Skocz do zawartości

Ktoś korzysta/ł z serwisu Temu?

Gość Szyszka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

14 godzin temu, Gość Luiza napisał(a):

Nie przegadasz. Polak 5 złoty taniej to kupi nawet od ruska i chińczycy z tego korzystają. 

Rudą torbę za darmo polecają jako okazję dnia. Trzeba jakichs zakupów dokonać aby człowiekowi to wcisnęli :D

Gość Anna Daria
W dniu 20.10.2024 o 10:33, Gość Aria napisał(a):

A wszystko zaczelo sie od tego ze cwani Europejczycy szukali taniej siły roboczej i teraz ta tania siła robocza konkuruje coraz lepsza jakością z nimi swoimi produktami co widać na załączonym obrazku bo temu zje allegro i Amazona. 

Chińczycy mogą ten sam produkt zrobić porządnie za 69 złotych lub po taniości za 39. Który kupi Polak? 

W dniu 25.10.2024 o 09:35, Kolodko napisał(a):

"ten sam"

Żona też kupuje kosmetyki w pepco czy woli droższe? Przeciez to to samo. Chociaż wolę nie wiedzieć. Perfumy też kupujecie za 25 złotych w formie podrób bo to to samo?

W dniu 27.10.2024 o 11:36, Gość Jaija napisał(a):

Żona też kupuje kosmetyki w pepco czy woli droższe? Przeciez to to samo. Chociaż wolę nie wiedzieć. Perfumy też kupujecie za 25 złotych w formie podrób bo to to samo?

Nie wiem, nie znam się, zarobiona dziś jestem.

Chiny wygryzają Polskę. W tych branżach będzie najgorzej

Polski eksport spada. Wśród najbardziej tracących branż w zależności od spadku tonażu eksportu ogółem znalazły się: baterie elektryczne, sprzęt oświetleniowy, pojazdy, urządzenia dźwigowe, wyposażenie elektryczne do pojazdów, łożyska, koła zębate, przekładnie, pompy i sprężarki, produkcja mebli biurowych i sklepowych, materace, urządzenia klimatyzacyjne.

Dalej wspierajcie Chinoli to i w najlepszym razie u Chinoli będziecie robić albo nic nie robić bo Chiny zdominują wszystko i przestaniemy sami cokolwiek produkować bo Polak wybierze tanie Chińskie o ile i na chińskie będzie go wtedy stać.

Wojnę cenową wygrywają Chiny i nikt tego nie zatrzyma. Teraz pokazują nam, że nakładanie cła zaboli nas mocniej niż kiedykolwiek. A już niedługo na polskich ulicach czy tego chcemy czy nie zobaczymy takie auta, ale jak zobaczycie ceny to sami zakupu nie wykluczycie.

Gość Aniowska
W dniu 31.10.2024 o 15:10, Gość Filipek napisał(a):

Wojnę cenową wygrywają Chiny i nikt tego nie zatrzyma. Teraz pokazują nam, że nakładanie cła zaboli nas mocniej niż kiedykolwiek. A już niedługo na polskich ulicach czy tego chcemy czy nie zobaczymy takie auta, ale jak zobaczycie ceny to sami zakupu nie wykluczycie.

Mój sąsiad w czerwcu odebrał chińskiego MG i jest zadowolony z jakość/cena. Ja znam się tylko na kolorach ale to auto wygląda nie gorzej niż mój nissan.  

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...