Skocz do zawartości

Umowa podopiecznego z agencją

Gość IRena
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry!

Czy ktoś widział lub ma zdjęcia umowy rodziny z agenturą? Jestem ciekawa co tam jest naobiecywane i co ustalone, bo może to byłby ważny element dochodzenia swoich praw itd.

Pozdrawiam.

I.

Gość Elka
W dniu 30.06.2025 o 11:21, Gość IRena napisał(a):

Dzień dobry!

Czy ktoś widział lub ma zdjęcia umowy rodziny z agenturą? Jestem ciekawa co tam jest naobiecywane i co ustalone, bo może to byłby ważny element dochodzenia swoich praw itd.

Pozdrawiam.

I.

Kiedyś pytałam ale rodzina mi powiedziała że jest tam punkt zakazujący pokazywania umowy zwłaszcza opiekunce a jak zapytałam agencji to powiedzieli mi że to tajemnica handlowa a potem ktoś pisał że my np dostajemy 1600 euro a rodzina płaci agencji 3100 i nie chcą żeby to wychodziło. 

9 godzin temu, Gość Elka napisał(a):

Kiedyś pytałam ale rodzina mi powiedziała że jest tam punkt zakazujący pokazywania umowy zwłaszcza opiekunce a jak zapytałam agencji to powiedzieli mi że to tajemnica handlowa a potem ktoś pisał że my np dostajemy 1600 euro a rodzina płaci agencji 3100 i nie chcą żeby to wychodziło. 

tak dokladnie .widzialam .rodzina placi 3100e

Gość Sabina Kruszewska
14 godzin temu, lusi napisał(a):

tak dokladnie .widzialam .rodzina placi 3100e

To ile z tego ma agencja po odliczeniu kosztów?

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...