Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Rozmowa przy kawie (2)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry ludkowie.Ja już genisuję ten dzień. Babcia poszła wczoraj popołudniu dz szpitala. Jak znam dzisiejsze szpitale to dzisiaj wróci , bo tylko słabsza jest codziennie. Ale co tam ,  póki co -kaweczka , lapek, luzik. Wszystkim życzę spokojnego , pogodnego dnia

IMG-20180512-WA0000.jpg

• Lubię to 5

Dzień dobry ...

Przez te pierońskie upały wstaję przed 6-tą ...za cholerę dłużej spać nie mogę . Jedno co dobre to , że wieczorem prysznic a rankiem w wannie na spokojnie poleguję :haha:Jadzia chrapie jak smok , ale zaraz Hela wejdzie na górę , żeby jej gumiaste skarpety naciągnąć to ją przechwycę ( Jadzię )  do porannego obrządku , bo inaczej to będzie mi spała do 10-tej ...i cały dzień znów rozpierniczony . Wczoraj udało mi się ją wcześniej oporządzić i było fajnie ...o przyzwoitej porze śniadanie , obiad , pauza ....a dalej po pauzie to już mi wsio rawno ...wedle życzenia :d

Miłego dnia :cmok:

11 minut temu, Mirelka1965 napisał:

Chyba padł forumowy serwer :szok: Nikogo nie ma....cisza jak makiem zasiał :haha: A może czarna dziura w kosmosie ma tu coś do gadania? :haha: Wpadli forumowicze i nie potrafią się wydostać? :haha:

Czasem w tą czarną dziurę niektórzy zostali wepchnięci ....pewnie chcieliby się wydostać , ale ktoś szczeble z drabiny pousuwał i za skarby świata wydostać się nie mogą . A mogłoby być wesoło , gwarno ....a jest lipa jaką widzimy :(

13 minut temu, Baśka powtarzająca się napisał:

Czasem w tą czarną dziurę niektórzy zostali wepchnięci ....pewnie chcieliby się wydostać , ale ktoś szczeble z drabiny pousuwał i za skarby świata wydostać się nie mogą . A mogłoby być wesoło , gwarno ....a jest lipa jaką widzimy :(

E tam...zaraz lipa :haha: Filmy oglądają, opalaja się, chowają lapki przed słońcem...czyli powodów może być milion pięćset sto dziewięćset :haha:

2 minuty temu, Mirelka1965 napisał:

Ja to wiem :tak2: Czasami taka cisza jest przed burzą :haha: I jak się pojawią, jak grzmotną postami, to....normalnie serwery się zgrzeją :szydera:

Wolałam już te burze , grzmoty , ale przynajmniej coś się działo .

Mam pomysł ...może wywołamy burzę ? Zaraz na ściance zaludni się ....a jak będziemy miały szczęście to może nawet w akcję wkroczy ...  grzmotnie postem . Kto wie , może będą błyskawice ?:tak2:

6 minut temu, Baśka powtarzająca się napisał:

Wolałam już te burze , grzmoty , ale przynajmniej coś się działo .

Mam pomysł ...może wywołamy burzę ? Zaraz na ściance zaludni się ....a jak będziemy miały szczęście to może nawet w akcję wkroczy ...  grzmotnie postem . Kto wie , może będą błyskawice ?:tak2:

Mnie wystarczą zapowiedzi meteorologów :haha: Taka burza w szklance wody, to nie burza :haha:A jak się grzmoty i pioruny na nasze głowy posypią, że przeszkadzamy w odpoczynku, tfu...w ciężkiej harówie? :haha: Eeeee......wolę nie :szydera:

1 minutę temu, Mirelka1965 napisał:

Mnie wystarczą zapowiedzi meteorologów :haha: Taka burza w szklance wody, to nie burza :haha:A jak się grzmoty i pioruny na nasze głowy posypią, że przeszkadzamy w odpoczynku, tfu...w ciężkiej harówie? :haha: Eeeee......wolę nie :szydera:

No to se idę w gałę poharatać :)

2 minuty temu, Baśka powtarzająca się napisał:

A ja wiem jeszcze jedno ...marzenia się spełniają . Komuś zależało na martwej ciszy ...i ta martwa cisza następuje .

Pa ...idę grać w piłki

Nie wierzę. Już wielokrotnie cicho było. A potem odżywało jak roślinność po deszczu :haha:Czekamy na deszcz :szydera:

1 minutę temu, eugenia1 napisał:

Ja to zajęta jestem.Pakuję się. Agencja nie każe mi czekać na babcię i jutro rano jadę na nową sztelę. I dobrze. Babcie ma trudny charakter, wolę wyjechać.

Brawo :oklaski: Za odezwanie i za zmianę :oklaski: Jesteś pierwszą jaskółką, która wiosnę czyni :oklaski:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...