Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Rozmowa przy kawie (2)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 25.08.2018 o 06:45, Heidi napisał(a):

Witam :dyskusja:. Jak milo wszystkich razem przy formuwym stole zobaczyc.  Komplecik wspaniały, uczesani, umyci, zęby wyszorowane, te złote też. Pięknie jest. i

IMG-20180821-WA0000.jpg

Rozwiń  

Okularki przetrzyj,albo cóś...siedzę w stroju niedbałem, klawiatury jeszcze nie umyłam,tylko w nią walę....:haha:

W dniu 25.08.2018 o 04:29, Mirelka1965 napisał(a):

A widzisz....ja oglądam filmy, w tak zwanym, miedzy czasie...:haha: Jak się kiedyś zbiesiłam, to 50 stron kary miałam...:szydera: I od tej pory.....nigdy więcej...:haha:

Rozwiń  

Więcej tego błędu nie popełnię , biję się w piersi :haha:.

• Lubię to 4

Dzisiaj , pierwszy raz od mojego przyjazdu , ubrałam spodnie :o Zimno jak diabli i leje :o Na dzisiejszą imprezę mogę ubrać tylko białe spodnie , bo za dużego wyboru nie mam :( Dżinsy odpadają a w tych białych będę wyglądać jak głupek :haha: Wredna pogoda mnie dobija >:( Włosów też nie ułożę fajnie , bo fryzurę diabli wezmą >:( Będzie tyle bab , których dawno nie widziałam , planowałam zabłysnąć a będę wyglądać jak wieś bieda :szydera: To życie ostatnio  mnie nie rozpieszcza :haha:

W dniu 25.08.2018 o 07:25, violka napisał(a):

Dzisiaj , pierwszy raz od mojego przyjazdu , ubrałam spodnie :o Zimno jak diabli i leje :o Na dzisiejszą imprezę mogę ubrać tylko białe spodnie , bo za dużego wyboru nie mam :( Dżinsy odpadają a w tych białych będę wyglądać jak głupek :haha: Wredna pogoda mnie dobija >:( Włosów też nie ułożę fajnie , bo fryzurę diabli wezmą >:( Będzie tyle bab , których dawno nie widziałam , planowałam zabłysnąć a będę wyglądać jak wieś bieda :szydera: To życie ostatnio  mnie nie rozpieszcza :haha:

Rozwiń  

Oj tam przesadzasz na pewno będziesz wyglądać bosko:oklaski:

• Zgadzam się 1

W dniu 25.08.2018 o 07:28, 1bozka napisał(a):

Oj tam przesadzasz na pewno będziesz wyglądać bosko:oklaski:

Rozwiń  

Dziękuję Ci dobra kobieto :cmok: Jak znowu zaczną żreć mnie oczy , to przynajmniej jak spojrzę w lustro będę mogła sobie  wizualizować siebie na och i ach , bo wtedy mam  zamazane pole widzenia :haha:

Edytowane przez violka

W dniu 25.08.2018 o 07:15, Mirelka1965 napisał(a):

Tylko nie za mocno....bo płuca odbijesz...:szydera:

Rozwiń  

Nie będę przesadzać, płuca się jeszcze przydadzą :szydera:.

Informuję że deszczyk przestał padać i wyszło słoneczko. 

Jest nadzieja na rowerowy wypad :oklaski:.

• Lubię to 1

Będzie tyle bab , których dawno nie widziałam , planowałam zabłysnąć a będę wyglądać jak wieś bieda :szydera: To życie ostatnio  mnie nie rozpieszcza :haha:

Rozwiń  

Zapewniam Ciebie że będziesz wyglądać jak milion dolców :oklaski:.

Baw sie dobrze :hura:.

W dniu 25.08.2018 o 06:48, Afryka napisał(a):

Okularki przetrzyj,albo cóś...siedzę w stroju niedbałem, klawiatury jeszcze nie umyłam,tylko w nią walę....:haha:

Rozwiń  

A... boś Ty zagubiona w naszej akcji . Chcesz być nas godna-.-?  . Szoruj zęby z rana i to w mig, a jak nie to Szoruszoru do Ciebie wnet przybędzie:oklaski:. Nie będzie przyjemnie , bo on zwykle ze szczotką ryżową jeździ:szydera:

• Lubię to 2
  • Zgadzam się 1

W dniu 25.08.2018 o 06:58, awe59 napisał(a):

Pada sobie deszczyk.....pada sobie równo.....:oklaski:

Dwa dni oddechu od upałów i znowu ma być skwar.....tak mówią w telewizorze  :d

A wogole to dzień dobry kochani......:cmok:  oraz milego dnia  :cześć:

Rozwiń  

Witaj @awe59 :cześć3:. Wieści donoszą, że Ty ten węgiel co gościu przywiózł furmanką  zamiast do piwnicy wrzucić, toś go zjadła:szok:. Robić się nie chce Pańci ! Jeść woli ! Ulotkę o Carbo trzeba było przeczytać :czytaj:

Na autostradę tylko nie wjeżdżaj, bo  zakorkowana będziesz :donos: :szydera:

• Lubię to 4

Rozwiń  

No to teraz na pewno będzie wyjście typu : wieś tańczy, wieś śpiewa.

