Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (3)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, Heidi napisał:

Jeśli  nie @gajiwymarucha, nie @gajowy, to  może  tylko samo

@rucha? :szydera:

Co To,  to nie: proszę tutaj nie wymyślać... nick ma oddawać w czesci tożsamość osoby ... to jakby podpis, winien być autentyczny i tajemniczy zarazem. W jakimś stopniu rozpoznawalny i broń Boże wyśmiewany . Byly tu takie gwiazdy  Ramon Serano ... 123 abc ,,, to takie pretensjonalne ... nie dla mnie 

Wiec „ rucha” odpada - tym bardziej ze to rodzaj żeński a ja jestem mężczyzną.

2 minuty temu, Heidi napisał:

Dobra.  Chowam się już pod kołdrę,  bo mnie  tu jeszcze dziś jakiś przystojny gajowy na rowerze odstrzeli?‍♀️

Wiem: Poplynęłyśmy dziś z @Kleopatra . To były tylko  żarty:cmok:.  

Dobranoc kochani.  

Teraz, waldiroom napisał:

Wiec „ rucha” odpada - tym bardziej ze to rodzaj żeński a ja jestem mężczyzną.

Wiemy o tym, że to był zły pomysł:tak2:

Wiemy,  że  jesteś na 100% naszym męskim skarbem :cmok:

Jutro kupię i zjem te galaretki za 0.99 i moje myśli  przestaną być włochato-kudłate:mur:

Grzecznie  zapytam@waldiroom , czy może  być

@Forseti ? 

Bóg uważany za najmądrzejszego i najbardziej elokwentnego z bogów Asgardu.  Był sędzią rozjemczym. Zawsze wysłuchiwał stron, by później wydać wyrok, w którym nie można było znaleźć żadnych uchybień, a który obie zwaśnione dotąd strony uważały za sprawiedliwy.

Teraz: nie oddasz mnie na szafot?

Witam wszystkich :d Piękne słoneczny dzień się zapowiada więc popołudniu pod znakiem zwiedzania. Pytałam wczoraj córki jaki kierunek do centrum obrać metrem , więc myślę że dziś lub jutro się wybiorę .Cóż jeszcze :haha: nie jestem nastolatką więc nie zakokochuje się od razu na zabój :szydera: ale Hamburg jest tak piękny, że w tym momencie jestem zauroczona miastem. Myślałam że Monachium skradło moje serce ale jednak nie .

Miłego dnia Wam życzę , dużo uśmiechu i dystansu do wszystkiego. Zupełnie przypadkiem zagościłam dziś na kilku profilach, paluszkiek mi się omsknął:trele:

Dzień dobry.  

Dziś we śnie bylam na wyspie Sumatra – Słońce jeszcze nie wzeszło, a świergot ptaków był prawie ogłuszający. Lokalni Polinezyjczycy z trudem przedzierali się przez dżunglę – tam nie było ścieżki. Nareszcie jeden z mężczyzn dostrzega ogon cywety i uśmiecha się i krzyczy: Na dziś poszukiwania zostały zakończone.

Dla każdego opiekuna  co z rana  oczy otwiera  Kopi Luwakxd.

10 godzin temu, Funny napisał:

Jedziesz na oparach nie dziwota, jeszcze tylko parę dni dasz rade .Z tą naszą robota to jest tak, że niezależnie jak jest czy pracujesz więcej głową ,ciałem czy tym i tym zmęczenie wyłazi. A zwłaszcza jak robimy krótkie pauzy w kraju .U mnie się znacznie poprawiło i już lepiej spię oby tak dalej do końca zlecenia a juz na koniec miesiąca micha mi się usmiechnie jeszcze bardziej a i coś jeszcze stanęłam dzis przy sklepie z kamieniami znalazłam 3 dla lwa jeden na pewno wybiorę przed zjazdem albo pierścionek albo ....zobaczę jeszcze

Cytryn,hematyt i turkus są przeznaczone dla wodników .W Murnau jest kilka sklepów z minerałami ,jest w czym wybierać .Jak coś sobie kupisz to chętnie bym zobaczyła za piśrednictwem poczty pantoflowej

1 godzinę temu, Kleopatra napisał:

Witam wszystkich :d Piękne słoneczny dzień się zapowiada więc popołudniu pod znakiem zwiedzania. Pytałam wczoraj córki jaki kierunek do centrum obrać metrem , więc myślę że dziś lub jutro się wybiorę .Cóż jeszcze :haha: nie jestem nastolatką więc nie zakokochuje się od razu na zabój :szydera: ale Hamburg jest tak piękny, że w tym momencie jestem zauroczona miastem. Myślałam że Monachium skradło moje serce ale jednak nie .

Miłego dnia Wam życzę , dużo uśmiechu i dystansu do wszystkiego. Zupełnie przypadkiem zagościłam dziś na kilku profilach, paluszkiek mi się omsknął:trele:

A tak miałem Cię już wcześniej pytać - dzień dobry :cześć2:

- bo już drugi raz zauważyłem jak „tłumaczysz” się ( poniekąd ) , ze weszlas na czyjś profil... Czy to jakiś nietakt, ze interesuje Cię jakaś osoba ? 
Ja czasami zaglądam na czyjeś profile - niezwykle rzadko wobec braku czasu - ale jak ktoś jest interesujący to może w innych tematach się tez wypowiada ...  

