Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (2)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, Heidi napisał:

Błagam : zadzwońcie do mnie. Moja PoP porządki za mną robi i schowała mi i tablet i telefon. Jak baterie padną , to znajdę na przednówku, albo dopiero jak @awe59 wróci na wykopki. Wczoraj schowała 3 poduszki i do dziś nie mam pomysłu, gdzie je umieściła. Cosik mi się zdaje, że w klucznika się zamienię i głowa od kontrolowania mi się ukręci. Co to byłaby za strata:o

A jeszcze godzinę temu byłaś obsługą zachwycona...:szydera:

17 minut temu, Heidi napisał:

Błagam : zadzwońcie do mnie. Moja PoP porządki za mną robi i schowała mi i tablet i telefon. Jak baterie padną , to znajdę na przednówku, albo dopiero jak @awe59 wróci na wykopki. Wczoraj schowała 3 poduszki i do dziś nie mam pomysłu, gdzie je umieściła. Cosik mi się zdaje, że w klucznika się zamienię i głowa od kontrolowania mi się ukręci. Co to byłaby za strata:o

@Heidi, ktos tu kiedys polecal Sw.Antoniego....

Poszukiwania telefonu @Heidi kosztowały mnie 16 zł :szok: Teraz zastanawiam się jak obciążyć ją kosztami :haha: 

Co prawda dostałam dzisiaj powiadomienie , że moja promocja wygasła i nie mam wystarczających środków , żeby przedłużyć  na kolejny  miesiąc  , ale niestety  ja mam pamięć dobrą ale krótką :haha: Zamiast od razu doładować telefon , to klepałam sobie na forum . Moja ostatnia rozmowa już była sobie płatna , więc zjadło mi ostatnią kasę i na koniec zostałam  zablokowana :( Kurcze , demencja nie tylko jest uciążliwa ale jeszcze kosztowna :szydera:

20 minut temu, Barbara48 napisał:

Moja pupilka Sina zmarła dziś wieczorem :smutek::płacz:

received_516710588771098.jpeg

Smutne to bardzo...

Mnie znajomi  pytaja o moje psy a ja niestety teraz spaceruje z walizka...

Edytowane przez hawana

9 minut temu, Joy napisał:

To jakoś cichcem byłaś,bo Cię nie było widać i słychać :( Byłam przekonana,że gdzieś na urlopie balujesz :) 

Pracuje w opiece i to jest moje glowne zrodlo dochodu. Nie zerwalam jednak zupelnie z moja poprzednia praca, bo ja lubie i nadal jest dla mnie atrakcyjna z innych powodow. Tak to wyglada.

Wypoczywalam tez troche, bo trzeba.

Edytowane przez hawana

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

Sprawdź: Katalog agencji Oferty pracy SYMULATOR WYNAGRODZEŃ ZARABIAJ WIĘCEJ!

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 12 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 360 tysięcy postów w ponad 30 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji naraz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...