Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (3)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, SYLWIAK napisał:

Dzieńdoberek kochane poranek senny.. Zostało coś kawy ??? Swoją wypiłam, ale wasza lepiej smakuje:kawa2:

Widzisz ile masz propozycji nie do odrzucenia  

Można przebierać jak w ulęgałkach  :szydera:

Kawy Ci u nas dostatek, proszę :wino: upss miała być :haha:

6 minut temu, FairCare365 napisał:

Wir bieten Legale Arbeitstelle in der Schweiz für Seniorenbetreuunge  Netto bis 2700.- individuell 

Welche Regionen und wo. Sollen wir verstehen, dass der Vertrag auch die Krankenversicherung abdeckt?

1 godzinę temu, Wenusia napisał:

Idę na spacer, słoneczko wreszcie wyszło ☀

Do później misiaki pysiaki aaa i kawę zostawię co byście tymi liśćmi nie musieli się wypychiwać :szydera:

oj to nie to miało być

IMG-20210527-WA0004.jpg

IMG-20210521-WA0002.jpg

Nieeeeeeeee:sos: podziękuję za tego pierwszego gościa, koleżanka a owszem a tak:d

Edytowane przez Kleopatra ?

2 godziny temu, Kleopatra napisał:

Nieeeeeeeee:sos: podziękuję za tego pierwszego gościa, koleżanka a owszem a tak:d

Pewnie wolisz filmowców, niż filmowanych :haha:. Przydałaby się jakaś sesja zdjęciowa np. małego palca u nogi:szydera:. Zamiast dużego fetysza, taki mały fetyszek:szydera:

17 minut temu, Heidi napisał:

Pewnie wolisz filmowców, niż filmowanych :haha:. Przydałaby się jakaś sesja zdjęciowa np. małego palca u nogi:szydera:. Zamiast dużego fetysza, taki mały fetyszek:szydera:

Podobno jestem fotogeniczna :szydera:Niech filmuje fotografuje:szydera: Fetyszek paluszek :szydera: u stópki oczywiście.Masz u mnie jak w banku.Kobiety typu Katarzyny Dowbor niestety :szydera:zbierają laury Więc masz szansę:szydera: Nie obrażę sie

1 minutę temu, Kleopatra napisał:

Lubisz kucharzyć?:d

A co ? chciałabyś , żeby ci  kopytko z lakierownymi paznokciami ugotował:szydera:  i na złotym talerzu podał, na czerwonym dywanie w Hollywood, i jeszcze złotą palmą powachlował :haha:?

@Tomi już zaklepany na imprezę u mnie :czytaj:

2 minuty temu, Heidi napisał:

A co ? chciałabyś , żeby ci  kopytko z lakierownymi paznokciami ugotował:szydera:  i na złotym talerzu podał, na czerwonym dywanie w Hollywood, i jeszcze złotą palmą powachlował :haha:?

@Tomi już zaklepany na imprezę u mnie :czytaj:

Nie bądź zaborcza:szydera: Czerwony dywan wolisz czy spotkanie z tajemniczym nieznajomym :szydera: Wiesz że im młodszy tym ma większą wartość:szydera:

8 minut temu, Kleopatra napisał:

Podobno jestem fotogeniczna :szydera:Niech filmuje fotografuje:szydera: Fetyszek paluszek :szydera: u stópki oczywiście.Masz u mnie jak w banku.Kobiety typu Katarzyny Dowbor niestety :szydera:zbierają laury Więc masz szansę:szydera: Nie obrażę sie

Tak... fotogieniczna, ale w ciemni:szydera: i jeszcze w dodatku z prześcieradłem na głowie, i zdjęcia  super aparatem bez kliszy:szydera: . Do Kasi zgłoszę się jak będę budować mój następny Nowy Dom:szydera: . Marzy mi się elewacja w rude kropki:szydera: i końskim ogonem nad wejściem:szydera:. Belki przytrzymujące palisady z różami szerokie jak biodra samej  Kasi:szydera:. W pełnym kwitnieniu róż , pozwolę zrobić sesję  tylko z wiklinowym koszem na głowie:haha:

4 minuty temu, Kleopatra napisał:

Nie bądź zaborcza:szydera: Czerwony dywan wolisz czy spotkanie z tajemniczym nieznajomym :szydera: Wiesz że im młodszy tym ma większą wartość:szydera:

Tak. Zgadza się , na wagę jego młodych zębów:szydera:  i bujnego zarostu poniżej biustu do pępka:szydera:

34 minut temu, Heidi napisał:

Tak... fotogieniczna, ale w ciemni:szydera: i jeszcze w dodatku z prześcieradłem na głowie, i zdjęcia  super aparatem bez kliszy:szydera: . Do Kasi zgłoszę się jak będę budować mój następny Nowy Dom:szydera: . Marzy mi się elewacja w rude kropki:szydera: i końskim ogonem nad wejściem:szydera:. Belki przytrzymujące palisady z różami szerokie jak biodra samej  Kasi:szydera:. W pełnym kwitnieniu róż , pozwolę zrobić sesję  tylko z wiklinowym koszem na głowie:haha:

Ufff :szydera: cieszę się że wreszcie się zgodzisz:szydera: Też się ucieszy:szydera:

17 minut temu, Kleopatra napisał:

Ufff :szydera: cieszę się że wreszcie się zgodzisz:szydera: Też się ucieszy:szydera:

Dla Kasi , to sama promocja jej osoby:haha: . Przy mnie wypłynie na szerokie wody :szydera:. Ktoś musi być jej managerem:d. Nie wypada , żeby profity szły na jedno konto bankowe:czytaj:

5 minut temu, Heidi napisał:

Dla Kasi , to sama promocja jej osoby:haha: . Przy mnie wypłynie na szerokie wody :szydera:. Ktoś musi być jej managerem:d. Nie wypada , żeby profity szły na jedno konto bankowe:czytaj:

Tylko i wyłącznie dla niej:szydera: myślę że zaczarujesz swoimi pięknymi paznokciami:szydera: Wiesz jak czerwień działa:szydera:

5 minut temu, Kleopatra napisał:

Tylko i wyłącznie dla niej:szydera: myślę że zaczarujesz swoimi pięknymi paznokciami:szydera: Wiesz jak czerwień działa:szydera:

Zanim zaczaruję samą Kasię i operatora kamery ,  to jeszcze za uszkiem podrapię.... Oczywiście kamerzystę:haha:

20210527_193829.jpg

Żem się uśmiała po pachy Ziewczyny" :szydera: 

@Heidi 

@Kleopatra

Tylko program z Wami nakręcić i do smiechuWarte ' zapodać, nawet Kasię wymieciecie z czerwonego dywanu :haha:

A teraz mówię dobrej nocy wszystkim i każdemu z osobna misiaki pysiaki   śpijcie smacznie

IMG-20210203-WA0000.jpg

@Wenusia Hola , hola moja panno!!  Dokąd to ? Kucyka porwałaś Kasi czy jej szerokie biodra:grzmotnąć:? Jeśli tak, to za materac w basenie kamerzysty możesz robić:szydera:. Szampana pić nie będziesz, bo sternik będzie tobie wszelkie płaszyzny oliwą smarował:cmok:, boczki też:haha:, żebyś nam się czasem nie utopiła :wino:

7 minut temu, Heidi napisał:

@Wenusia Hola , hola moja panno!!  Dokąd to ? Kucyka porwałaś Kasi czy jej szerokie biodra:grzmotnąć:? Jeśli tak, to za materac w basenie kamerzysty możesz robić:szydera:. Szampana pić nie będziesz, bo sternik będzie tobie wszelkie płaszyzny oliwą smarował:cmok:, boczki też:haha:, żebyś nam się czasem nie utopiła :wino:

@Wenusia operator kamerzysta wciąż wolny:szydera: więc tylko paznokcie czerwone jak @Heidi:szydera: i sesja gotowa.Jak wolisz do pasa albo od.....:szydera: nie , nie wiem może do też:szydera:

Edytowane przez Kleopatra ?

4 minuty temu, Kleopatra napisał:

@Wenusia operator kamerzysta wciąż wolny:szydera: więc tylko paznokcie czerwone jak @Heidi:szydera: i sesja gotowa.Jak wolisz do pasa albo od.....:szydera:

@Wenusia już zakręcona jak słoik i śliska  jak sama oliwka:papieros:. Nadepnęłam na nią i wskoczyła prosto w bety:683_bed:

Edytowane przez Heidi