moderator co:szept: jakby tak te karne punkty na pół podzielić nam po równo ja będę miała 5 i on 5 ?

Inez, czy mam rozumieć, że się nic nie stało? Że otrzymane wiadomości nie są już "szantażem i nękaniem"? Nie żartujcie z moderacji i raportów. @Radek50 za przesłane wiadomości już na to forum nie wróci (kara punktowa to za mało). Ustalmy, że każdy kto wyleci z forum od dzisiaj, nie będzie miał już powrotu. Będzie czytelnie i sprawiedliwie, bez względu na historię konta. Pozdrawiamy!

• Zgadzam się 1

1 minutę temu, INEZ napisał:

Stach ma wielkie oczy mnie przerażała zawsze Twoja zawziętość ale chyba się przyzwyczaiłam :)

Nie myl szczerości z zawziętością . Byłam cicho wiele miesięcy . Już niejednokrotnie pisałam na tym forum , że w życiu najbardziej irytuje mnie chamstwo i hipokryzja . 

Teraz, Moderator napisał:

Inez, czy mam rozumieć, że się nic nie stało? Że otrzymane wiadomości nie są już "szantażem i nękaniem"? Nie żartujcie z moderacji i raportów. @Radek50 za przesłane wiadomości już na to forum nie wróci (kara punktowa to za mało). Ustalmy, że każdy kto wyleci z forum od dzisiaj, nie będzie miał już powrotu. Będzie czytelnie i sprawiedliwie, bez względu na historię konta. Pozdrawiamy!

Czasami głupia bezpodstawna zazdrość rozum człowiekowi odbierze :(

Trudno akceptuję tą decyzję :smutek:

• Administrator

Kochani, zamykamy temat. Wszystko jest jasne. Wprowadzimy jeszcze temat Rozmowy przy wódce i wyjmiemy go spod prawa :))))) Ale by się działo :)

Temat uważam za wyczerpany. 

Miłego dnia!!! Pamiętajcie, że świat zbudowany jest na przeciwieństwach i tylko dlatego jest taki piękny. A Wy Opiekunki sprawiacie, że jest jeszcze piękniejszy!!!!

• Lubię to 2
  • Zgadzam się 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...