@violka strojem i fryzurą przez babcię zrobioną na pewno nie zabłyśniesz, ale piosenką Cleo możesz zwrócić na siebie uwagę.  Daj popis jak na Opiekunkę przystało. wstydu nam nie zrobisz. My za Tobą murem

• Lubię to 2

W dniu 25.08.2018 o 09:26, Heidi napisał(a):

Witaj @awe59 :cześć3:. Wieści donoszą, że Ty ten węgiel co gościu przywiózł furmanką  zamiast do piwnicy wrzucić, toś go zjadła:szok:. Robić się nie chce Pańci ! Jeść woli ! Ulotkę o Carbo trzeba było przeczytać :czytaj:

Na autostradę tylko nie wjeżdżaj, bo  zakorkowana będziesz :donos: :szydera:

Rozwiń  

Nie zjadłam tylko mydełko z węglem aktywnym żeśmy produkowali z owym panem.....:d w pralni.....było miło....kolacje musiałam przygotować i wino podać.....nooo.....trochę żeśmy się zmeczyli ta produkcją.....juz lata nie te ale dalismy rade.....:szydera:

• Lubię to 5

W dniu 25.08.2018 o 09:35, awe59 napisał(a):

Nie zjadłam tylko mydełko z węglem aktywnym żeśmy produkowali z owym panem.....:d w pralni.....było miło....kolacje musiałam przygotować i wino podać.....nooo.....trochę żeśmy się zmeczyli ta produkcją.....juz lata nie te ale dalismy rade.....:szydera:

Rozwiń  

Ognista , czystej krwi dziewoja z Ciebie:haha: , a ja myślałam, ze ten awatarek  to dla zmyłki. -.-. Teraz owy pan do innych potrzebujących już  ani, ani węgla już nie dostarczy:szydera:

• Lubię to 2
  • Zgadzam się 1

W dniu 25.08.2018 o 09:31, Heidi napisał(a):

No to teraz na pewno będzie wyjście typu : wieś tańczy, wieś śpiewa.

@violka strojem i fryzurą przez babcię zrobioną na pewno nie zabłyśniesz, ale piosenką Cleo możesz zwrócić na siebie uwagę.  Daj popis jak na Opiekunkę przystało. wstydu nam nie zrobisz. My za Tobą murem

Rozwiń  

:szydera: A słowiańskie cycki , niby jak mam sobie dorobić ? Moje to taka średnia między większym azjatyckim a mniejszym europejskim :haha:

W dniu 25.08.2018 o 09:39, Heidi napisał(a):

Ognista , czystej krwi dziewoja z Ciebie:haha: , a ja myślałam, ze ten awatarek  to dla zmyłki. -.-. Teraz owy pan do innych potrzebujących już  ani, ani węgla już nie dostarczy:szydera:

Rozwiń  

Jego decyzja....jak będzie chciał to dostarczy.....:szydera:

Zresztą to nie mydło.....nie wymydli sie.....:szydera:

• Lubię to 1

W dniu 25.08.2018 o 09:43, violka napisał(a):

:szydera: A słowiańskie cycki , niby jak mam sobie dorobić ? Moje to taka średnia między większym azjatyckim a mniejszym europejskim :haha:

Rozwiń  

Posmaruj sodą, ona ponoć na wszystko jest dobr,. może na cycki też ?  Nic na ten temat w necie nie mogę znależć, ale ktoś musi być pierwszy :d. Startuj do marketu. Pierwsza półka po prawej, na trzeciej półce ( albo znajdziesz sodę , albo  sztuczne cycki:szydera: )

• Lubię to 2

W dniu 25.08.2018 o 09:45, awe59 napisał(a):

Jego decyzja....jak będzie chciał to dostarczy.....:szydera:

Zresztą to nie mydło.....nie wymydli sie.....:szydera:

Rozwiń  

Ty go z rąk nie wypuszczaj, bo co to będzie jak konia sprzeda ?:szydera: Sama będziesz musiała ten wózek pchać :szydera:

Edytowane przez Heidi
  • Lubię to 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

Pokaż więcej  

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

Pokaż więcej  

• Dodaj nową pozycję...