Skocz do zawartości

Eutanazja - tak czy nie

Udostępnij

Eutanzja  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś za prawem do eutanazji?

• Tak
      4
    • Nie
      0
    • Nie mam zdania
      0

Rekomendowane odpowiedzi

22 godziny temu, Kolodko napisał(a):

Pojechały do dziadka, bo ma opiekunkę z Polski i uginający się stół. Prawda, czy fałsz?

A zakupy robi tylko w EDEKA!

I to wcale nie jest krypciocha. E... deki- naturalnie.

To leciało w tv już wiele lat temu i było walkowane przez wszystkie gazety. 

Powodem zgonu blisko 5 proc. Kanadyjczyków jest eutanazja - wynika z raportów rządowych. W 2023 roku zabiegowi dobrowolnego odebrania życia poddało się w kraju 15 300 osób.

Kanada zalegalizowała eutanazję w 2016 roku. Jak podaje raport rządowy, mediana (statystyczna wartość środkowa w zbiorze) wieku grupy poddającej się zabiegowi wyniosła nieco ponad 77 lat. 

Cześć. Jezeli wiedzialabym ze umieram i będę się męczyła to chciałabym mieć wybór. Nie wiem czy bym odważyła ale chciałabym mieć wybór. Życzy nam wszystkim szybkiej śmierci w swoim czasie oby jak najpóźniej. 

14 godzin temu, Gość Elo napisał(a):

Cześć. Jezeli wiedzialabym ze umieram i będę się męczyła to chciałabym mieć wybór. Nie wiem czy bym odważyła ale chciałabym mieć wybór. Życzy nam wszystkim szybkiej śmierci w swoim czasie oby jak najpóźniej. 

gdyby nie praca w de to byłabym przeciw ale za dużo widziałam i nie chciałabym skończyć jak niektórzy pdp

W dniu 27.12.2024 o 20:03, Gość Ewa Teresa napisał(a):

Uważam że to sprawa każdej osoby i nic nam do tego. Ja przynajmniej nie mam ciągotek do decydowania za innych i do tego jak mają cierpieć. 

A co dalej? Legalizacja morderstw w słusznej sprawie?

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...