Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (3)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

27 minut temu, Janeczka1963 napisał:

Podmuchaj :345_cloud_tornado: trochę w moją stronę, proszę, we Franfurcie nadal żar leje się z nieba, słoneczko nie chce dać odpocząć, wczoraj synowa od pdp włączyła nam klimatyzator, w pokojach mamy przyjemnie, za to w kuchni skwar, no bo trzeba coś jeść:szydera:

IMG-20210307-WA0011.jpg

Klimatyzator - ale masz wypas Dmucham i dmucham by się podzielić trochę. Ładnie tam ( jeszcze nie byłem we Frankfurcie )

• Lubię to 2

19 minut temu, Funny napisał:

Dzien doberek :oklaski:Dzis szczepienie, moje, pierwsza dawką .Będę się darła :szydera:w niebogłosy .:$Milego dnia i żebyście się nie roztopili czego i sobie życzę

PF…. Robisz ?

mnie tez zmusili ( rodzinny atak na moja niezależność ) nie miałem szans …

ale tyle wolności poszczepiennej zapowiadają, ze uległem pomijając całą ideologie zasadności szczepień.

53705E10-FCB9-4D58-8FB3-400D840B20C7.jpeg

• Lubię to 3

1 minutę temu, waldiroom napisał:

Ty mnie kuś

Byłam w wielu miastach w De, ale Frankfurt ma to coś co przyciąga, nie dość że jest wiele do zwiedzania to jeszcze jest bardzo dużo zieleni, parków, stawów, fontann... Uwielbiam to miasto, byłam tam pół roku i kiedy jestem w pobliżu zawsze tam wpadnę, chociażby na obiad u Turka ...polecam

• Lubię to 2

27 minut temu, waldiroom napisał:

Klimatyzator - ale masz wypas Dmucham i dmucham by się podzielić trochę. Ładnie tam ( jeszcze nie byłem we Frankfurcie )

to taki wolnostojący, rurę się za okno wywala, ale chłodzi, i to jest najważniejsze, 

Frankfurt jest fajny, ja mieszkam w dzielnicy Oberrad, za oknem mam pola, a z okna widzę całe centrum z wieżowcami, 10 minut spacerkiem do lasu, nad Men też 10 minutek idę, albo jadę na rowerku, bardzo mi się tu podoba. 

20210305_180514.jpg

• Lubię to 1

16 minut temu, Janeczka1963 napisał:

to taki wolnostojący, rurę się za okno wywala, ale chłodzi, i to jest najważniejsze

Znam taki -  miałem w PL jak mieszkałem na tzw. „Kwadracie” do 30 m2 daje radę, tylko hałasuje ( co jest zawsze lepsze niż gorąc)

Edytowane przez waldiroom
  • Lubię to 2

Godzinę temu, Wenusia napisał:

Ich habe keine Ahnung co to się dzieje z tą temperaturą  

... Z tym dmuchaniem" to bym uważała :haha:

Dmuchać każdy może … lepiej lub gorzej efekt finału jest „Wazny” czy będzie mokro czy nie

• Lubię to 1

51 minut temu, waldiroom napisał:

Znam taki -  miałem w PL jak mieszkałem na tzw. „Kwadracie” do 30 m2 daje radę, tylko hałasuje ( co jest zawsze lepsze niż gorąc)

Zgadza się to zależy ile KW ma ale przy zamkniętym pomieszczeniu da radę, gorzej z opróżnianiem pojemnika... 

47 minut temu, waldiroom napisał:

Dmuchać każdy może … lepiej lub gorzej efekt finału jest „Wazny” czy będzie mokro czy nie

. ... wtedy może być mokro

Ps. Kiedyś uczyłam się gwizdać, ojć moje łapki, broda i wszystko inne było mokre od.... dmuchania :haha:

• Lubię to 1

Godzinę temu, Janeczka1963 napisał:

to taki wolnostojący, rurę się za okno wywala, ale chłodzi, i to jest najważniejsze, 

Frankfurt jest fajny, ja mieszkam w dzielnicy Oberrad, za oknem mam pola, a z okna widzę całe centrum z wieżowcami, 10 minut spacerkiem do lasu, nad Men też 10 minutek idę, albo jadę na rowerku, bardzo mi się tu podoba. 

20210305_180514.jpg

Piękny widok

... A teraz idę na loda do Włocha Ooo :trele:

• Lubię to 1

2 godziny temu, waldiroom napisał:

Daje rade, z 28° w mieszkaniu spadło do 25°, nie jest źle :oklaski:

3 godziny temu, waldiroom napisał:

PF…. Robisz ?

mnie tez zmusili ( rodzinny atak na moja niezależność ) nie miałem szans …

ale tyle wolności poszczepiennej zapowiadają, ze uległem pomijając całą ideologie zasadności szczepień.

53705E10-FCB9-4D58-8FB3-400D840B20C7.jpeg

I tu popieram bez względu jaki tzn który :p numerek wybrałeś

• Lubię to 1

Witam się z Wami serdecznie:d wpadam i wypadam z forum:cool: ale po prostu nie mam czasu .Chyba się czas zepsuł ,bo przyspiesza mi ciągle. Korzystam z uroków lata jak tylko mogę ale dziś to trochę za ciepło. Nic to dopinam kawkę a wieczorem grill i piffko:d

Niestety już muszę pomyśleć nad wyjazdem do dojczandii.

• Lubię to 1

5 godzin temu, Kleopatra napisał:

Witam się z Wami serdecznie:d wpadam i wypadam z forum:cool: ale po prostu nie mam czasu .Chyba się czas zepsuł ,bo przyspiesza mi ciągle. Korzystam z uroków lata jak tylko mogę ale dziś to trochę za ciepło. Nic to dopinam kawkę a wieczorem grill i piffko:d

Niestety już muszę pomyśleć nad wyjazdem do dojczandii.

Jednym słowem czerpiesz garściami przed „tyrką”

• Lubię to 2