Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (3)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

30 minut temu, Wenusia napisał:

Nie Room tylko Zoom" mają takie latarki :szydera: żeby dogłębniej widzieć :haha:

... a tak na poważnie to czy czasem nasz Szpaczek ich wszystkich nie zajumał razem z kołdrami na zimę? @waldiroom przywołuję Cię do tablicy, wyjasnij ten incydent z czołówkami :trele:

Poczekaj jak wpadnie zziajany ,spocony zagoniony , tylko kawe postawi i zniknie

Dzień dobry:cześć:

Witam wszystkich milutko i cieplutko w świąteczny czwartek :cmok:. Kawą się częstuję od @Wenusia, dzięki kochana :serce:. Od kilku dni pogoda prawdziwie urlopowa, ale dzisiaj ktoś mi słoneczko zajumjał, nic nie szkodzi, już zdążyłam się opalić na czerwono :szydera:

Pozdrawiam wszystkich i życzę wam spokojnego świętowania :cmok:

0510_00307_fronleichnam.jpg

Dzień dobry .Witam serdecznie i życzę wszystkim spokojnego dnia :)

Przyspało mi się dzisiaj  z moimi słodziakami :oklaski:

Dzień świąteczny trzeba święcić więc dzisiaj tylko grila sobie machniemy popołudniu ,żadna inna praca nie wchodzi w grę .Ogród już prawie wyporządkowany ,została tylko robota dla męskiej części rodziny i już będzie pięknie .

Pogoda zapowiada się piękne ,od rana słoneczko przyświeca i termometr pokazuje 20 stopni

Godzinę temu, Funny napisał:

Fajna pogoda ma się jeszcze dziś utrzymać więc kierunek woda Dzien dobry z 8 w tle hura :oklaski:Milego dnia życzę kawe podbieram zostawiam :d

Hejka Rudzielcu

... Zaś kucha zostawilaś nadgryzionego  

A mówiłam że już masz z górki na pazurki  

Miłego dnia również życzę

49 minut temu, SYLWIAK napisał:

Miłego dzionka wszystkim. Dzień się ledwie zaczął a już słońce smali:320_sun_with_face: Oby do 30tego i kierunek dom. 

Hejka

Oj ☀ smali smali i to jak  

Wczoraj chyba za długo korzystałam z tego słoneczka bo głowa mnie dzisiaj boli  

... U Ciebie tez już z goreczki, jak ten czas leci

Miłego dnia

39 minut temu, Janeczka1963 napisał:

Witam wszystkich milutko i cieplutko w świąteczny czwartek :cmok:. Kawą się częstuję od @Wenusia, dzięki kochana :serce:. Od kilku dni pogoda prawdziwie urlopowa, ale dzisiaj ktoś mi słoneczko zajumjał, nic nie szkodzi, już zdążyłam się opalić na czerwono :szydera:

Hejka kochana ❤

Bierz ile chcesz

... ale nie patrz na mnie ja Ci słoneczka nie zajumałam :haha:

Wypoczywaj ile możesz, bo chyba Ty niedługo do pracy śmigasz?  

... Oby tylko opalenizna z czerwonej zdążyła zbrązowieć :nie_mówię::oklaski:

Miłego i spokojnego dzionka ❤

14 minut temu, Wenusia napisał:

Hejka kochana ❤

Bierz ile chcesz

... ale nie patrz na mnie ja Ci słoneczka nie zajumałam :haha:

Wypoczywaj ile możesz, bo chyba Ty niedługo do pracy śmigasz?  

