Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (2)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, witam w drugiej-tej gorszej dla mnie połowie dnia. Piję kolejną kawę, to jakby z automatu wpadłam na forum przywitać się. Na szczęście dzisiaj "góra" przykręciła termostat, to i jest czym oddychać. 

Słońca w serduchach, alleluja i do przodu:cmok:

• Lubię to 3

Jestem ,jakoś się przywlokłam z tej piwnicy-witam szalone forum:cmok::oklaski: sklepik mój ulubiony zaliczony czyli Diakonie ,oczywiscie wyszliśmy z kupą rzeczy, nie wiem czy  to potrzebne czy nie ,ale co tam, koło też mój przypał kupił , stare i ciężkie i nie duże ale gumową oponą, mnie namawiał na full rzeczy, ale ja twardo że nie , to sobie kupił filiżankę z talerzykiem za 2 euro-bo takie piękne:szydera: bardzo chciał kupić zestaw sztućcy bo srebro, na prezent dla znajomych za 30 euro, ale musiałam pokazac jakie to zardzewiałe jakies i doczyscic to  itd, a potem schowac i nie używać? po czorta takie pierdolety,kupić to używać a nie na pokaz, jakoś udało mi się go powstrzymać, co Ci Niemcy mają za wariactwo kupowac prezenty na każde ,,Dzień Dobry" jego mają w dopie i robienie prezentów a ten mój S to ma poprostu pierdo,,,ca na tym punkcie, Ale potem pojechaliśmy do Tedi i tam oczywiscie drobne rzeczy do dekorowania to jest full, byłam znowu w swoim żywiole ,:tak2:

• Lubię to 5

Sztuczna inteligencja, czyli ja...blondynka, wieczorową porą przywlokła się przywitać :oklaski: Zapiernicz taki dzisiaj miałam, że nie stało taczki załadować :szydera: Niuniuś zdiagnozowany...jutro idzie pod nóż....czyli autkowy dohtor bierze go w obroty :smutek:Baniaczek chwastowy przetestowany....mega pozytywnie :oklaski: Za dni parę chwastów nie uwidzisz :oklaski: Kleszcz...sztuk jeden usunięty...czyli prawie operacja na otwartym sercu wykonana >:( A wszystko przez zawistne koleżanki moje, które to zazdrościły mi zbiorów z dni ostatnich >:( Już chciałam kleszcza rzeczonego przesłać, niczym wici, alem się zorientowała, że po podzieleniu kleszcz en nie będzie miał mocy sprawczej :haha: I ulitowałam się nad wrednymi kumpelami....i spopieliłam dziada zapalniczką, jednocześnie prawie zapalając fajurka antystresowego :szydera: A teraz siedzę, niczym basza,na foteliku ulubionym i oglądam programy survivalowe na YT...a może się przyda cośkolwiek, gdy głodowej emeryturki doczekam :haha:Z głodu nie umrę, a i ogień rozpalę...przynajmniej w teorii :szydera: Pozostaje mi życzyć image.png.b126ee6a6c085eefc91f5127ffd74617.png i udaję się na kolejną lekcję szkoły przetrwania :cześć3:

W dniu 31.07.2019 o 17:55, Blondi napisał(a):

@Wiola7658 jak Twoja PDP,,wiem,że dużo pomagasz swojej PDP  w szpitalu,,

Rozwiń  

Hejka @Blondi

Wczoraj zabrałam ją z tej umieralni na wpół żywą, nocka była ciężka bo nie było kontaktu aż do dzisiejszego popołudnia, chodziłam i nasluchiwałam czy oddycha, w końcu ockneła się, zjadła jogurt i już teraz wróciła do 'normy   wyplumkałam ją, zjadła pudding obiadowy i nawet kolację strasznie ja tam głodzili

Dziekuski za zainteresowanie  

• Lubię to 5

W dniu 31.07.2019 o 18:10, Wiola7658 napisał(a):

Hejka @Blondi

Wczoraj zabrałam ją z tej umieralni na wpół żywą, nocka była ciężka bo nie było kontaktu aż do dzisiejszego popołudnia, chodziłam i nasluchiwałam czy oddycha, w końcu ockneła się, zjadła jogurt i już teraz wróciła do 'normy   wyplumkałam ją, zjadła pudding obiadowy i nawet kolację strasznie ja tam głodzili

Dziekuski za zainteresowanie  

Rozwiń  

Super! cieszę się, :cmok:dobra z Ciebie opiekunka:tak:

• Lubię to 1
  • Zgadzam się 1

W dniu 31.07.2019 o 18:21, Blondi napisał(a):

Super! cieszę się, :cmok:dobra z Ciebie opiekunka:tak:

Rozwiń  

Hi hi dziekuski , staram się jak mogę, w końcu to moja praca i nawet dobry pieniądz jest choć czasem myślę że za bardzo emocjonalnie do tego podchodzę, ale co mi po takim myśleniu jak serducho robi swoje

Dobrej nocki życzę

• Lubię to 3

W dniu 31.07.2019 o 18:28, Wiola7658 napisał(a):

Hi hi dziekuski , staram się jak mogę, w końcu to moja praca i nawet dobry pieniądz jest choć czasem myślę że za bardzo emocjonalnie do tego podchodzę, ale co mi po takim myśleniu jak serducho robi swoje

Dobrej nocki życzę

Rozwiń  

No właśnie to :serce: dlatego Ciebie rozumię,,:cmok:

• Lubię to 1
  • Zgadzam się 1

W dniu 31.07.2019 o 18:24, fioletowa.mysz napisał(a):

@Mirelka1965 o kurcze...Miałaś kleszcza?:o. Jednak chodzenie na grzyby jest niebezpieczne...

I na marginesie, pogratulować koleżanek:szydera:

Rozwiń  

I jeszcze sama wyciągnęła i go zjarała ,,to dopiero chirurg nam się trafił tutaj,,:szydera: a tak w ogóle to witaj Diabełku wcielony:cmok: dawno Ciebie tutaj nie bylo,,,

• Lubię to 2

W dniu 31.07.2019 o 18:24, fioletowa.mysz napisał(a):

@Mirelka1965 o kurcze...Miałaś kleszcza?:o. Jednak chodzenie na grzyby jest niebezpieczne...

I na marginesie, pogratulować koleżanek:szydera:

Rozwiń  

Też sobie ich gratuluję :haha:Dobrze, że jest ich tylko sześć, bo jakby większa ilość, to seria z kałacha nie dałby rady :szydera:

W dniu 31.07.2019 o 19:06, Blondi napisał(a):

czesc koleżanko forumowa:cmok:

Rozwiń  

W dniu 31.07.2019 o 19:12, Mirelka1965 napisał(a):

W imię ojca i syna.....a ty skąd się wzięłaś? :szok: Z jakich czeluści piekielnych się wyrwałaś na świat ludzki? :haha:

Rozwiń  

Witajcie

Niewazne skąd , ale po co

W dniu 31.07.2019 o 12:42, violka napisał(a):

Skoro Jolanty się burzą , to znaczy , że identyfikują  się z Jolantą z drugiej części zdania :p

" Uderz w stół a nożyce same się odezwą " :trele:

Rozwiń  

po trzykroć @  @  @ :trele:

Edytowane przez scarlett
  • Lubię to 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

Pokaż więcej  

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

Pokaż więcej  

• Dodaj nową pozycję...