Skocz do zawartości

Forumowa płytoteka :)

Gość aga
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

3 godziny temu, Gość Big☆ napisał(a):

Dobra muzyka na Sylwestra, żeby jeszcze w takiej scenerii... Będzie zwykła domówka i podziwianie sztucznych ogni z okien i powitań Nowego Roku z różnych stolic ale też może być fajnie.

Big Star  .skojarzyłam że..chyba trzeba będzie nowe jeansy kupić - większy rozmiar hehe. Trzeba  trochę pohulać!💃

5 godzin temu, Gość ☆Chips napisał(a):

Americanos - Blue Jeans ... częsty motyw w różnych utworach. Kojarzy się z USA jak różne, inne stereotypy  o karierze, bogactwie, przestępczości.  Lana del Rey w utworze  Blue Jeans pięknie śpiewa o tęsknocie i miłości do gangstera ale to tylko piosenka.

1 godzinę temu, Gość Pożegnanie☆egoroku napisał(a):

"To był rok dobry rok

Z żalem dziś żegnam go"...

No tak raczej o tym mijającym roku nie zaśpiewam  bo był taki sobie...  .ale  też aż tak żegnać go nie będę:)) Żeby nie te rytmy i wykonawcy to prawie dark Gothic hehe.

Jak to na domówce pewnie będzie podglądanie sylwestra w TV. W dwójce ma wystąpić Bryan Adams. Lubię  jego niektóre utwory.

Po calym dniu leniuchowania ,,na lekko"🙃

No az 2 × ?Nieznośnie lekko 😂

No to dodam jeszcze coś co już kiedyś tu bylo a mnie sie jeszcze nie znudziło😉

No obiecuje że idę już w bety bo mnie łoże wzywa .Dobrego wślizgu w 2025 (to już za 2 dni)🤗

Na pewno będzie wesoło na imprezie sylwestrowej ale aż tak chyba się nie rozkręci jak w " Trombone". Chociaż kto wie?

Dobrze , że to imprezowanie zacznie się jutro , bo gdyby dziś to nie wytrzymałabym do północy. Trzeba było trochę rzeczy ogarnąć a tu jakieś zmulenie i zero energii. Poniekąd pewnie przez szarą i mglista pogodę. Idę niedługo spać , żeby jutro mam nadzieję być w lepszej formie.

"The Sound od Silence"  wolę w wykonaniu Simon& Garfunkel.  Ale nawet w tej wersji Disturbed raczej nie do wesołej zabawy. 

Gość ☆szy_brat
1 godzinę temu, Gość Winter napisał(a):

Na pewno będzie wesoło na imprezie sylwestrowej ale aż tak chyba się nie rozkręci jak w " Trombone". Chociaż kto wie?

Dobrze , że to imprezowanie zacznie się jutro , bo gdyby dziś to nie wytrzymałabym do północy. Trzeba było trochę rzeczy ogarnąć a tu jakieś zmulenie i zero energii. Poniekąd pewnie przez szarą i mglista pogodę. Idę niedługo spać , żeby jutro mam nadzieję być w lepszej formie.

"The Sound od Silence"  wolę w wykonaniu Simon& Garfunkel.  Ale nawet w tej wersji Disturbed raczej nie do wesołej zabawy. 

Na pewno będzie wesoło na imprezie sylwestrowej ale aż tak chyba się nie rozkręci jak w " Trombone". Chociaż kto wie?

☆Rozkręci się. Zapewniam.

Dobrze , że to imprezowanie zacznie się jutro , bo gdyby dziś to nie wytrzymałabym do północy.

Jest 23.oo, rozbudowane, wspaniałe menu przygotowane.  Nogi w *wulgaryzm* po same pęciny.

Trzeba było trochę rzeczy ogarnąć a tu jakieś zmulenie i zero energii.

☆Na oparach ale masz połowę moich chęci. Zasilanych "Berliner". X3.

Poniekąd pewnie przez szarą i mglista pogodę. Idę niedługo spać , żeby jutro mam nadzieję być w lepszej formie.

☆Będziesz. Ja w Ciebie wierzę ♥️

"The Sound od Silence"  wolę w wykonaniu Simon& Garfunkel.  Ale nawet w tej wersji Disturbed raczej nie do wesołej zabawy. 

☆Specjaknie dla Ciebie:

16 godzin temu, Gość ☆szy_brat napisał(a):

Na pewno będzie wesoło na imprezie sylwestrowej ale aż tak chyba się nie rozkręci jak w " Trombone". Chociaż kto wie?

☆Rozkręci się. Zapewniam.

-Tak?  To się okaże 🥳😀

☆Będziesz. Ja w Ciebie wierzę ♥️

☆Specjaknie dla Ciebie:

Dzięki 😀😘

W dniu 29.12.2024 o 22:18, Amaranta napisał(a):

No az 2 × ?Nieznośnie lekko 😂

No to dodam jeszcze coś co już kiedyś tu bylo a mnie sie jeszcze nie znudziło😉

No obiecuje że idę już w bety bo mnie łoże wzywa .Dobrego wślizgu w 2025 (to już za 2 dni)🤗

Już można odliczać 🕛🥳

Szczęśliwego Nowego Roku 2025💃

2 godziny temu, Gość Big☆ napisał(a):

Fajne😊.

Nowy  Rok przywitany  w wesołym nastroju . Tym razem bez planów , postanowień  i podsumowań bo na to był czas przed Sylwestrem.

.A plany tak może tylko lekko określone  z marginesem na improwizację. Z tego co zauważyłam większość ludzi nie planuje . Było wesoło bo plan bez planu  w dziwny ,sposób zapowiedziała w Sylwestra osoba która  zawsze planuje😀.