Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (2)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Mirelka1965 napisał:

Widziałaś kiedyś biedną opiekunkę? :haha: 

jak slucham pan w busiach to mi czasami wlos moj jezy....one dla jaj, dla przyjemnosci jezdza..ot tak dla rozrywki ...po dwoch godzinach realia wygladaja inaczej....na jednym wozku y som..i wszystkie bogate...duchowo

• Lubię to 2
  • Zgadzam się 1

2 godziny temu, Lisa_Ona napisał:

Witaj Małgosiu kochana :cmok:

A mnie się tu nie chce pisać.

"Napaćkane " jest strasznie.:(

Nie wiem, czy z tej przyczyny, ale też  nie chce mi się pisać . Zaglądam tutaj , jest miło jak zobaczę tych dłużej znanych, poznaję nowo poznanych . W dużej mierze pochłania mnie życie w "realu". Dobry czas dla mnie dalej trwa , razem z tym obecnym ciepełkiem , które nawet lubię . Pozdrawiam Cię Lisko :cmok:

• Lubię to 2
  • Zgadzam się 1

wiaterek slysze....wiaterke....schlodzilo sie do 25 stopni.....mozna oddychac...

dajcie cos na sen...please...

wieczorem  oczu otworzyc nie moge...zasypiam natenczasnatychmiast...no i  potem sie budze...wierce i juz po spaniu....

uprzedzam ze nie czuje niepokoju przed wyjazdem, co najwyzej  nieustajaca euforie z tego faktu

no dooooobra...ide sobie kawe zrobic...w pogniecionym kubku177016_9c6fa641-2d91-4a94-8820-c916a952b052_max_550_800_pognieciony-kubek-do-espresso-kuchnia-styl-nowoczesny.jpg.148c78336869cecc4d8a0790a39dc7c9.jpg

• Lubię to 5

32 minut temu, lucyna.beata napisał:

wiaterek slysze....wiaterke....schlodzilo sie do 25 stopni.....mozna oddychac...

dajcie cos na sen...please...

wieczorem  oczu otworzyc nie moge...zasypiam natenczasnatychmiast...no i  potem sie budze...wierce i juz po spaniu....

uprzedzam ze nie czuje niepokoju przed wyjazdem, co najwyzej  nieustajaca euforie z tego faktu

no dooooobra...ide sobie kawe zrobic...w pogniecionym kubku177016_9c6fa641-2d91-4a94-8820-c916a952b052_max_550_800_pognieciony-kubek-do-espresso-kuchnia-styl-nowoczesny.jpg.148c78336869cecc4d8a0790a39dc7c9.jpg

Dzień dobry dzięki ranny ptaszku za kawusię :cmok:Wszystkim życzę pięknego pogodnego dnia :)

• Lubię to 3

Mówią, że po burzy przyjdzie słońce...:szydera: A u mnie burza była...i to jaka...o wpół do drugiej się zaczęła...:szok: Pioruny waliły nad basztą moją, grzmoty huczały do bólu uszu....widowisko "światło i dźwięk" trwało ze dwie godziny...lało niesamowicie...ale ochłody nie przyniosło to zjawisko meteorologiczne...>:( No, a dzisiaj przyjdzie słońce ...znowu...:haha: Tak się uśmiecham, ale nie wiem, czy dobrze robię...może to śmiech przez łzy będzie po nieprzespanej nocy? :szydera:  Nic to...damy radę...:oklaski: Teraz się ładnie, po kobiecemu przywitam...czwartek.jpg.10b34be3fafe595a4c63670cc6cd58da.jpg I na dodatek życzę wszystkim miłego dzioneczka...:oklaski:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...