Skocz do zawartości

Wyrok sądu: Kara za niewyjechanie ucholona ze względu na chorobę opiekunki

Gość Leosia
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Np tutaj Vitanas dziewczyna miła opinie pozytywne przedstawiała mi dużo fajnych zleceń za każdym razem dzwoni koordynator niemiecki potwierdzić czy kiwi prawdę . Zgodziłam się na zlecenie za 1800 do pani chodzącej wszystko było omówione i 0”przed wysłaniem dziewczyna dzwoni mam dla pani lepsze zlecenie za 1900 zero trochę włącza mi się czerwona lampka e ufam koordynatorowi . W tym czasie nie dzwoni już koordynator z Niemiec pani koordynatorka mówi że będę miała akcept na 100 procent pytam czy nie ma a tam inkontynencja kałowej mówi że nie że to zlecenie do nich wróciło . Przed samym wyjazdem coś mnie tknęło i pytam raz jeszcze jak jest z zakupami „ rower „ 😂3 km . Że co słucham zimą rower 3 km.  Ja Ostroga zaleczona i. Mówię że nie mogę jechać w takim wypadku a ona mnie straszy że firmą mnie zablokuje 😂i że da mi kontakt do opiekunki ( 10 min przed wyjazdem ) opiekunka bredzi coś przez tel jakby z kosmosu w końcu rozmawia ze mną że rodzina fajna i tak dalej że się dogadam . Zajeżdżam na miejsce . Inkontynencja kałowa której nie robię . Koordynatorka zrzuca wszystko na mnie żebym kasowo dogadała się z rodziną . Córka ma w *wulgaryzm* wszystko , natka zaniedbana brak pampersów podkładów na zmianę takich cerat na łóżko itd itd cukier po 400 kobieta nie widziała od roku Podologia powtarzane paznokcie dramat ogólny , dopiero teraz był Podolog . Koniec końców jak zaczęłam ustawiać sztele zamawiać rzeczy ( córka do mnie w ogóle z pyskówkami że to kosztuje ) zażądałam kasy za inkontynencja to mnie mnie wykebali o w sumie nie żałuję tylko szkoda mi tej podopiecznej . Natomiast koordynatorka wysłała mi link żeby jej wystawić pozytywną opinię wkurwilam się i nagle zachorowała jak tak naprawdę była w pracy bo dzwoniłam do niej i nie mogła znaleźć mi żadnej pracy ! 

IMG_2771.png

IMG_2770.png

IMG_2769.png

IMG_2768.png

IMG_2767.png

IMG_2766.png

IMG_2765.png

Ciężko naprawdę czasami coś wyczuć w tym samym systemie pracowały dwie agencję unijną znalazła od razu i był akcept a tu cóż nie było tylko od 15 znikały jak bułeczki pani chora angina itd itd nie mogła ki znaleźć na przejazd nie mogła mnie dodać do akceptacji podczas po pyry po przyjeździe znów angina mimo że widziałam ją na Watch up a w firmie nikt nie wiedział o chorobie itd itd kiecy zadzwoniłam na główną infolinię . Ciężko wybadać więc tak wystawiłam opinie zgodnie z prawdą co mnie tam spotkało mimo że nie została ona opublikowana na Google 

IMG_2820.png

IMG_2819.png

IMG_2818.png

IMG_2817.png

Dodam jeszcze że w międzyczasie pytałam czy jeśli pani jest chora to ktoś nie może ją przecież zastąpić . 
dodam że w dwukrotnych przypadkach firma Vitanas zapłaciła za te same zlecenia o 200 do 300 euro mniej niż Ostina . Także tego . Ja dostałam akceptację na to samo zlecenie za1900 koleżanka 2300 w innym przypadku w istnienie dostałam akceptację na zlecenie za 1900 a u nich to samo zlecenie kosztowało 1730 więc tak to mniej więcej wygląda . Nie zdecydowałam się jednak pojechać gdyż chciano mnie wysłać osobistym i zaczęły się problemy z transportem . Ja osobistym nie jeżdżę gdyż kilkakrotnie kierowcy zachowywali się tam agresywnie wobec pasażerów . I nie będę jeździć niestety z pseudo przewoźnikami . I ryzykować życie bo firma nie potrafi ogarnąć przewozu , 

Sorki podpięłam temat pod zły wątek 

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...