Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Rozmowa przy kawie (3)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

9 godzin temu, marchewa napisał:

Mówili, że tu kawą dzielą xd Zrobię wam w termosie na jutro , bo zamierzam się powylegiwać :szydera: Gute Noc xdHungry Tom And Jerry GIF by MOODMAN

Chyba tą kawkę już ktoś wypił patrząc na obrazek, śmiem twierdzić , że po nocy jakieś myszki kawoszki tu grasują :tak2::haha:

• Lubię to 4

Dzień dobry. Ja już na nogach od 6.rano O.o

Wczoraj poszłam wcześniej spać to już zdążyłam się wyspać :oklaski:

Właśnie kawę dopijam i za robotę jakaś wypada się zabrać

Dzisiaj trochę mniej mrozno, wiem bo czubek nosa za drzwi wychyliłam jak pieska wypuszczałam. Może na już przygotuje :oklaski: 

wszystkim życzę i  niech szczęśliwa  Wam przyświeca :d

PS 

Wczoraj czytałam horoskop dla mojego znaku. Tak do końca to ja w te horoskopy nie wierzę ale jedno mnie zastanowiło, że akurat dla mojego znaku przewidują bardzo pomyślny okres jeżeli chodzi o sprawy zawodowe :oklaski:

Od dawna przymierzałam się do zmian a teraz postanowiłam działać ;)

Edytowane przez Niezapominajka 67
  • Lubię to 4

3 minuty temu, Wenusia napisał:

Dzień dobry Śpiochy :cześć:

Piąteczek, piątunio mamy, wstawać szkoda dnia :hura:

Miłego i spokojnego dnia życzę :cmok:

Dziś u mnie wietrznie i zimno brrr, strach wychodzić na tarasy :donos:

Się pytam... Kto wydudlał kawę z termosu no kto?

IMG-20201127-WA0002.jpg

Może byś świeża zaparzyła

• Lubię to 1

1 godzinę temu, Wenusia napisał:

Dzień dobry Śpiochy :cześć:

Piąteczek, piątunio mamy, wstawać szkoda dnia :hura:

Miłego i spokojnego dnia życzę :cmok:

Dziś u mnie wietrznie i zimno brrr, strach wychodzić na tarasy :donos:

Się pytam... Kto wydudlał kawę z termosu no kto?

IMG-20201127-WA0002.jpg

Ło śliczne te rudzielce ❤️

• Lubię to 4

Dobry ,dobry ale ten czas zapiernicza za mną już 7 tyg pracy i powiem Wam że zleciało.Standardowo jeżdżę na 6-7 ,ale przez tą Coronkę przedłużam ostatnio konkretnie .Tu dobre miejsce dlatego warto  .Oby tak dalej,  jeszcze grudzień i może dalej do początku lutego .Miłego dnia cukiereczki ,landryneczki ,pralineczki i rodzynki

nuta-muzyka-litera-rysunek-rysunek_csp51611393.jpg

Edytowane przez Funny
  • Lubię to 3
  • Zgadzam się 1

21 minut temu, Funny napisał:

Dobry ,dobry ale ten czas zapiernicza za mną już 7 tyg pracy i powiem Wam że zleciało.Standardowo jeżdżę na 6-7 ,ale przez tą Coronkę przedłużam ostatnio konkretnie .Tu dobre miejsce dlatego warto  .Oby tak dalej,  jeszcze grudzień i może dalej do początku lutego .Miłego dnia cukiereczki ,landryneczki ,pralineczki i rodzynki

nuta-muzyka-litera-rysunek-rysunek_csp51611393.jpg

No u mnie też podobna sytuacja, zazwyczaj jeżdżę na 6 tygodni... A już prawie 7 tydzień leci :tak2: 

Oby do 2 stycznia i chyba do domu zjadę bo straszliwie tęsknię  

Słyszałam że w DE jakieś obostrzenia zwiększyli do 11 stycznia, ale co i jak nie wiem? 

• Lubię to 2

16 minut temu, Wenusia napisał:

No u mnie też podobna sytuacja, zazwyczaj jeżdżę na 6 tygodni... A już prawie 7 tydzień leci :tak2: 

Słyszałam że w DE jakieś obostrzenia zwiększyli do 11 stycznia, ale co i jak nie wiem? 