Ja przyznam bez bicia, ze w tej kwestii jestem niezwykle powściągliwy ... 

Najchetniej bym na muzycznym został i o muzyce porozmawiał , czy na filmowym pogadać kto jaka role zagrał lepiej ...

ILEŻ MOŻNA SIEDZIEĆ PRZY KAWIE 

Wiec pytam - czy to jakaś ujma ze się zagląda na czyjeś profile?

11 minut temu, waldiroom napisał:

A tak miałem Cię już wcześniej pytać - dzień dobry :cześć2:

- bo już drugi raz zauważyłem jak „tłumaczysz” się ( poniekąd ) , ze weszlas na czyjś profil... Czy to jakiś nietakt, ze interesuje Cię jakaś osoba ? 
Ja czasami zaglądam na czyjeś profile - niezwykle rzadko wobec braku czasu - ale jak ktoś jest interesujący to może w innych tematach się tez wypowiada ...  

Ja przyznam bez bicia, ze w tej kwestii jestem niezwykle powściągliwy ... 

Najchetniej bym na muzycznym został i o muzyce porozmawiał , czy na filmowym pogadać kto jaka role zagrał lepiej ...

Wiec pytam - czy to jakaś ujma ze się zagląda na czyjeś profile?

Już spieszę z odpowiedzią. Nie jestem osobą ciekawską a profil jest jak najbardziej prywatny.Wiem od innych osób jak niektórzy reagują na to że ktoś znow:szydera: wchodzi na czyjś profil a może i obserwuje. Ja tak to odbieram i staram się tego nie robić. Tak masz rację ileż można pić kawę ale kawa jest to temat bardzo neutralny, ja nie wdaje się , na forum oczywiście , w dyskusję na tematy polityczne , czy jakiekolwiek. Jak powiedziałeś jesteś bardzo powściągliwy , ja też. Co innego dyskusja w realu a co innego w wirtualnym świecie.

Nie nie jest to ujma, zaglądnąć na czyjś profil ,ale ja tego robić nie lubię i jeśli mi się to zdarzy więc tylko przypadkiem.

11 minut temu, Kleopatra napisał:

Już spieszę z odpowiedzią. Nie jestem osobą ciekawską a profil jest jak najbardziej prywatny.Wiem od innych osób jak niektórzy reagują na to że ktoś znow:szydera: wchodzi na czyjś profil a może i obserwuje. Ja tak to odbieram i staram się tego nie robić. Tak masz rację ileż można pić kawę ale kawa jest to temat bardzo neutralny, ja nie wdaje się , na forum oczywiście , w dyskusję na tematy polityczne , czy jakiekolwiek. Jak powiedziałeś jesteś bardzo powściągliwy , ja też. Co innego dyskusja w realu a co innego w wirtualnym świecie.

Nie nie jest to ujma, zaglądnąć na czyjś profil ,ale ja tego robić nie lubię i jeśli mi się to zdarzy więc tylko przypadkiem.

Ok rozumiem. Dzieki :cześć2:

51 minut temu, waldiroom napisał:

Można by zadać następne pytanie retoryczne: Ileż  razy  można  mówić  dzień  dobry.

Poza tym jak  widzimy/czytamy Każdy ma inną  wrażliwość.

Edytowane przez Heidi

12 minut temu, Heidi napisał:

Można by zadać następne pyta nie retoryczne: Ileż  razy  można  mówić  dzień  dobry.

Poza tym jak  widzimy/czytamy Każdy ma inną  wrażliwość.

Każdego dnia ... i każdej napotkanej osobie - bo to życzenie i zapowiedź dobrego dnia. Prowokuje pozytywne spojrzenie na świat i otaczających ludzi.

@Kleopatra  - zadanie : znajdź to

miejsce w Hamburgu ... zaczynałem swoją muzyczna wędrówkę od kapeli, która bodajże po raz pierwszy w tym miejscu występowała... a przynajmniej jeden z pierwszych koncertów ( kapela z GB)  

AFC0B4BB-560C-4D5A-ABB8-7AC19A741F9C.jpeg

Edytowane przez waldiroom

15 minut temu, waldiroom napisał:

Każdego dnia ... i każdej napotkanej osobie - bo to życzenie i zapowiedź dobrego dnia. Prowokuje pozytywne spojrzenie na świat i otaczających ludzi.

@Kleopatra  - zadanie : znajdź to

miejsce w Hamburgu ... zaczynałem swoją muzyczna wędrówkę od kapeli, która bodajże po raz pierwszy w tym miejscu występowała... a przynajmniej jeden z pierwszych koncertów ( kapela z GB)  

AFC0B4BB-560C-4D5A-ABB8-7AC19A741F9C.jpeg

Erotic Night Club:trele: faktycznie to wyzwanie. A przy okazji zapytam się ile płacą:szydera: oczywiście chodzi mi o gaże kapeli:trele: