Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (3)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Ramón Serano Lopez II napisał:

Dzień dobry Słoneczkom

Wrócilłem po zakupowym, porannym rajdzie. W kuchni wonio, że idzie oszaleć jęzorowi W marketach pustki ludzkie. P toaletowy jeszcze jest;) czyli jeść dają a nie ganiają. Pora na espresso ale po rozpakowaniu furmanki dobrodziejstw tego świata. I kawalątek "zachdu słoneczka". Jeszcze ciut jest więc dla chętnych lodówa otwarta:20210208_103244.thumb.jpg.1480e027d302b6d85f8078868edcf4e8.jpg

witam Cię, rzuć kawałkiem do mnie :oklaski:

11 minut temu, Funny napisał:

Widziałam kiedyś film w którym się tortami rzucali....

osobiście nie chciałabym żeby tort wylądował na mojej facjacie :nie_mówię:, ale ogląda się fajnie, jak ktoś jest obrzucany tortem :oklaski:

8 minut temu, Funny napisał:

Nie wiem co leczą oby z dobrym skutkiem  

z dobrym skutkiem, bo @Ramón Serano Lopez II już przybył :szydera:

Edytowane przez Janeczka1963

Dołącz do dyskusji

Publikujesz jako gość. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

Udostępnij

Sprawdź: SYMULATOR WYNAGRODZEŃ Katalog agencji Ranking agencji Oferty pracy ZARABIAJ WIĘCEJ!

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 12 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 360 tysięcy postów w ponad 30 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji naraz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...