Skocz do zawartości

Debata SE

Gość Krzysztof
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 24.05.2025 o 06:42, Gość Wito napisał(a):

Podsumujmy dotychczasowe osiągnięcia Karola Nawrockiego:

• nielegalne przejęcie kawalerki, podawanie kilku wersji,
  • nie zapłacił za luksusowy apartament w kompleksie hotelowym muzeum, 
  • udzielenie pożyczki lichwiarskiej,
  • kontakty z półświatkiem,
  • udział w nielegalnych kibicowskich ustawkach 70 na 70,
  • słaba znajomość języka angielskiego,
  • załatwianie podczas pracy w Grand hotel jako ochroniarz dziewczyn dla gości hotelowych.
  • recenzowanie własnej książki w TVP ze zmienionym głosem i zakrytą twarzą.

Nie chcę wiedzieć co jeszcze wyjdzie z czasem. 

I teraz te wszystkie pisowskie barany będą na niego głosowały. Jak bardzo mi was nie żal.   

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

48 minut temu, Gość Amba napisał(a):

OGB:
T45.5%, N48.O, niezdecydowani 6.5%
T48.5%, N51.5%, przy rozłożonych głosach niezdecydowanych.

To teraz obserwujcie jak inne pracownie będą się dopasowywały do trendu. Ciekawe.

Nie mogę się doczekać! W niedzielę poznamy prawdziwą twarz Polski. To może być szok dla świata, jeżeli wybierzemy takie indywiduum jak Nawrocki, ale jacy wyborcy taki kandydat.

Menztzen dzisiaj napisał co myśli p "niezbyt lotnym osiłku". 

"Adam Bielan próbuje mnie szantażować moralnie, twierdząc, że to ja będę odpowiedzialny za ewentualną wygraną Trzaskowskiego.

Bzdura. Nie ja wam wybierałem kandydata, nie ja mu prowadziłem kampanię, nie ja zbudowałem mu wizerunek niezbyt lotnego osiłka, nie ja kręciłem i zmieniałem wersję w sprawie kawalerki. To wy za to wszystko odpowiadacie.

Próba zmuszenia mnie do poparcia Nawrockiego pokazuje, jak PiS widzi Konfederację. Jako przystawkę która musi robić to, czego chce PiS.

Po moim trupie. Na to nigdy nie możecie liczyć. Nie zamierzam skończyć jak Lepper, Giertych, Gowin czy Hołownia.

Im prędzej to w PiS zrozumiecie, im prędzej zaakceptujecie rzeczywistość, tym łatwiej będzie wam uniknąć takich kretyńskich wypowiedzi, jak ta Bielana."

3 godziny temu, Gość Eliza napisał(a):

Dla dobra kraju PiS powinien mieć możliwość podmienienie kandydata i przestać się wygłupiać i robić cyrku z siebie i swoich wyborców. to chodzi o stanowisko prezydenta a nie kierownika pubu na Żoliborzu. 

A kolejne, przyspieszone wybory wygra prawica. I nie będzie zmiłuj.

3 godziny temu, Gość Eliza napisał(a):

Dla dobra kraju PiS powinien mieć możliwość podmienienie kandydata i przestać się wygłupiać i robić cyrku z siebie i swoich wyborców. to chodzi o stanowisko prezydenta a nie kierownika pubu na Żoliborzu. 

Dlaczego akurat na Żoliborzu?   

Czy to u Szkota w Gdańsku czy na Rynku w Toruniu rządzi teraz menadżer , niby to samo co kierownik ale inne zadania chyba i cele. Z kierowniczka kojarzy się pani Lodzia z mięsnego za komuny.

Zostawcie pisorów. Przeszłość Nawrockiego jest im bliska więc czują sentyment. Kto będzie ich lepiej prezentował? Ktoś uczciwy i nieszemrany? No przestańcie. 

Dla przypomnienia na kogo głosuje połowa wspaniałego polskiego społeczeństwa. 

Cytat

Podsumujmy dotychczasowe osiągnięcia Karola Nawrockiego:

• nielegalne przejęcie kawalerki, podawanie kilku wersji,
  • nie zapłacił za luksusowy apartament w kompleksie hotelowym muzeum, 
  • udzielenie pożyczki lichwiarskiej,
  • kontakty z półświatkiem,
  • udział w nielegalnych kibicowskich ustawkach 70 na 70,
  • słaba znajomość języka angielskiego,
  • załatwianie podczas pracy w Grand hotel jako ochroniarz dziewczyn dla gości hotelowych.
  • recenzowanie własnej książki w TVP ze zmienionym głosem i zakrytą twarzą.

Nie chcę wiedzieć co jeszcze wyjdzie z czasem. 

Jest jeszcze spora grupa niezdecydowanych. Z przeprowadzonych ostatnio ankiet na temat wyboru każdego z dwóch kandydatów  przeważa  odpowiedź: -Tak, zagłosuję ale niechętnie

. Chyba dziś ma być  podsumowanie kogo z tych dwóch poprze ten trzeci . Jeśli ktoś to weźmie pod uwagę to może wpłynie na to na kogo zagłosuje albo nie. 

11 godzin temu, Gość Amba napisał(a):

Nie pozwólcie, by wszyscy mówili: Rafał - ćpun. Proszę

Rafał nie wali w dziąsło przy pierwszy stresiku. A jak tam Karolek? Oddał do badania swój mocz? Na pewno swój? Jest film z tego, że sika do butelki i od razu ją daje? Ja mu po tym wszyskim na pewno wierzę! 

Gość Wyważona
21 godzin temu, Gość Greg napisał(a):

Jest jeszcze spora grupa niezdecydowanych. Z przeprowadzonych ostatnio ankiet na temat wyboru każdego z dwóch kandydatów  przeważa  odpowiedź: -Tak, zagłosuję ale niechętnie

. Chyba dziś ma być  podsumowanie kogo z tych dwóch poprze ten trzeci . Jeśli ktoś to weźmie pod uwagę to może wpłynie na to na kogo zagłosuje albo nie. 

Temu trzeciemu żaden z tych dwóch nie grzeje czapy. Nawrocki był tak ukorzony, tak uslużny, tak zdeterminowany, że aż mdliło i czekałam kiedy Mentzen pawia puści a wiemy jak traktuje się takich nadlatywaczy. Trzask "korygujący" swoje sympatie, antypatie zachował honor i godność nie liżąc stóp rozmówcy. Niemniej- obaj to dla niego tylko konkurenci polityczni a nie jakakolwiek sympatia osobowosciowa czy programowa. Tu przeważył jego pragmatyzm i cel czyli większe zagrożenie upatruje w Nawrockim budującym na nowo PIS a jego i jego partię nadal spychając na plan dalszy. Jasno dał do zrozumienia żeby nie liczyli na koalicję bo w konsekwencji spotkałoby go to, co wszystkich którzy dotychczas z pisem chcieli działać: Lepper, Giertych, Gowin, poniekąd też  Kukiz itp. itd. On ma ambicję wejść "po trupach" obu kandydatów. Zadeklarował już że zostanie w domu a kibicował będzie Trzaskowskiemu bo ten nie zagraża mu po prawej.

A w ogóle co to za kampania gdzie wyniki badania moczu (nie ważne jego czy nie jego :)) mają być argumentem dla poparcia przez wyborców OMG!!!!!!!!!!!!! Gdzie ja żyję.