Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (2)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry - już, już, już i będę miała prawie tydzień wolnego . Skoczę do domu i zobaczę jak remont mieszkania przebiega . Kolega nadzoruje pracę fachowców, ale ....., wolę sama sprawdzić. Co uzbierałam to zostawię. A niech to ............:mur: .

• Lubię to 3
  • Zgadzam się 2

W dniu 22.07.2018 o 08:16, maras1 napisał(a):

witam w niedzielę,"Kto w niedzielę zap.....la, temu pikawa nawala":d

Rozwiń  

KOCHANE .... dopiero teraz dotalo do mnie ze dzis mamy NIEDZIELE .... piernik przez te wyjazdy i powroty czas mi sie zatrzymal i bylam pewna ze dzisiaj PIATEK ;;;))))

• Lubię to 2
  • Zgadzam się 2

W dniu 22.07.2018 o 08:59, Lisa_Ona napisał(a):

Miłego piątku     :haha: i Tobie życzę.   :o

Rozwiń  

Ha Ha ha ...to chyba przez noce nieprzespane ... DNI mi sie zatrzymaly ... Padam ze smiechu ...bo tak bylam pewna ze dzis PIATEK ... az Basia mnie pytala ile wypilam ??? ;;;)))  :donos: musze zwolnic ...

• Lubię to 5

W dniu 22.07.2018 o 09:04, anna5826 napisał(a):

Ha Ha ha ...to chyba przez noce nieprzespane ... DNI mi sie zatrzymaly ... Padam ze smiechu ...bo tak bylam pewna ze dzis PIATEK ... az Basia mnie pytala ile wypilam ??? ;;;)))  :donos: musze zwolnic ...

Rozwiń  

Musisz zwolnić? To Ty myślałaś , że dzisiaj już ten piątek z następnego weekendu ?

• Lubię to 3
  • Zgadzam się 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

Pokaż więcej  

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

Pokaż więcej  

• Dodaj nową pozycję...