Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Rozmowa przy kawie (2)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jak pies odchodzi to bardzo smutne. 

Przed chwilą moja PDP jeczala, krzyczała, idę do niej, bylam pewna że wstała i się rozbija po ciemku. A tu zaskoczenie babcia śpi nadal i prawie płacze, ręka jej lata, poduszkę ściska. Myślę jak ja uspokoić by nie wystraszyc, delikatnie łapie za ramię i mówię do niej:szept:oczywiście się wystraszyla i jeszcze bardziej do płaczu się zanosi.

Po chwili już wiedziała że to ja.. a tamto to był zły sen. 

Mimo tego wystraszona mówi  a co jak znów po mnie przyjdzie? 

Śnił jej się mąż że przyszedł i chciał ją wyciągnąć z domu a ona się broniła i usilnie łóżka trzymała. Oczywiście jej mąż dawno nie żyje. Chyba przyszłam w odpowiednim momencie. 

• Lubię to 5

8 godzin temu, hawana napisał:

Pracuje w opiece i to jest moje glowne zrodlo dochodu. Nie zerwalam jednak zupelnie z moja poprzednia praca, bo ja lubie i nadal jest dla mnie atrakcyjna z innych powodow. Tak to wyglada.

Wypoczywalam tez troche, bo trzeba.

A to insza inszość :) Czyli teraz niedługo będziesz po tej stronie i częściej na forum:oklaski:

1 minutę temu, Radek50 napisał:

925088851_pobrane(2).jpeg.83e08485d1dc62d51fa10b7c93c9174c.jpeg

No co jest ? Ćwiczymy dziewczyny, i raz, i dwa, rączka w górę, potem druga, nóżka w górę, potem druga, przysiad w dół i z powrotem.Teraz palce rąk rozprostować. No, już lepiej...:|

Tak :) fikać będę aż się kawą poparzę :szydera:

24 minut temu, Radek50 napisał:

925088851_pobrane(2).jpeg.83e08485d1dc62d51fa10b7c93c9174c.jpeg

No co jest ? Ćwiczymy dziewczyny, i raz, i dwa, rączka w górę, potem druga, nóżka w górę, potem druga, przysiad w dół i z powrotem.Teraz palce rąk rozprostować. No, już lepiej...:|

Poćwiczyłam....troszkę...:haha:Rączki do klawiatury pounosiłam...nóżki też...jak przekraczałam próg wychodząc na szlugaska...:haha: Przysiady porobiłam siadając na fotelik przed lapusiem...rozprostowałam paluszki chwytając hoboczek z kawusią...:haha: Czyli....poranna gimnastyka zaliczona...:oklaski: Ufff.....już mi lepiej...:szydera:

Witam porannie. Dzisiaj dzień porządkowy to jakiś zleci do obiadu. Marysieńka w szoku że wyjeżdżam o 5 rano. :haha:A mnie się to podoba bo będę w domu 15-16. Ale za prawie dwa tygodnie. :( I dnia piżamowego nie będzie bo już mam tak ustawione terminy że nidyrydy.

No i nowego lapusia muszę rozkminić. :haha:

• Lubię to 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...