Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (2)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 31.07.2018 o 18:24, Maria Jolanta napisał(a):

Jutro będzie sensacja. Nowa pdp pozwolu mi zapiec cukinię. A podobno opiekunkom nie pozwala w garnkach grzebać. :haha:To nie moja zasługa, ona nigdy nie zapiekała cukinii. Córka miała zrobić ale wyjechała. :haha:

Rozwiń  

Czyli jutro zaliczasz "chrzest bojowy" :haha:na wszelki wypadek potrzymamy kciuki:tak2:

W dniu 31.07.2018 o 15:45, lucyna.beata napisał(a):

ale...to moje siniece, moja zatoka, moja bryza, moje sasyfione morze...moje moje moje....:)

nie mysle o zatoce jako o miejscu do kapieli jezeli juz to jezdze do kopalina na pelne morze..na malenka plaze dla surferow ale mam piasek pod stopami..tez moj..mam swoj grajdolek wlasnorecznie wykopany...i szum fal...

Rozwiń  

Super masz.:oklaski:

• Lubię to 2

W dniu 31.07.2018 o 15:45, lucyna.beata napisał(a):

ale...to moje siniece, moja zatoka, moja bryza, moje sasyfione morze...moje moje moje....:)

nie mysle o zatoce jako o miejscu do kapieli jezeli juz to jezdze do kopalina na pelne morze..na malenka plaze dla surferow ale mam piasek pod stopami..tez moj..mam swoj grajdolek wlasnorecznie wykopany...i szum fal...

Rozwiń  

u mnie z kolei za dużo meduz w morzu, zaprzestałem na razie kąpieli. Ale jesli jeszcze wejdę do morza, to wezmę ze sobą ocet, jako antidotum na bąble itd:)

• Lubię to 3

W dniu 31.07.2018 o 18:49, Radek50 napisał(a):

u mnie z kolei za dużo meduz w morzu, zaprzestałem na razie kąpieli. Ale jesli jeszcze wejdę do morza, to wezmę ze sobą ocet, jako antidotum na bąble itd:)

Rozwiń  

Popryskaj pantenolem i po sprawie.

W dniu 31.07.2018 o 18:24, Maria Jolanta napisał(a):

Jutro będzie sensacja. Nowa pdp pozwolu mi zapiec cukinię. A podobno opiekunkom nie pozwala w garnkach grzebać. :haha:To nie moja zasługa, ona nigdy nie zapiekała cukinii. Córka miała zrobić ale wyjechała. :haha:

Rozwiń  

Pochowaj wszystkie patelnie , cobyś w łeb nie dostała :szydera:

W dniu 31.07.2018 o 18:41, Baśka powtarzająca się napisał(a):

Wiem , że wiesz ....

Rozwiń  

specjalnie dla ciebie moję prawdziwe foto                                                                      597e2f6b.jpeg.e6439b9cdca5d03a4c1cd6e4d5c48061.jpeg                            

• Lubię to 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

Pokaż więcej  

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

Pokaż więcej  

• Dodaj nową pozycję...