... Oby tylko opalenizna z czerwonej zdążyła zbrązowieć :nie_mówię::oklaski:

Miłego i spokojnego dzionka ❤

Tak, do pracy, bo bez pracy nie ma kołaczy. Jak dobrze pójdzie to od 15 czerwca będę pracować:d. Koniec lenistwa :cmok:

1 godzinę temu, Wenusia napisał:

Hejka

Oj ☀ smali smali i to jak  

Wczoraj chyba za długo korzystałam z tego słoneczka bo głowa mnie dzisiaj boli  

... U Ciebie tez już z goreczki, jak ten czas leci

Miłego dnia

Glowa mnie coś wczoraj pobolewala ale to z powodu słabego nawodnienia wyduldałam 3 szklanki wody i przeszlo czesc

2 godziny temu, Janeczka1963 napisał:

Ja nie podprowadziłam milego i Tobie świętowania :hura:

1 godzinę temu, INEZ napisał:

Dzień dobry .Witam serdecznie i życzę wszystkim spokojnego dnia :)

Przyspało mi się dzisiaj  z moimi słodziakami :oklaski:

Dzień świąteczny trzeba święcić więc dzisiaj tylko grila sobie machniemy popołudniu ,żadna inna praca nie wchodzi w grę .Ogród już prawie wyporządkowany ,została tylko robota dla męskiej części rodziny i już będzie pięknie .

Pogoda zapowiada się piękne ,od rana słoneczko przyświeca i termometr pokazuje 20 stopni

Żeberko poproszę z grilla  cześć :hura:wypoczywajcie jak tylko masz okazję :dobrze:

2 godziny temu, Janeczka1963 napisał:

Tak, do pracy, bo bez pracy nie ma kołaczy. Jak dobrze pójdzie to od 15 czerwca będę pracować:d. Koniec lenistwa :cmok:

Trzymam kciuki

Będzie dobrze :cmok:

Miałam iść na spacer ale se poleżę, nie mam tabletek żadnych na głowę, chyba se ją obetnę :szydera: albo na paluchi depnę... może przejdzie ból głowy

Miłego popołudnia

15 godzin temu, Funny napisał:

Wypompowani dokumentnie .Wyszliśmy o 10.30 wróciliśmy na nogach własnych o 18.30 ,dwóch lekarzy ,optyk ,obiad ,lody spacer ,zakupy ....nic tylko idę w bety dobranoc a witam nowe kuliżanki

Czy ty byłaś  z nami też w zoo,  ale niewidoczna  dla mnie?  Godziny pasują, czynności też,  karma też  i wypompowanie fizyczne  też. 

A widziałaś małpy, flamingi i słonie, bo ja tak ?

20210602_162410.jpg

Najśmieszniejsze są flamingi. Miałam takie skojarzenia,  że ach.... 

Byli....Jak prezesi pozamykani w ciasnych gabinetach że skórzanym fotelami i barwnymi obrazami udając pięknych , młodych i przystojnych.  Zdawało  się jednak,  że tego nie widzą otoczenia ,  bo ciągle byli zajęci poprawianiem upierzenia , wyciąganiem szyi z ciasnych kołnierzyków, obserwowaniem innych dyrektorów szukających rozwiązań "krawata" na gardzieli, bo to ich być albo nie być w środowisku. Jeden od  drugiego chciał mieć lepszy pomysł na wykonanie zadania . Chodzili w nerwowym rytmie,  nie mogli zatrzymać się w jednym miejscu, kiwali szyjami poprawiając skostniałe kręgi szyjne, żeby jeszcze trochę być ważnym w swoim gabinecie .

Nie można  było się napatrzeć . Piękne, kolorowe(biało- różowe ) ,majestatyczne. 

Jestem  pewna  że  każdy chciałby mieć tak długie, proste i smukłe nogi i szyję . 

@Heidi padłam i leże

Dziwne skojarzenia mam i tysiące myśli kłębi mi się w głowie O.o

Może wycieczka do ZOO by mi pomogła

Spojrzałam dzisiaj na kalendarz O.o

Nie ma dnia w czerwcu na którym bym nie zaznaczyła jakiegoś terminu .Dobrze ,że są soboty ,niedziele i dni świąteczne w tym miesiącu :oklaski: