Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (2)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, aniao napisał:

Dzień dobry się z Państwem. Do pracy jechałam małym busem i powiedziałam, że nigdy więcej. Wracam Sindbadem i nie wiem co powiedzieć. Gorąco jak w piekle, ciasno i sporo przerw. Dobrze, że to kierunek dom, bo nie wiem jak dałabym radę potem 

Współczuję ale teraz masz czas dla siebie 

• Lubię to 1

13 minut temu, Joy napisał:

Dzień dobry

Właśnie sobie uświadomiłam, że te nasze pracujące niedziele mają jeden plus.Nie musimy się bać poniedziałku .

Zawsze powtarzam że nie muszę biletów kupować żeby do pracy dojechać :szydera:...chociaż czasami chciałoby się w tramwaju jeszcze chwilę z własnymi myślami pobyc

• Lubię to 3

1 minutę temu, lucinda napisał:

Zawsze powtarzam że nie muszę biletów kupować żeby do pracy dojechać :szydera:...chociaż czasami chciałoby się w tramwaju jeszcze chwilę z własnymi myślami pobyc

Ja dlatego wstaję godzinę wcześniej.Dla tego "pobycia"bo bez tego ani rusz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...