Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Rozmowa przy kawie (2)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 18.06.2019 o 12:02, Maria Jolanta napisał(a):

Byłam na spacerku po górach i znalazłam sobie takie borowiki ceglastopore. Następnym razem idę w las szukać ich rodziny.

64283066_1094246104098182_3688083280294313984_n.jpg

Rozwiń  

Teraz to z zazdrości paznokcie obgryzę >:( Piękne :oklaski: Jedne z moich ulubionych grzybków :oklaski:

W dniu 18.06.2019 o 12:15, Maria Jolanta napisał(a):

Dzisiaj poszłam tylko 4,5 km bo słyszałam grzmoty i nie wiem w którą stronę burza idzie.

Wszyscy narzekali na upały a u mnie padało i było chłodno. Dopiero od kilku dni jest cieplutko.

Rozwiń  

I dlatego grzybki się wysypały :oklaski:

,,Jak to mozna sie pomylic, powiedzial jez,schodzac ze szczotki.

Kupilam korniszonki.

Nie czytalam nalepki.

Wczoraj corka pop wlozyla babce na talerzyk kilka,

nadgryzla i zaczelo ja wstrzasac:kopara:

Cholerka, ostre ,z chili, kupilam.:$

Corka umyla je pod kranem i podala matce,

Na poczatku babka stwierdzila, ze nie ostre,

Az trafila na wlasciwy.

Za chwile piekly ja oczy, myslalam,ze moze lzy plyna jej od tej chili.,bo piecze w gardle.

Potem bylo gorzej,

oczy czerwone, okazalo sie,ze babka jadla rekami ogorki i zatarla  oczy:mur:

Podalam krople do oczu,uff ulzylo.

Moral : nie nalezy jesc recamy:tak2:

Dobry wieczór :d

Byłam w miasteczku....upał taki, że mi po doopie ciekło....oszczędzają na klimie bo w sklepach też duszno. Nawet mi kawa nie smakowała....powinnam chyba mrożoną kupić...:d o parę ojro jestem lżejsza bo zahaczyłam o dm....:oklaski: idę sobie nogi umyć bo mi sandałki zafarbowały na czarno  :haha:

• Lubię to 1

W dniu 18.06.2019 o 17:57, awe59 napisał(a):

Dobry wieczór :d

Byłam w miasteczku....upał taki, że mi po doopie ciekło....oszczędzają na klimie bo w sklepach też duszno. Nawet mi kawa nie smakowała....powinnam chyba mrożoną kupić...:d o parę ojro jestem lżejsza bo zahaczyłam o dm....:oklaski: idę sobie nogi umyć bo mi sandałki zafarbowały na czarno  :haha:

Rozwiń  

Od nóg sandałki na czarno zafarbowały ? ....Musi mocno uje...uje ...ubrudzone miałaś te nogi . Zresztą ...jakbyś  nie szlajała się  po DM-ach to od Wielkanocy do św. Jana nie musiałabyś ich myć . Masz za swoje ...o ! xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

Pokaż więcej  

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

Pokaż więcej  

• Dodaj nową pozycję...