Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Rozmowa przy kawie (2)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry:cześć2:

Melduję sie na stanowisku pracy-czyli przed laptopem.

Wczorajszy dzień mnie zmęczył tak, że poszłam spać wcześniej niż Andzia.

Zaliczyłyśmy długi spacer podczas którego dostałam:

-jedną ofertę małżeństwaO.o 

- trzy oferty pracy /w przyszłości bliżej nieokreślonej, czyli  jak Andzia opuści ten ziemski padół/ co mam nadzieję nie nastapi w najbliższej pięciolatce

- zaproszenie na proszony obiad w sobotę

-zaproszenie na podwieczorek do naszej ulubionej sąsiadki.

Oferta pierwsza odrzucona od razu - lubię stare pierniki , ale nie w ludzkiej skórze:haha:

Oferta druga pozostaje do rozważenia.

Oferta 3 odrzucona , sobota to mój wolny dzień i nic tego nie zmieni.

Oferta nr.4 przyjęta z Radością, bo Marianka to super babka.

A teraz witam was w czwartek, życząc miłego dnia:cześć:

• Lubię to 9

Dzień dobry .......

Mimo dwóch nocnych przerywników ...WYSPAŁAM  się :oklaski:...Były dwa ...ale krótkie , czyli wymiana pampersika i bez awantur ...krzyków ...on na mnie ...ja na niego ....W bety wlazłam w nieludzkiej dla mnie godzinie , bo chyba ledwie kilka minut po 22 ( moja godzina to 23 i po ) i zaraz zasnęłam jak kamień .....No i dobra : meldunek nocny Elce zdany ...teraz tylko kawę dopić i za około godzinkę przychodzi pani do sprzątania ....tym razem jeszcze siostrzenica pani Tureckiej , bo Turecka nadal urlopuje ....Dziewczyna bystra ...wie gdzie ma sprzątać , żebyśmy sobie w drogę nie właziły i wszystko fajnie się zgrało .....Humor mi dopisuje ...znaczy , że wypoczęłam ....

Miłego , spokojnego dnia MRÓWECZKI :cmok:

Dzień dobry,

Wczoraj wieczorem babka przeszła samą siebie.....sama ze sobą grała....:szydera: ciemno już było, po 20.00, specjalnie światła nie zapalałam żeby się ocknęła i poszła do swojego pokoju posztrykowac trochę....A ona mi mowi, ze jej Kopf lepiej pracuje jak dużo gra....:szydera:

Jak ja wytrzymam te wszystkie gry jak do konca jeszcze tyle dni....:szydera:

Miłego dnia !

• Lubię to 8

Witam Opiekunkowo cieplutko:całus:, miłego dnia również życzę :love:.

Wczoraj padłam jak kawka, spałam 9,5 godziny:szok:.

Jak telefon zadzwonił o 7:30 to nie wiedzialam gdzie jestem :szydera:.

Może już odespałam zaległości ?Chociaż wcale się nie pogniewam jak dzisiaj będzie powtórka :haha:.

• Lubię to 5

13 minut temu, Maria Jolanta napisał:

Dajcie te hazardzistki do mnie, chętnie zagram. W cokolwiek. :haha:

Wiele zniosę, ale gier planszowych, karcianych itp. nie cierpię.

Cieszę się, że Andzia podziela moje zdanie w tej kwestii.:haha:

Ona ogólnie podziela moje zdanie, zawsze mi powtarza, że ja tu jestem teraz szefin i ona będzie mnie słuchać.

Edytowane przez ewa14
  • Lubię to 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...