Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (2)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Krista napisał:

czytaliście to? Ma chłop odwagę, no i rację wielką jak kosmos

https://gwiazdy.wp.pl/skiba-nie-da-sie-sluchac-jeczenia-artystow-ze-nie-zarabiaja-6490230517729409a

@Kristataki Zenek M,czy inny jak mu- tam Slawomir, nie narzekaja,

Kur.wizja niezle im zaplacila.

Godzinę temu, Blondi napisał:

Puk puk :cześć: Witam,,,czy u Was dzisiaj też była wiosna??? piękny :327_sunny: dzień. A teraz potrzebny jakiś medikament ,przytargałam z piwnicy  Carmelitano Original Brandy Cream, kupiony dwa lata temu w Hiszpanii, ale jakoś komicznie smakuje,może się popsuł? kiedyś wypiłam jakis kieliszeczek ,ale słodkie dziadostwo i nie przepadam ,nie ma jak :piwo: najlepsze na trawienie podczas kwarantanny:szydera:

@Blondimoze sie skarmelizowal?;)))

5 minut temu, sayonara 52 napisał:

@Kristataki Zenek M,czy inny jak mu- tam Slawomir, nie narzekaja,

Kur.wizja niezle im zaplacila.

Miał ich na pewno pod piórem tylko zaznaczył, że nie wymienia, czy narzekają czy nie to branżę reprezentują, nie odetną się od oceny :d

10 minut temu, LACH napisał:

Przepraszam, muszę!!!(pojedziemy z full humorem)

Gdybyście mieli wziąć jedną osobę z forum i spędzić z nią/nim kwarantannę w odosobnieniu, to kto by to był?

Ja: @hawana ! 

i nawet nie proście o rozwinięcie myśli

Nie prosze o rozwiniecie mysli,ale dlaczego z forum ? Przecież nikt nie wytrzyma 2 tyg. rozmów o pampersach :d

• Lubię to 2
  • Zgadzam się 2

2 godziny temu, ORIM napisał:

Nie prosze o rozwiniecie mysli,ale dlaczego z forum ? Przecież nikt nie wytrzyma 2 tyg. rozmów o pampersach :d

Bylibyśmy tak zajęci i zaplątani sobą, że rozmowa byłaby marginesem naszych poczynań. Sialibyśmy dzikie wino.

Doskonale!

• Lubię to 1

Dzień dobry ....

Późnym wieczorem dotarłam na miejsce ....w podróży byłam 27 godzin:d Zmęczenia nie odczuwałam , bo wygodnie , miło i na pewno bezpieczniej niż małym , czy dużym busem . Pod drodze nie zauważyliśmy ani jednego busika a zawsze spotykało się dziesiątki . Dopiero pod wieczór mijaliśmy się z dwoma Sindbadami . Podczas postojów na parkingach prawie pustki , tylko trochę aut osobowych i ciężarówki . Z nudów trochę sobie obserwowałam i ....kierowcy z ciężarówek ( Polacy !!! ) za każdym razem wychodząc z toalet , czy coś tam na zewnątrz aut robiąc - dezynfekowali , myli ręce . Kilku obcokrajowców ....bardzo rzadko . Szczególną uwagę zwracałam na ludzi z osobówek ( w większości  Niemcy !!!) i ....kurde wychodzili z kibelków , pewnie tam ochlastali ręce , ale żadnego spryskiwania , dezynfekowania na zewnątrz ...i prosto z toalety papieros albo jedzenie do ręki i ....sruuu . Synuś śmiał się ze mnie , ze postawi mi stołeczek przy kibelkach i za taką , jakby klozetową babcię będę robić . Pieniędzy brać nie muszę , tylko sprawdzać , czy ręce myją i dezynfekują . Nie wyraziłam zgody....za friko popitalać nie lubię :szydera:

Miłego dnia .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...