Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Nie otrzymałaś wynagrodzenia ? Gdzie zgłosić :)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

6 godzin temu, Gość OlaLA napisał(a):

tak to ta firma ten profil i ten tel mieli dwa adresy mailowe 

teraz sprawdziłam dokładnie. Na umowie nie było loga wiec nie wiem czy firma była podpięta pod inna czy o co tam dokładnie chodziło. Jak wejdziecie w google i klikniecie w link rzekomej strony kto otwierają się oferty ale proponowałabym uważać 

IMG_3333.jpg

IMG_3334.jpg

IMG_3338.PNG

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Jedne zamykają i otwierają drugie. Zobaczcie w raportach sprawozdaniach ile te agencje zarabiają to wam galy wypadną o co jest ta cała walka. Jak pracowałam w Gliwicach to przeszłam przez 4 agencje tego samego zarządu. CZTERY! ile zostało po latach. Tylko 1 + 1 nowa kolejna. 

W dniu 23.11.2024 o 12:08, Gość Kasix napisał(a):

Jedne zamykają i otwierają drugie. Zobaczcie w raportach sprawozdaniach ile te agencje zarabiają to wam galy wypadną o co jest ta cała walka. Jak pracowałam w Gliwicach to przeszłam przez 4 agencje tego samego zarządu. CZTERY! ile zostało po latach. Tylko 1 + 1 nowa kolejna. 

Gdzie te zarobki znaleźć? 

Kochani nie do końca nie zgłaszając nic nie da ja kiedyś pracowałam  się w firmę która sprzedawała t e p s e rekrutując mnie mówili że to plus i Orange . Po zatrudnieniu okazało się że robią machloje . Zaraz po tym się szybko zwolniłam i wyjechałam do Niemiec . 5 lat później wezwano mnie do prokuratury na świadka . Ludzie zaczęli składać wezwania . Niby nie duża kwota a jednak . Okazało się że facet miał kilka spółek w różnych miastach . I kombinował mimo że ja byłam zatrudniona we Wrocławiu wezwano mnie do Wałbrzycha . Więc nieźle kręcił w ogóle inną nazwą firmy o mojej jeszcze nie słyszeli . Więc nie jest tak że można bezkarnie kraść . Karma e końcu wróci ale musicie zgłaszać . 

Prokuratura sobie klocki poskłada oczywiście jeśli coś jest incydentalne to oki ale jeśli coś wchodzi w nawyk jak już mówiłam i wpłynie sporo skarg to może być podstawą do wcześnie postepowania więc nawet jeśli na dzień dzisiejszy umorzą wam postępowanie nie wiadomo co przyniesie przyszłość 

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...