@WenusiaTez powinnam 5 .01 zjechać do kraju(koniec kontraktu i zmienniczka wraca )ale firma poszuka mi jeszcze na styczeń nową rodzinę ,miałam wrócić właśnie w styczniu do Kolonii do 101 babci ,ale niedawno zmarła .Jest też założenie, że jeśli nie znajdą mi czegoś dobrego to zjadę do domu i może poczekasz na granicy 3 dni i się spotkamy?

Edytowane przez Funny
  • Lubię to 2

18 minut temu, Funny napisał:

@WenusiaTez powinnam 5 .01 zjechać do kraju(koniec kontraktu i zmienniczka wraca )ale firma poszuka mi jeszcze na styczeń nową rodzinę ,miałam wrócić właśnie w styczniu do Kolonii do 101 babci ,ale niedawno zmarła .Jest też założenie, że jeśli nie znajdą mi czegoś dobrego to zjadę do domu i może poczekasz na granicy 3 dni i się spotkamy?

Ahahaaa tak ale zależy na którym zjeździe  

Ich gehe nach oben :oklaski:

Po co czekać, skróć o 3 dni i przyjedź do mnie

• Lubię to 1

3 godziny temu, Wenusia napisał:

I dobrze że nie wieszxd

Mniej wiesz,krócej zeznajesz.

Witam przy okazji:cześć2:

• Lubię to 3

2 godziny temu, Niezapominajka 67 napisał:

@geronimo na wspólną kawę liczyłam :(a Ty tak chybcikiem i mimochodem O.o

Ja teraz kawę będę piła to może jeszcze ktoś chętny się znajdzie :dgiphy.gifSad Freak Out GIF by Jonas MosessonKawa czy herbata????:d

Czy coś zostało dla mnie ?mogę się zjawić na ciepłej kolacji

IMG-20190425-WA0002~2.jpg

Edytowane przez Funny
  • Lubię to 4

2 godziny temu, Niezapominajka 67 napisał:

@geronimo na wspólną kawę liczyłam :(a Ty tak chybcikiem i mimochodem O.o

Ja teraz kawę będę piła to może jeszcze ktoś chętny się znajdzie :dgiphy.gifSad Freak Out GIF by Jonas MosessonKawa czy herbata????:d

Ja poproszę herbatkę bo mi coś zimnawo jezd :oklaski:

• Lubię to 2

13 minut temu, Funny napisał:

No to tak jest jak się na mopie ,odkurzaczu po chałupie lata i pucuje, żeby wszystko błyszczało jak psu jajca żart naturalnie żeby mnie tu nie posądzano o nadgorliwość

Przynajmniej się rozgrzejesz :haha:

• Lubię to 3

Dzień dobry wszystkim łakomczuchom:cmok:. W cudownym nastroju pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkim bez wyjątków udanego niejednego wieczoru:tak2:. Mam duże zaległości w czytaniu, ale nie lubię się cofać, więc tylko dni do przodu wypada popychać:oklaski:. Biegnę wrzucić coś pysznego na ruszt, bo dobry humor musi być, a jak człowiek głodny to zły. A my, porządne opiekunki nie lubimy mieć złości wymalowanej na twarzy:haha:, bo zmarszczki ten stan szybko wykorzystają. Mam ochotę dla odmiany ugryźć parapet, jeszcze nigdy go nie kosztowałam. Jeśli przeżyję, to sie pojawię . Pa:serce:

• Lubię to 5

55 minut temu, Heidi napisał:

Dzień dobry wszystkim łakomczuchom:cmok:. W cudownym nastroju pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkim bez wyjątków udanego niejednego wieczoru:tak2:. Mam duże zaległości w czytaniu, ale nie lubię się cofać, więc tylko dni do przodu wypada popychać:oklaski:. Biegnę wrzucić coś pysznego na ruszt, bo dobry humor musi być, a jak człowiek głodny to zły. A my, porządne opiekunki nie lubimy mieć złości wymalowanej na twarzy:haha:, bo zmarszczki ten stan szybko wykorzystają. Mam ochotę dla odmiany ugryźć parapet, jeszcze nigdy go nie kosztowałam. Jeśli przeżyję, to sie pojawię . Pa:serce:

Nie gryź nie gryź parapetu, lepiej w palec się ugryź, uwierz złość przejdzie jak ręką odjął :haha:

I wzajemnie życzę, a będzie taki jak brzuszek napakujesz :hura:

• Lubię to 2
  • Zgadzam się 1