Skocz do zawartości

Forumowa płytoteka :)

Gość aga
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, INEZ napisał:

@Funny jako muzykolubna:oklaski:@waldiroom jako pasjonat ,wielbiciel i znawca muzyki filmowej :oklaski: pozwolicie ,że zasięgnę waszej opini na temat muzyki z filmu ,Farewell".Film z 2019 roku.komediodramat  podobno .Niestety nie widziałam filmu ale muzyka mnie zafascynowała.

Jestem ciekawa waszej opini .Tylko proszę szczerze

Inez, przesłuchałem kilka propozycji : o ile i ten soundtrack Ci chodziło 

na moja uwagę zasłużyła aranżacja : ciekawa , choć mnie osobiscie filmowo-muzycznie  bardzie „jara”  wszelkiego rodzaju batalistyka, heroizm i muza z tym związana 

ałe ale ... jest tam ostatni kawałem, przy którym - pamietam to dokładnie - tańczyłam po raz pierwszy tuląc do siebie dziewczynę na szkolnej dyskotece : to ten

10 minut temu, Heidi napisał:

Książkę  ogarnęłam  2 razy.  Raz jako  licealistka, potem  jako dojrzała kobieta. Niesamowite jest, jak z biegiem lat zmieniamy  priorytety . Dobranoc 

Bagaż doświadczeń nas zmienia ,kształtuje 

Edytowane przez Funny

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...