Skocz do zawartości

Forumowa płytoteka :)

Gość aga
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Heidi napisał:

@Funny  coś Ty puściła? Wszystkie pióra najpierw mi stanęły  dęba,  a potem je sobie wyskubałam:smutek:.  Do  tego jeszcze  szyję sobie ukręciłam :mur:Jak ja się teraz światu pokażę:szok:?  

@Heidi @Funny mnie to Black Sabbath jakoś tak przypomina... onegdaj słuchałem tej kapeli. I powiem, że jest kilka pozycji do dziś na mojej liście "best of the best"

np.   

oraz bezapelacyjnie ten

Edytowane przez waldiroom
dodałem treść

3 godziny temu, elf napisał:

@Funny szczerze, wstawki gitary prowadzącej mistrzowskie.  Niby w konwencji Sabatonu a jednak ten Bit  nie przemawia tak mocno do mnie. Może po prostu  dudy na początku mnie  nie zachwyciły. Momenty bez tekstu zajefajne. Można się zanurzyć w dźwiękach po pachy i niea się wrażenia blotnej topieli.

Jessss  jak będziesz miała kiedyś czas i ochotę zajrzyj w ich dyskografię

Godzinę temu, waldiroom napisał:

@Heidi @Funny mnie to Black Sabbath jakoś tak przypomina... onegdaj słuchałem tej kapeli. I powiem, że jest kilka pozycji do dziś na mojej liście "best of the best"

np.   

oraz bezapelacyjnie ten

Znam takiego co siedzi w ich muzyce po uszy

2 godziny temu, waldiroom napisał:

@Heidi.... oooo  Heidiiiii, jestem pod wrażeniem. J. Barry - impresive. Ale Pianista mnie się przypomniał filmowo : tak pięknie :d... choć Chopina niespecjalnie podziwiam ... to pianino i Alex Broody zrobił z tego użytek

no popatrz ... jeśli jak @Wenusia  nie poszłaś z kurami spać , dla podkreślenia roli pianina 

Czasem tylko ubrać buty i po prostu pobiec przed siebie .....z tą muzyką

Edytowane przez Funny

8 godzin temu, waldiroom napisał:

@Heidi.... oooo  Heidiiiii, jestem pod wrażeniem. J. Barry - impresive. Ale Pianista mnie się przypomniał filmowo : tak pięknie :d... choć Chopina niespecjalnie podziwiam ... to pianino i Alex Broody zrobił z tego użytek

no popatrz ... jeśli jak @Wenusia  nie poszłaś z kurami spać , dla podkreślenia roli pianina 

Hi leżę z kurami i słucham muzy, , ,,potrafisz zagrać do snu :love:

2 godziny temu, Wenusia napisał:

Hi leżę z kurami i słucham muzy, , ,,potrafisz zagrać do snu :love:

Hmmm ktoś tu jednak pierwszy z kurami „wstał” Ja co prawda troszkę  później ale nie było czasu tu zajrzeć

dzien dobry i coff GIFmiłej dnia przy kawie 

38 minut temu, waldiroom napisał:

Hmmm ktoś tu jednak pierwszy z kurami „wstał” Ja co prawda troszkę  później ale nie było czasu tu zajrzeć

dzien dobry i coff GIFmiłej dnia przy kawie 

Pięknie dziękuję za kawusię :love:

Tak tak to jest jak siedzi się po nocach i imprezuje przy dobrej muzie  :trele:

Ja zazwyczaj wstaję godzinę przed PDP, żeby kawkę spokojne wypić i :papieros: ale też nie zawsze tu mam czas wejść bo qpę :telefon: się rozbrzmiewa jak tylko zapalę światło w telefonie :szydera:

Miłego dzionka życzę :hura:

2 minuty temu, waldiroom napisał:

szykowałem na wczorajszą imprezę, ale łóżko zwyciężyło.... odjechałem ze słuchawkami na uszach

Dodam tylko, że byłem tam... miód i mleko piłem ....chyba najlepsza dyskoteka w Polsce Ekwador :d

Jeśli wcześniej się nie chwaliłem to teraz to powiem ... Techno to kolejna z moich fascynacji... Jak wczoraj przygotowywałem muzę na impre u @Wenusia.... to mi się odjechało . kosmicznie - jak po "extazy"

No cóż "manieczki" były wczoraj, a dzisiaj jest sobota i trzeba się uspokoić 

może coś na początek dobrego popołudnia :

zalecam słuchawki i nastawić na full

Edytowane przez waldiroom
dodałem treść

@Funny gdzie jesteś ??? Masz coś w zanadrzu - wiele już słyszałem...ale nic od 14 godzin nie pusciłaś tutaj, a mnie ssanie muzyczne dopada :haha:

Chciałbym maleńki pojedynek stoczyć.... A Ty mnie kilka razy muzycznie zaskoczyłaś ( zachwyciłaś) xd:d Dawaj - nie daj się prosić dłużej .... Wszyscy na tym skorzystają.... choć jest nas niewiele to tak wiele może zdziałać.... :oklaski: 

Godzinę temu, waldiroom napisał:

Dodam tylko, że byłem tam... miód i mleko piłem ....chyba najlepsza dyskoteka w Polsce Ekwador :d

Jeśli wcześniej się nie chwaliłem to teraz to powiem ... Techno to kolejna z moich fascynacji... Jak wczoraj przygotowywałem muzę na impre u @Wenusia.... to mi się odjechało . kosmicznie - jak po "extazy"

Tak trzymaj  :dobrze:

3 godziny temu, waldiroom napisał:

@Funny gdzie jesteś ??? Masz coś w zanadrzu - wiele już słyszałem...ale nic od 14 godzin nie pusciłaś tutaj, a mnie ssanie muzyczne dopada :haha:

Chciałbym maleńki pojedynek stoczyć.... A Ty mnie kilka razy muzycznie zaskoczyłaś ( zachwyciłaś) xd:d Dawaj - nie daj się prosić dłużej .... Wszyscy na tym skorzystają.... choć jest nas niewiele to tak wiele może zdziałać.... :oklaski: 

Doszłam w końcupo całym dniu poniewierki mam coś

Edytowane przez Funny