Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (2)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ja ze swojego wkurw-doła chyba już wyszłam.

Myślę, że to tak po powrocie bywa, czego Ci @Teresadd w związku z tym życzę, żeby szybko minęło.

Męczyło mnie słońce i upały. Dziś miało być chłodniej, plan był- w miasto ruszyć...no, ale...pada! Na sucho do przystanku nie dojdę (przypomnę, że to kilometr prawie rowem wzdłuż ruchliwej szosy). Przełożyć shopping chyba trza i nudzić się w domu :( 

• Lubię to 4
  • Zgadzam się 1

3 minuty temu, Janeczka1963 napisał:

Dzień dobry:cześć:

Witam wszystkich i każdego z osobna milutko i cieplutko:cmok:. Za oknem ciepło z przewagą przelotnych opadów deszczu:333_cloud_rain:, słońca zero:332_cloud:.

Spokojnego wtorku życzę :dobrze:

Kot 12.jpg

Witaski @Janeczka1963 

Tak u mnie też ciepelko i też popadywuje, a ja pranie wywiesilam :haha:

Pięknego dzionka życzę i dużo słonka

• Lubię to 2

Teraz, Basiaim napisał:

Aaaaa...może ktoś mi pomoże...

W jaki sposób można wpłacić pieniądze komuś na niemieckie konto bankowe, samemu takiego konta nie posiadając?

@Basiaim hejka

Jest coś takiego jak wpłatomat, choć ja zawsze używałam karty, może poszukaj u wujka G on zawsze wszystko wie hi tak mi się zrymowalo

Miłego dnia życzę

• Lubię to 1

17 godzin temu, Patrycja781 napisał:

Dotarłam na miejsce.Ale chyba agencja troche przegięła z opisem sytuacji.Miał być pan po chemii,mobilny i w pełni sprawna żona.Pan owszem,jest po chemii ale leżący a małżonka też będzie wymagała opieki bo dopiero jutro wróci ze szitala.Oczywiście u obojga ze względj na stan zdrowia jest problem z jedzeniem.No i internetu też niet...Zobacze jurto co sie będzie działo,ale sumie już sie czuje wykiwana.Na szczęście rodzina zapowiada się na plus...

@Patrycjawiej!

Pies yeb!@#l familie,ze mila.

to ty bedziesz sie uzerac z dwojka ciezko chorych.

NApisz meila ,zebys misala podkladke i zadaj zjazdu!

Nie mozna tak bezczelnie ludzi wsadzac na mine!!!:przekleństwa:

@sayonara 52 spokojnie kolezenka sama musi ocenić sytuację i podjąć decyzję ;)

Wielu z nas zastaje na zleceniu sytuację odbiegajaca od wizji, która roztaczaja przed nami agencje :przekleństwa:

Ja sama na nie jedna minę trafiłam i co? jakoś na szczęście zapłon miały pordzewialy i żyje do dziś dnia. Widać to miny jeszcze z czasów 2 wojny były :haha:

Edytowane przez INEZ
  • Lubię to 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...