Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Rozmowa przy kawie (2)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 15.09.2018 o 16:53, Blondi napisał(a):

Za Tobą też tęskniłam:cmok: w ogóle to za wszystkimi małpkami @@@@@@@@@

Witam klepaczy ,,jak patrzę na te Wasze grzybki to ślinka mi leci,,byłam wczoraj w lesie i co to za lasy bez grzybów:rozpacz: tak szukałam i szukalam i tylko 3 znalazłam,,masakra,:przekleństwa:wiem,że te lasy to tysiące euro ,ale po co mi euro ,,ja chcę świeżego grzybka ,,tylko grzybka,:tak2:,nawąchałam się tych 3 grzybków i tyle mojego grzybobrania było.

Rozwiń  

Jest nasz Blondasek witam Cię serdecznie:oklaski:

• Lubię to 1

Miałam  siostrę z Australii,,moją kochaną starszą siostrę,,z nią byłam prawie miesiąc,tydzień w Warszawie w Metropolu,,centrum,,a w pokojach zero klimy, a gorączka byla niesamowita,pokoiki cini mini,,ale nie o pokój chodzi bo w nim tylko spaliśmy,,ale dali nam wiatraki,,śniadanko szwedzki stół, wypas był, a potem ja chciałam pokazać jak najwięcej swojemu slodziakowi w tej Warszawie,,bardzo pięknie jest ,,muszę przyznać ,że nie bylo czego sie wstydzić,,słodziak szczęsliwy,,a moja siostra Warszawę zna dobrze to ona na sklepy,,kupowania nie było końca,,najlepszy zakup ja zrobiłam,,wpadłam do Orsay, w ręce wpadła mi sukienka w kolorze pudrowy róz,,ale rozmiar chyba 40 albo 42,,przeceniona już na 20 zł, więc patrzę gdzie jest dziura i gdzie jest feler,,ale nic nie widzę to za tą sukienkę i do przymierzalni ,,te 20 zl leżalo na mnie jak na modelce,,idealnie,,druga sukienka rozm, 34 -ecri  -opadające ramiona i w tą wlazłam ,ta już nie była za 20 zl, ale za 80 zl, do tego torba i okular przeciwsloneczny i Blondi w nowym stroju wyparadowała na miasto w następny dzień:szydera: lubię tą sukienkę,,zakrywa wszystko,,oprócz nóg bo przed kolanko ,,ale nogi moga być-nischt zu tragisch jak to lubi @Baśka powtarzająca się:cmok:

• Lubię to 3

Wróciłam z tego wyciskania soku z jabłek z bólem głowy i jabłkami we włosach.....:d

Chyba mi ten grill zaszkodził bo się raptem źle poczułam....po jedzeniu....:szydera: 

Jabłka fruwaly w powietrzu.....jeden facet mielił w takiej ogromniastej maszynce i to z tej maszynki wylatałý w powietrze....A trzech facetów przy prasie ( duża, drewniana beczka z taką wajchą ) wyciskalo sok....ten wyciśnięty sok jedna pani przecedzała przez sitko i gazę i niosła to do gotowania ( dwa gary jak dla wojska, temperatura nie mogła przekroczyć 80°C ) a dwie następne przelewały do toreb o pojemności 5 litrów, z kranikiem i pakowały w kartony......:d

Sok ekologiczny, bio, bez cukru....bardzo dobry....nie powiem.....ale doopy nie urywał. Mamy chyba lepszy....:oklaski:

• Lubię to 2

W dniu 15.09.2018 o 14:32, Barbara48 napisał(a):

@Heidinie jesteś przypadkiem moją siostrą? 

Rozwiń  

Być może, być może ???? Kredkami nawet się podzielę, ale cyrklem to już nie. Nie podzilę sie sprzętem co ma żądło jak przszczoła  :d .     image.png.b1667e35ea92e09e1a0efb261c176564.png

• Lubię to 1

Kto jest w Bayreuth -jaki tam jest fajny sklep z butami,,,bardzo dużo butów innych i naprawdę ladnych i bardzo dużo,,jest teraz 50 % zniżki,,musze tam jeszcze raz pojechac ,,dużo letnich i naprawdę super wyprofilowanych butków,,żadne ortopedyki,,z tego pośpiechu nawet nie zrobilam fotki,,co to był za sklep,,ale mam go przed oczami,,trafię tam,,

W dniu 15.09.2018 o 18:22, awe59 napisał(a):

Wróciłam z tego wyciskania soku z jabłek z bólem głowy i jabłkami we włosach.

Rozwiń  

U mnie  jest jakiś jabłkowy festyn,,ale nie byłam,,za dużo nieraz jest atrakcji w jednym miejscu,,ale jutro jadę na festyn wiklinowy,,wszystko z wilkiny i innych patyków i sznurków,,lubię takie rzeczy,,napewno coś do domu przytargamy,,:oklaski:

W dniu 15.09.2018 o 19:23, Mirelka1965 napisał(a):

Nieprawda....ja była...wychyliłam co nieco...a teraz przyszłam posłuchać, jak mewy tupoczą o pokład...:szydera:

Rozwiń  

Wszystkie mewy prawdopodobnie już w Bristolu balują , tfu... tfu... w betach leżą :p

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

Pokaż więcej  

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

Pokaż więcej  

• Dodaj nową pozycję...