Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (3)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Niezapominajka 67 napisał:

Dzień dobry kochani. Wstajemy, wstajemy :kawa: na was czeka 

Good Morning Help GIF by Satisfied CustomerJest ktoś chętny do pomocy przy pieczeniu ciasteczek? :d

Dzisiaj w nocy w Polsce przymroziło. Widok jest przecudny. Wszystko pokryte biela :oklaski:

Ja rozglądam się za zleceniem. Wczoraj @Wenusia uświadomiła mi, że nie mogę wyjechać wcześniej niż nie załatwię pewnej sprawy która wymaga mojej obecności i podpisu O.o

Udanego dnia w przyjnej atmosferze Wam życzę :dyskusja:

O prywatnego Berater-a masz pięknie i pewnie nie jest drogi wystarczy zapłata w buziaczkach ?

• Lubię to 2

8 godzin temu, Niezapominajka 67 napisał:

Dzień dobry kochani. Wstajemy, wstajemy :kawa: na was czeka 

Good Morning Help GIF by Satisfied CustomerJest ktoś chętny do pomocy przy pieczeniu ciasteczek? :d

Dzisiaj w nocy w Polsce przymroziło. Widok jest przecudny. Wszystko pokryte biela :oklaski:

Ja rozglądam się za zleceniem. Wczoraj @Wenusia uświadomiła mi, że nie mogę wyjechać wcześniej niż nie załatwię pewnej sprawy która wymaga mojej obecności i podpisu O.o

Udanego dnia w przyjnej atmosferze Wam życzę :dyskusja:

Załapię się jeszcze na łyczek? :kawa:

Nie było mnie od rana i zaś lekturę muszę nadrabiać  

Ale to wszystko przez tę ciasteczka @Niezapominajka 67 , czekałam aż się doczekałam  

A widzisz jak dobrze mieć Opiekunkę, przypomni, uświadomi i pocieszy

received_740113113582962.jpeg

received_231331361741871.jpeg

• Lubię to 3

58 minut temu, Patrycja781 napisał:

Cośmoja PDP dzisiaj nie w chumorze.Wstała bardzo późno...jakaś taka ni to nerwowa ni to zrezygnowana.Może pogoda ma na nią taki wpływ...No sama nie wiem,dam jej chyba dzisiaj trochę spokoju

Najlepiej się zbytnio nie rzucać w oczy i za dużo nie gadać, samo weszło samo wyjdzie

• Lubię to 1
  • Zgadzam się 2

5 godzin temu, Funny napisał:

No i nerwa mam bo termin u fryzjera był i się zmył w czwartek miałam iśćale że ja przezorna kobieta to targami z sobą nożyczki degażowki   i zwykle ,zaszaleje sama, co z tego wyjdzie nie wiem raz już się podjęłam tego wyzwania lustro mam odpowiednie to może się uda a jak się nie uda trudno, tu mnie nikt nie zna albo se papiloty pojadę kupić ?mniejsze ryzyko hmmm....nie... ryzykantka jestem Miłego ludziska

Dasz radę, jak coś nie wyjdzie zawsze możesz na łyso ogolić wtedy nawet papilotów nie będziesz musiała kupować, widzisz jaka oszczędność

• Lubię to 3

Godzinę temu, Wenusia napisał:

Załapię się jeszcze na łyczek? :kawa:

Nie było mnie od rana i zaś lekturę muszę nadrabiać  

Ale to wszystko przez tę ciasteczka @Niezapominajka 67 , czekałam aż się doczekałam  

A widzisz jak dobrze mieć Opiekunkę, przypomni, uświadomi i pocieszy

received_740113113582962.jpeg

received_231331361741871.jpeg

Czyje to w końcu ciastka są bo oszaleję zaraz,tzn. u kogo one teraz som  

• Lubię to 3

2 godziny temu, Patrycja781 napisał:

Cośmoja PDP dzisiaj nie w chumorze.Wstała bardzo późno...jakaś taka ni to nerwowa ni to zrezygnowana.Może pogoda ma na nią taki wpływ...No sama nie wiem,dam jej chyba dzisiaj trochę spokoju

Nie dziwota jak taka pogoda... my tu na tym adresie wszyscy jacyś dziś dziwni ,delikatnie pisząc jo tyż

• Lubię to 3

30 minut temu, Funny napisał:

No jak mam się pozbyć mojego atrybutu..☺️trzy paczki papilotów kupię w końcu w DE pracuje nogi se ogolęi kolana i foto machnę.A tu namiastka Łysonia

Ojj nie nie, to już lepiej kup sobie te papiloty

• Lubię to 2
  • Zgadzam się 1