Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (3)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Niezapominajka 67 napisał:

@Janeczka1963 dobrze ,ze chociaz Ty tutaj jestes ,to mam komu powiedziec dzien dobry i dobranoc :cmok:

Dobranoc forumowicze Sleepy Sailor Moon GIF

nie ma z kim pogadać, a jak jutro pojedziesz do domu, to sama chyba będę ze sobą gadać :oklaski:

Dobranoc Ci zyczę :cmok:

1 godzinę temu, Janeczka1963 napisał:

nie ma z kim pogadać, a jak jutro pojedziesz do domu, to sama chyba będę ze sobą gadać :oklaski:

Dobranoc Ci zyczę :cmok:

W De często widzę ludzi którzy sami do siebie gadają a słuchawek bynajmniej nie zauważyłam kuknę tu czasem skrobnąć słów kilka  i nutkę zostawię  potańczysz chociaż , dobranoc  :cmok:

Edytowane przez Funny

dzień dobry :cześć:

Witam milutko i cieplutko wszystkie poranne ptaszęta i nie tylko :cmok:. Kawę :kawa::kawa::kawa: zrobiłam, czy jest ktoś chętny napić się ze mną :dyskusja:. Pytanie retoryczne zadałam :szydera:. Pogoda się robi, dziś ma być cieplutko, super, rowerek :490_bike: zaliczę :oklaski:

@Funny dziękuję Ci bardzo za dotrzymanie towarzystwa i fajne nutki :954_notes:, od czasu do czasu :cmok:.

@Niezapominajka 67 Tobie szczęśliwej podróży prosto w ramiona męża życzę :cmok:.

Wszystkim wam miłego dnia :cmok:

unnamed.jpg

3 godziny temu, Janeczka1963 napisał:

Witam milutko i cieplutko wszystkie poranne ptaszęta i nie tylko :cmok:. Kawę :kawa::kawa::kawa: zrobiłam, czy jest ktoś chętny napić się ze mną :dyskusja:. Pytanie retoryczne zadałam :szydera:. Pogoda się robi, dziś ma być cieplutko, super, rowerek :490_bike: zaliczę :oklaski:

@Funny dziękuję Ci bardzo za dotrzymanie towarzystwa i fajne nutki :954_notes:, od czasu do czasu :cmok:.

@Niezapominajka 67 Tobie szczęśliwej podróży prosto w ramiona męża życzę :cmok:.

Wszystkim wam miłego dnia :cmok:

unnamed.jpg

Masz jeszcze kawe ?

Ja mam dzisiaj typowy dzien swira

Ostatnio mam takie szczescie ,ze jestem pierwsza i ostatnia opiekunka O.o

Dla zmienniczki nie moge zostawic zadnej roboty

Dziekuje .Jak dojade to sie odezwie ale jakby co to Tobie tez zycze szczesliwej podrozy i milego urlopu w Polsce

3 godziny temu, Niezapominajka 67 napisał:

Masz jeszcze kawe ?

Dziekuje .Jak dojade to sie odezwie ale jakby co to Tobie tez zycze szczesliwej podrozy i milego urlopu w Polsce

kawy :kawa: ci u mnie dostatek, bierz ile chcesz :cmok:, dzięki za życzenia :cmok:

4 godziny temu, Niezapominajka 67 napisał:

Masz jeszcze kawe ?

@Niezapominajka 67Zycze Ci szczęśliwego dotarcia do domu i fajowego wypoczynku

Edytowane przez Funny

Godzinę temu, Janeczka1963 napisał:

kawy :kawa: ci u mnie dostatek, bierz ile chcesz :cmok:, dzięki za życzenia :cmok:

A mnie się zachciało po kwiaty jechać na balkon i utkwiłam miedzy doniczkami a ziemią,....jak baba roboty nie ma to se zawsze znajdzie... czyli nudy ni ma I fajnego popołudnia życze Wam :hura:

2 godziny temu, Funny napisał:

A mnie się zachciało po kwiaty jechać na balkon i utkwiłam miedzy doniczkami a ziemią,....jak baba roboty nie ma to se zawsze znajdzie... czyli nudy ni ma I fajnego popołudnia życze Wam :hura:

widać nudziłaś się bardzo :tulipan::róża::bukiet:, ja w domu miałam tylko kaktusy, a teraz to nie mam nic, żadnego kwiatka :szydera:

8 godzin temu, Niezapominajka 67 napisał:

Masz jeszcze kawe ?

