Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (2)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, violka napisał:

Dzień dobry ludkowie :cmok:

Chciałam Wam przypomnieć , że dzisiaj w nocy będzie zaćmienie księżyca . . Ostatnie takie zaćmienie było w 1915 roku . Wróżki zalecają odłożyć dzisiaj całą robotę na bok i skupić się tylko na marzeniach , bo dzisiejszy księżyc ma wielką moc :haha: :d Ja zamierzam dostosować się do wskazówek :d

Miłego dnia z marzeniami życzę :d:oklaski:

to ja chyba wezme nocny dyzur a szoguna spac wygonie...pomarze podmucham a swieczke i iech mi sie spelni...a jutro bede odsypiac :haha:

51 minut temu, erika napisał:

To super ja wysiadalam ostatnia, kierowca moim zdaniem zwolnił jak zostałam sama w Jak go poganialam :szydera:to pyta gdzie ja jadę? No na wioskę a więc jedziemy wioskami.na dodatek pod koniec jazdy palił w aucie Wg  planu Google powinnam jechać do 7 godz a jechałam ponad 11 to tylko było 600km od mojego domu.  Chyba porozmawiam z szefem ja wrócę do domu xd

łeeee tam..nie zrobisz tego...jako dziewczyna pelna empatii nie zaszkodzisz chlopakowi:szydera:

• Zgadzam się 1

1 minutę temu, lucyna.beata napisał:

to ja chyba wezme nocny dyzur a szoguna spac wygonie...pomarze podmucham a swieczke i iech mi sie spelni...a jutro bede odsypiac :haha:

Ja chyba zacznę marzyć o fajnej Steli O.o Właśnie zadzwoniła do mnie moja ( dziwna )  zmienniczka z informacją , że babcia  jesienią pójdzie do Heimu :(

1 minutę temu, violka napisał:

Ja chyba zacznę marzyć o fajnej Steli O.o Właśnie zadzwoniła do mnie moja ( dziwna )  zmienniczka z informacją , że babcia  jesienią pójdzie do Heimu :(

łoooooo:kopara:

i co teraz??

mnie intryguje kto tu przyjedzie ale...po ostatnich dziwnych zmianach agencja jest w slowach oszczedna....moze to moj charakterek dal sie paniom we znaki a moze ....zakres czynnosci???

ja owszem pytalam zdawkowa odpowiedz dostalam wiec zakonczylam rozmowe stwierdzeniem ze dziewczyny powinny sie cieszyc ze nie trafily na dziewczyne ktora ja w pazdzierniku w ubieglym roku zmienialam...nie zycze ...nie zycze nkomu takich wrazen

• Zgadzam się 1

9 minut temu, lucyna.beata napisał:

łoooooo:kopara:

i co teraz??

mnie intryguje kto tu przyjedzie ale...po ostatnich dziwnych zmianach agencja jest w slowach oszczedna....moze to moj charakterek dal sie paniom we znaki a moze ....zakres czynnosci???

ja owszem pytalam zdawkowa odpowiedz dostalam wiec zakonczylam rozmowe stwierdzeniem ze dziewczyny powinny sie cieszyc ze nie trafily na dziewczyne ktora ja w pazdzierniku w ubieglym roku zmienialam...nie zycze ...nie zycze nkomu takich wrazen

Jeszcze raz pojadę . Mam nadzieję , że tylko taką bajkę wymyślili dla ojej zmienniczki , żeby bezboleśnie pozbyć się jej ( jest baaaardzo trudna O.o) Jeżeli jednak to prawda , to będę szukać nowego miejsca ale będzie mi naprawdę szkoda :( i siebie i babci :smutek:

A tak fajnie tam wszystko poukładałam :przekleństwa:

1 minutę temu, Afryka napisał:

Ja pierdziu ,mam dość !!!! Przecież ja się najęłam do opieki ,a nie do popitalania jak hutnik przy wielkim piecu ! :mur:...

Deszczu ,wody , ochłodzenia ...chcę do domu !!! O.o

Do Afryka ? :haha:Tam tez upał

• Lubię to 3

1 minutę temu, violka napisał:

Jeszcze raz pojadę . Mam nadzieję , że tylko taką bajkę wymyślili dla ojej zmienniczki , żeby bezboleśnie pozbyć się jej ( jest baaaardzo trudna O.o) Jeżeli jednak to prawda , to będę szukać nowego miejsca ale będzie mi naprawdę szkoda :( i siebie i babci :smutek:

A tak fajnie tam wszystko poukładałam :przekleństwa:

no jest to irutyjace...ale wiesz violka...taka nasza robota...mowia ze nie powinno sie do pdp przywiazywac ale wiesz...raz ze ulozenie steli kosztuje sporo czasu i wysilku a dwa...ze jakiejs wiezi emocjonalnej..nie da sie...tak ja to widze...cos musi zaiskrzyc wtedy sie uklada

bedzie dobrze...musi byc....zawsze wychodzimy obronna reka

• Lubię to 1

1 minutę temu, Afryka napisał:

Ja pierdziu ,mam dość !!!! Przecież ja się najęłam do opieki ,a nie do popitalania jak hutnik przy wielkim piecu ! :mur:...

Mogę sie z Tobą podzielić :d U nas pada pada i pada :oklaski:

Teraz, lucyna.beata napisał:

no jest to irutyjace...ale wiesz violka...taka nasza robota...mowia ze nie powinno sie do pdp przywiazywac ale wiesz...raz ze ulozenie steli kosztuje sporo czasu i wysilku a dwa...ze jakiejs wiezi emocjonalnej..nie da sie...tak ja to widze...cos musi zaiskrzyc wtedy sie uklada

bedzie dobrze...musi byc....zawsze wychodzimy obronna reka

I tego się trzymam :cmok:

1 minutę temu, ORIM napisał:

nie taki bry. nawet wiatru nie ma a upał straszny

no wiem wiem tu tez..malo tego las sie pali kolo postdamu ...nie tak daleko ode mnie...ludzie sie popakowali troche nauczeni pozaremw grecji ale w gdansku tez nijako...

az sie boje ze cisza przed tym co od skandynawii idzie

5 minut temu, Afryka napisał:

ty nicka zmien....to sie schlodzisz:haha:

• Lubię to 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...