Szczęśliwej drogi kochana

I miłego urlopu, krótkiego ale intensywnego i dużo słonka

IMG-20200510-WA0000.jpg

Witam wszystkich milutko i cieplutko popołudniową porą :d. Kawę :kawa: podbieram od @geronimo, dzięki kolego :cmok:. Pustawo tu cosik :dobrze:, czyżby wszyscy się urlopowali:o. To nie sprawiedliwe, ale już za chwilę, za chwileczkę, też się będę urlopować :oklaski:. Miłej resztki soboty wam życzę :cmok:

Latte Macchiato Coffee GIF

Dzień dobry:cześć:

Ta ostatnia niedziela :oklaski::hura:, jak ja się zacieszam :d. No to kawę  :kawa::kawa::kawa: stawiam dla wszystkich chcących się dosiąść do kawowego stolika:dyskusja:. A może i coś do kawy się znajdzie :tort:. Proszę się nie krępować i częstować :cmok:. Tak, dzisiaj mamy niedzielę, leniwy dzień, dobrze, bo odpocząć też trzeba od codziennej nudy :tak2:. Fajnego spokojnego dnia wam życzę :cmok:

cat cafe GIF

2 godziny temu, Janeczka1963 napisał:

Dzień dobry:cześć:

Ta ostatnia niedziela :oklaski::hura:, jak ja się zacieszam :d. No to kawę  :kawa::kawa::kawa: stawiam dla wszystkich chcących się dosiąść do kawowego stolika:dyskusja:. A może i coś do kawy się znajdzie :tort:. Proszę się nie krępować i częstować :cmok:. Tak, dzisiaj mamy niedzielę, leniwy dzień, dobrze, bo odpocząć też trzeba od codziennej nudy :tak2:. Fajnego spokojnego dnia wam życzę :cmok:

cat cafe GIF

Lecę  biegnęnie będziesz sama tu siedzieć i do lustra kawe pić :cmok:U mnie fajnej pogody ciąg dalszy ,wczoraj zaliczony dlugi spacer :oklaski:sporo ludzi korzysta z wolnego i słońca, poprzyjezdzali autami i na rowerach.Bo w mojej okolicy jest gdzie odpocząć, oczy nacieszyć i kosci wygrzać. A tak w ogóle to dzien dobry nutke zostawiam w muzycznym a tu kawusię 

a9207ee6e115c9ab5019bc54fef4633e.jpg

2 minuty temu, Funny napisał:

Lecę  biegnęnie będziesz sama tu siedzieć i do lustra kawe pić :cmok:U mnie fajnej pogody ciąg dalszy ,wczoraj zaliczony dlugi spacer :oklaski:sporo ludzi korzysta z wolnego i słońca, poprzyjezdzali autami i na rowerach.Bo w mojej okolicy jest gdzie odpocząć, oczy nacieszyć i kosci wygrzać. A tak w ogóle to dzien dobry nutke zostawiam w muzycznym a tu kawusię 

a9207ee6e115c9ab5019bc54fef4633e.jpg

cieszę się, że do mnie wpadłaś na kawę :kawa:, miłego dnia Ci życzę :cmok:

13 minut temu, Funny napisał:

A widzisz ja się też postaram, ale z jabłkami :hura:a teraz zakoszę kawałek i zmykam do kuchni milej niedzieli... ja jeszcze 2 tyg byczenia mam:oklaski:

a bierz ile chcesz moja droga :cmok:, ja będę w piątek,piąteczek, piątunio w domku :hura:, mam wypad w czwartek około 18:00 :oklaski: